Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuwbouw woning, alles moet nog gebouwd/aangelegd worden: 2 badkamers, 1 apart toilet, 1 keuken met quooker en inductie kookplaat. 4 p huishouden, dak-muur en vloerisolatie aanwezig. Zonnepanelen komen op het dak aan de zuidzijde en misschien ook aan de westzijde. Vloerverwarming boven en beneden (ook koeling). Afmetingen woning 12 x 8 m.

Vloerverwarming aanleggen op een ruwe betonvloer

De ruwe betonvloer is gestort. Vloerverwarming moet hierop komen. Ik zoek een specialist die dit kan aanleggen. Het betreft de begane grond.

Vloerverwarming en/of nieuwe CV-installatie

Benedenwoning (rond 1900?) in de binnenstad van Utrecht (60m2). Heeft nu alleen een geiser en een gaskachel. We gaan het huis renoveren en willen vloerverwarming laten plaatsen. Houten vloer zonder kruipruimte. Overgrote deel woning heeft dubbel glas. Vermoedelijk infra-rood vloerverwarming, maar wij staan ook open voor een nieuwe CV-installatie of een combinatie hiervan. Graag advies van een verwarmingsspecialist.

Vloerverwarming leggen

We willen de vloerverwarming in de woonkamer en open keuken. Oppervlakte is ca 50 m2. Als vloerbedekking komt er PVC laminaat te liggen.

Het gehele CV-systeem vervangen

Het betreft een vrijstaande jaren 30 woning waarbij de buitenmuur in 1996 om het bestaande huis is gezet. Toen is het huis ook voorzien van kunststof deuren en kozijnen, dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuur. Momenteel warm water via een geiser, verwarming met 1 gaskachel een een open haard. Wij willen graag centrale verwarming aan laten leggen zodat we het hele huis kunnen verwarmen. Het gaat om 3 slaapkamers (2 van ca. 15m2, 1 van ca. 20m2 maar onder schuin dak), een grote leefruimte (koken, eten, zitten) die open is tot de nok, van ca. 60m2, waar weinig muuroppervlak beschikbaar is voor standaard radiatoren, een serre van ca. 12m2, een badkamer, een toilet en 2 gangen. De woning zal gerenoveerd worden, maar voordat het zover is zullen we er een paar jaar wonen. Zolang willen we niet in de kou zitten. Vloerverwarming lijkt ons ideaal voor de grote leefruimte, maar wellicht niet uitvoerbaar als de woning bewoond is. Heel graag ter plekke komen kijken, advies en een offerte uitbrengen. Uitvoering van de werkzaamheden hopelijk voor de komende winter.

Warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3.

nieuwbouwproject met een inhoud van ca 1100 m3. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een vloerverwarming laten plaatsen onder parket met een zo minimaal mogelijke opbouw hoogte vanwege de bestaande situatie. Object is een jaren 30 woning met houten vloeren. Het gaat om een oppervlakte van 75 m2 en het is een uitbouw op de begane grond.

Een gietvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor een gietvloer met vloerverwarming. Het totale oppervlakte is ongeveer 50 m2. Op dit moment ligt er een houtenvloer. De woning is in de jaren 30 gebouwd. Het betreft een woon appartement. We willen ook andere werkzaamheden in het appartement laten uitvoeren, zoals nieuwe badkamer, nieuwe keuken, muren laten stucen et cetera. Waar in het proces van de verbouwing is het raadzaam om de vloer eventueel aan te leggen. We zouden de verbouwing dit jaar nog willen starten en afronden.

Vloerverwarming aan laten leggen

Het betreft een door ons net aangekochte woning, gebouwd in 1914,in Oosterbeek. Oplevering in december. We willen graag vloerverwarming en een nieuwe houten / parketvloer laten leggen. Er ligt nu een houtenvloer in die we gaan verwijderen. De woonkamer wordt nu verwarmd door convector putten en twee houtkachels/openhaarden in de voor- en achterkamer. De convector putten willen we graag kwijt en daarvoor vloerverwarming in de plaats. Het betreft een oppervlak van 72m2 We horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Aansluiten warmtepomp en verwarmingstoestellen

Het betreft een volledig te renoveren object uit 1903. Alles gaat opnieuw gebeuren. Van funderingsherstel tot het creeën van nieuwe balken broodjes en spouwmuren. Dak volledig isoleren. Na verbouwing gaat het om een woning van circa 250m2 woonoppervlakte. Er is genoeg ruimte voor voldoende warmwater reservoirs.. zonnepanelen.. etc.. In de winter verwarmen en in de zomer terug koelen. Het liefste in combinatie met een luchtcirculatie systeem die de luchtvochtigheid e.d. op peil houdt in de woning. De werkzaamheden dienen rond dec jan van start te gaan in overleg met de overige partijen. Rond januari wordt er begonnen met heien t.b.v. het herstellen van de fundering. Hierna volgt de balken broodjes vloer. Dus het lijkt mij dat de boringen omstreeks deze datum moeten gebeuren. T.z.t. zijn er hoe dan ook tekeningen e.d. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw

Partners

Partners van Casius