Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming op thermostaat en CV ketel aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming op thermostaat en CV ketel aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming op thermostaat en CV ketel aansluiten

Thermostaat van elektrische vloerverwarming vervangen

We wonen net sinds anderhalve maand in ons nieuwe huis (geen nieuwbouw, een woning van 1997) en nu blijkt dat de display van de elektrische vloerverwarming in de badkamer niet werkt. Deze willen we graag laten vervangen. Ik weet niet hoe oud de vloerverwarming is en er staat geen merk op de display. Wat zou vervanging kosten (materiaal en arbeidsloon)? Ik heb een foto van het display bijgevoegd.

Warmtepomp plaatsen

De bedoeling is dat er een Water water warmtepomp komt in de garage. In de garage maak ik een geluid geïsoleerde ruimte. Er liggen reeds geïsoleerde leidingen naar de kelder waar de vloerverwarming unit hangt. Direct achter de garage kan een put worden geslagen. De huidige CV ketel hangt boven (2e verdieping). Daar zit dus ook het knooppunt naar alle radiatoren van de 2 bovenverdiepingen. Er is mogelijkheid voor leidingwerk naar boven. We hebben nu een zoneregeling van Honeywell (thermostaat) voor de radiatoren boven en de vloerverwarming. Indien mogelijk wil ik dat graag behouden. Graag als optie aanbieden wat er nodig is om de radiatoren boven te laten koelen (6 stuks). Woonoppervlakte is 175 m2, en bruto inhoud 539 m3. Gezin bestaat uit 6 personen .

Infrarood vloerverwarming leggen

Wij willen in de woonkamer, keuken, gang en wc van totaal ongeveer 48 m2 infrarood vloerverwarming laten leggen. Ook graag de verwarming aftoppen inclusief thermostaat. We hebben nu een laminaatvloer die we zelf weghalen.

Chromoflex thermostaat van thermaflex

Heb een flat gekocht en de badkamer heeft een electrische vloerverwarming die met een chromoflex thermaflex electro, fabrikaat Theben, wordt geregeld. Op zich functioneert die prima, maar ik heb geen verstand ervan en zou graag een deskundige het inregelen willen laten doen. Graag een reactie en eventueel een globale kostenschatting om een en ander te onderzoeken.

Bypass installeren bij CV installatie

Er moet een bypass op/bij de vloerverwarming geïnstalleerd worden vanwege nieuwe thermostaat (Evohome honewell) Ivm een foutmelding CV.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil vloerverwarming aanbrengen in een bestaande bungalow, ongeveer 120 m2, 2 of 3 zones met aparte thermostaat, inclusief (lage temperatuur) ketel die ook water voor de douche kan leveren. Geschikt voor afwerking met parket, laminaat of plak-PVC.

Vloerverwarming slaat niet aan

Wij hebben onlangs een huis gekocht en moeten binnen 2 maanden melden als iets kapot is. Nu gaat de vloerverwarming beneden niet meer aan en lijkt de slimme thermostaat van slag (geeft soms aan 26,5 terwijl het dan beneden 18 is). We zoeken iemand die dit kan controleren en op papier kan zetten (per wanneer het defect eventueel is) en/of iemand die ons direct kan uitleggen hoe het wel werkt (indien het werkt). Het gaat om een klus in Almere, graag ontvang ik op voorhand offertes wbt de prijs om dit te ontvangen.

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

De vloerverwarming in de woonkamer is veel kouder dan op de thermostaat wordt weergegeven. De overige kamers met vloerverwarming doen het wel gewoon. Ik weet niet waar dit aan kan liggen, maar de verdeelunit is heel makkelijk te bereiken.

Draadloze Honeywell thermostaat laten plaatsen

Wij zijn momenteel in het bezit van; - Thermostaat Toon van Eneco. - CV Intergas HR ECO 36 - vloerverwarming begane grond + in totaal 6 radiatoren op de bovenverdiepingen - verdeler met 5 groepen De radiatoren hebben radiatorknoppen, Voordat de thermostatische knoppen van Evo gemonteerd kunnen worden zouden overal M30 afsluiters op moeten komen. Wij willen alle ruimtes zowel de vloerverwarming separaat kunnen instellen/verwarmen. Graan zie wij de nodige werkzaamheden, onderdelen en kosten tegemoet.

Chromoflex thermostaat defect

Wij hebben vloerverwarming in de badkamer en na stroomstoring geeft de chromoflex thermostaat geen beeld meer. De vloerverwarming staat ook niet. Betekent dit dat het defect is? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius