Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming storten op stalen matten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming storten op stalen matten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming storten op stalen matten

Convectorput verwijderen en dicht maken en aanleggen vloerverwarming

We willen graag de convector put van 4.5 meter breed vol laten storten en vloerverwarming aanleggen in de woonkamer. De woonkamer is ongeveer 75 m2 groot. Er ligt nu een laminaatvloer en weten nog niet precies hoe alles in zijn werk zou moeten gaan met infresen van leidingen et cetera. De vloer kunnen we er zelf uithalen, maar mag apart op de offerte benoemd worden.

Vloerverwarming storten op stalen matten

Ik wil een vloerverwarming als hoofdverwarming laten storten op stalen matten in een betonvloer. Oppervlakte bedraagt 120 à 140 m2. Dikte betonvloer is 200 mm.

Vloerverwarming plaatsen

Er moet vloerverwarming geplaatst worden. We hebben in onze nieuwe woning geen dekvloer laten storten zodat er niet gefreesd hoeft te worden. Het is de begane grond met gang, woonkamer, keuken en toilet. Ik zou graag willen weten wat het kost met en zonder het storten van een dekvloer. Het gaat om vol verwarming dus met 10 cm afstand tussen de slangen. De oppervlakte is 55 m2.

CV, waterleiding en vloerverwarming realiseren

Op dit moment ben ik aan het renoveren. Vóór de kerst wil ik het huis met een grond oppervlakte van 100 m2 betrekken. De bovenverdieping betrekt zo'n 40 m2. Ik zoek een vakman die een compleet CV systeem kan opzetten inclusief de waterleiding. Daarbij moet ook een vloerverwarming op de begane grond en badkamer boven gerealiseerd worden. De huidige houten vloer laat ik binnenkort slopen en dan een betonnen vloer storten. De vloerverwarming kan afgewerkt worden met een afdekvloer. In overleg schaf ik eventueel nog enkele radiatoren aan.

Vloer verwijderen en betonvloer storten

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 60 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude leistenen vloer verwijderen en houten vloer. Daarna beton storten en vloerverwarming aanleggen. Oude materiaal mag u afvoeren.

Schuimbeton en vloerverwarming plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van schuimbeton en daarna het laten plaatsen van vloerverwarming als hoofd verwarming in de woonkamer. De ruimte is 7.50 meter lang bij 5.20 meter breed.

Vloerverwarming met warmtezones aanleggen

Plaatsen van vloerverwarming (circa 60 m2) met 2 warmtezones (1x warmer voor woonkamer, 1x kouder voor slaapkamer). Geschikt om betonnen vloer erover te laten storten en aansluiting aan zonnepanelen mogelijk.

Vloerverwarming leggen in de badkamer

Aanvraag voor het leggen van watergedragen vloerverwarming badkamer, afmeting: 2,73 x 1,93 m. / 5,2 m2. Huidige radiator aan/afvoer kan gebruikt worden, aansluiting zit ca. 10-15 cm boven de grond. Bij voorkeur over bestaande tegelvloer heen om hak/breekwerk te besparen. Prijs opgave graag inclusief storten van dekvloer. Bij voorkeur begin januari. Bijlage: afbeelding ruimte indicatief na verbouwing.

Onderhoud aan toiletruimte en badkamer

Vanwege de verbouwing aan onze badkamer op de 1e etage zoek ik een bedrijf die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren, bij voorkeur begin januari. - De afvoer van het toilet is ongeveer Ø 120 mm, 110 mm van beneden, moet naar boven gehaald worden. Prijsopgave gevraagd voor boren van het gat. - Het leggen van watergedragen vloerverwarming badkamer, afmeting: 2.73 x 1.93 meter. De huidige radiator aan/afvoer kan gebruikt worden, aansluiting zit ongeveer 10-15 centimeter boven de grond. Bij voorkeur over bestaande tegelvloer heen om hak/breekwerk te besparen. Prijs opgave graag inclusief storten van dekvloer. - Het aansluiten van de douche kraan, wastafel kraan en toilet.

Schuimbeton inclusief vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van schuimbeton en het aanleggen van vloerverwarming in ons huis. Dit zou in 2 stappen moeten gebeuren: eerst moet de badkamer van 4 x 3 meter gedaan worden en op een later moment de woonkamer van 6 x 7 meter en de keuken van 3 x 4 meter. Dit in verband met de werkzaamheden aan ons huis.

Partners

Partners van Casius