Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming realiseren afwerking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming realiseren afwerking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming realiseren afwerking

Het aanbrengen van vloerverwarming in de woonkamer

Ik zoek een specialist die ongeveer 12 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in de woon-kamer. Dit dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Er ligt nu een hardstenen vloer met een aparte radiator, maar ik ga die vloer ook bedekken met hetzelfde parket als de woonkamer.

Het realiseren van droogbouw vloerverwarming en een warmtepomp

Leeg pand van 1910, houten vloer, alleen beneden etage Het gaat om een droogbouw vloerverwarmming met een houten ondervloer met een deklaag die geëgaliseerd wordt. Het gaat om de beneden verdieping die afzonderlijk gelegd worden gelegd. 45m2 woonkamer, gang toilet 14m2, keuken 13m2 eetkamer 20m2. Woonkamer 150m3, gang 47m3 keuken 43m3, woonkamer 47m3. Daarnaast opnemen een warmte pomp, soort wamtepomp, luchtwarmte pomp. Kan hier een boiler bij voor het warm water.

Vloerverwarming en dekvloer realiseren

Ik zoek een specialist die een aantal ruimtes in mijn woning kan voorzien van vloerverwarming en een dekvloer. Het gaat om de huiskamer, keuken, wc en hal à 35 m2. Ik heb graag dat de vakman achterhaald hoe de vloerverwarming het best geplaatst kan worden in verband met een waarschijnlijk dunne ondervloer.

Vloerverwarming aanleggen in een bovenwoning

Ik zoek een vakspecialist die vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. Er ligt laminaat plus een ondervloer op een houten basisvloer. Ik zoek een specialist die ongeveer 40 m2 aan vloerverwarming kan aanleggen. Ik laat me graag informeren hoe dit gedaan wordt.

Het aanleggen van infrarood vloerverwarming

Ik zoek een specialist die infraroodvloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Dit betreft de woonkamer en hal à 50 m2. Ik bespreek graag de verschillende voordelen van infrarood met de specialist.

Het realiseren van vloerverwarming in de woonkamer, keuken en kantoor

Vloerverwarming (ingeslepen) Uitgaande van een zandcement-/betonnen dekvloer - 5 groepen - Verlegafstand 12.5cm (hoofdverwarming) - Buisdiameter 14 mm - RVS Basic verdeler - Stadsverwarmingsverdeler - Bypass ventiel in verband met de HR ketel - Geaard stopcontact (binnen een straal van +/- 0.5 meter van de verdeler) - Een 15 mm CV-aansluiting op de positie van de verdeler. Krimpvrije mortel tbv vloerverwarming - Incl. arbeid sleuven dichtzetten Ruimten: - Woonkamer - Keuken - Kantoor

Warmtepomp voor koeling realiseren

Ik zou graag een warmtepomp willen laten plaatsen. Het gaat om een lucht-lucht warmtepomp die ik eigenlijk vrijwel alleen voor koelen wil gebruiken. Nou vraag ik mij ook af of een lucht-water warmtepomp ook geschikt is voor koelen, en of er ook een soort warmtepomp is die deel lucht-lucht is en deel lucht-water, dat het water gedeelte op de vloerverwarming aangesloten kan worden (soort hydro pomp). Er zouden 3 units moeten komen inclusief condensafvoer: 1 op de begane grond, 1 op de 1e verdieping en een op zolder. Aan de voorkant de buiten unit. Elektra aansluiting kan geregeld worden. Ik heb een fase 1 aansluiting, ik denk dat een maximale capaciteit van 2,5 kW- 3 kW kan. Ik heb verder als verwarmingselementen: vloerverwarming en radiatoren. We hebben een rijtjeswoning. Na de zomer zouden we willen beginnen.

Infrarood vloerverwarming realiseren

Renovatie woning 1996, waarin op de 1e verdieping te weinig ruimte is om vloerverwarming in te frezen. Zo kwamen we bij infrarood vloerverwarming uit. 55m2 is het oppervlakte van de gehele verdieping opgedeeld in 4 slaapkamers en een overloop. Wij twijfelen nog of we hier infrarood vloerverwarming willen of infrarood panelen, graag een indicatie opstellen voor de verschillende opties.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Het leggen, infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Het gaat om 30 m2 aan vloerverwarming wat in de woonkamer gelegd kan worden. In de keuken gaat het om 7,5 m2 wat ingefreesd moet worden. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Partners

Partners van Casius