Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming verdeler vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming verdeler vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming verdeler vervangen

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil graag mijn vloerverwarmingsverdeler vervangen, is een comfortline 5, groep oude pomp graag overzetten. Unit makkelijk bereikbaar, kan afgesloten worden van ketel.

Vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen

Wens is om offerte te ontvangen voor: bestaande dekvloer te verwijderen, vloerisolatie op basis vloer te leggen, vloerverwarming op matten aan te brengen en nieuwe dekvloer aan te brengen. De woonkamer is 36 m2. De gang is 4 m2 en de keuken is 5 m2. PS bovengenoemde 3 ruimten zijn met elkaar verbonden (zie meegeleverde tekening). Ruimte opstelling verdeler onder trap in trapkast (op deze plek zit nu een radiator). De 3 bestaande radiatoren kunnen verwijderd worden. Graag optieprijs om 3 aansluitingen van de radiatoren te laten vervallen.

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen graag vloerverwarming in de kamer. (Hoofdverwarming) De kamer is 38 m² en graag vrezen op een schone afwerkvloer. De verdeler zit direct achter de muur in de hal. De aanvoer en retour cv zitten daar en de 230v stekker.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een monobloc warmtepomp op mijn platte dak, de waterleiding kan dan door een koof naar beneden en kan op de vloerverwarming verdeler aangesloten worden. Mijn warme water wil ik via de cv ketel laten lopen, cv kan echter wel als back-up verwarming. Mijn gasverbruik is nu 320 m3 per jaar inclusief douchen. Bouwjaar huis is 2010, daarom denk ik zelf aan een Panasonic WH-MDC05H3E5 (5kw) warmtepomp.

Vloerverwarming aanleggen nieuwbouwhuis en verdeler

Graag zou ik vloerverwarming aanleggen voor de eerste en tweede verdieping. Het gaat om een oppervlakte van tussen de 50 en 100 m2. Het gaat om een nieuwbouwproject. Op de begane grond moet een verdeler komen.

Het infrezen van vloerverwarming in een zandcementdekvloer

Ik zoek een installateur die vloerverwarming kan realiseren op mijn gehele begane grond. Het betreft 45 m2. Dit moet worden ingefreesd in een zandcementdekvloer en aangesloten worden op de CV-ketel. Ik wil op de groepen verdeler twee groepen overhouden voor een mogelijke uitbouw in de toekomst.

Vloerverwarming aansluiten

Wij zijn een droog systeem vloerverwarming aan het leggen op de begane grond en zoeken een vakman die dit voor ons kan aansluiten (en testen) op de verdeler en de verdeler aan kan sluiten op het CV systeem (via kruipruimte).

Betonvloer voorzien van vloerverwarming inclusief verdeler

Bestaande bouw. Het is een betonvloer waarin sleuven gefreesd moeten worden en voorzien van vloerverwarming, inclusief verdeler. De vloer moet dan ook geëgaliseerd worden ivm met nieuwe laminaatvloer. De oppervlakte is grof gemeten 46 vierkante meter. Ps: ik ben telefonisch slecht bereikbaar ivm onregelmatige diensten. Via de mail ben ik beter bereikbaar.

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil mijn vloerverwarming verdeler (4 groeps) vervangen wegens roestvorming. Zie foto. De verdeler is 16 jaar oud.

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

Ik zoek een CV-installateur die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 verdiepingen waar momenteel flink verbouwd wordt. Ik wil de cv ketel vanuit de keuken verplaatsen naar zolder. Tevens wil ik een dak doorvoer laten plaatsen voor de ventilatie badkamer en een ontluchtingspand voor het riool. Ook wil ik graag op zolder naast de cv een cv verdeler voor het later aansluiten van de diverse radiatoren en aansluiting verdeler vloerverwarming en een waterverdeler voor diverse aansluitingen

Partners

Partners van Casius