Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming realiseren afwerking? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming realiseren afwerking. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming realiseren afwerking

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.

Warmtepomp realiseren en aansluiten op de vloerverwarming

We willen graag een warmtepomp hebben voor het koelen en/of verwarmen en mogelijk ook voor sanitair water verwarmen. In ieder geval verwarmen van de ruimtes en als het mogelijk is ook warm water. Het gaat om een gerenoveerd huisje, vrijstaand, uit 1930 met uitbouw uit 1970 met een oppervlakte van 75 m2. De woning heeft twee etages en is vrij klein. We wonen er niet altijd, het is een soort vakantiewoning. Als we er wonen, zijn we met vijf personen, waarvan 1 baby. De vloerverwarming ligt op de begane grond. Deze is aangelegd met het idee dat er een warmtepomp op aangesloten kan worden. Nu is het aangesloten op de CV ketel. Op de eerste verdieping hebben we radiatoren. We hebben geen idee wat er mogelijk is en we ontvangen hier graag advies over. Er is geen persoonlijke berekening gemaakt voor zover ik weet. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. De kuub inhoud van de woning durven we ook niet te zeggen.

Het realiseren van vloerverwarming en egaliseren van de vloer

Bestaande bouw. Op de benedenverdieping vloerverwarming. 60a65 vierkante meter. Uit te voeren in week van 17 februari 2020. De wens is dat dat dit kan worden aangesloten op de stadsverwarming. Daarnaast dienen jullie onder andere de vloer te egaliseren.

Zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160 m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.

Vloerverwarming realiseren

Er is een houten vloer en ik wil vloerverwarming op de vloer hebben. Ik zit zelf te denken aan een droogsysteem (platen op de vloer), zodat het niet zo zwaar is. Het gaat om 40 m2.

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Vloerverwarming en vloerisolatie realiseren

We wonen in een jaren 30 hoekwoning en overwegen om vloerisolatie aan te brengen en vloerverwarming als hoofdverwarming. In de open keuken ligt al vloerverwarming. Het gaat om de woonkamer en hal, daar ligt nu een houten vloer (idee is om nieuwe vloer uit te kiezen die geschikt is voor vloerverwarming). Volgens mij is er geen kruipruimte. Het zou gaan om een oppervlakte van 50-60m waar de isolatie en vloerverwarming gerealiseerd moet worden. Daarnaast willen wij graag horen welke stappen hiervoor gezet moeten worden. Vloerverwarmming zal terrecht komen op de CV.

CV realiseren, vloerverwarming en 4 radiatoren plaatsen

Het gaat om een huis uit de jaren 50 die momenteel nog voorzien is van gaskachels. Wij willen een centrale verwarming aanschaffen en laten installeren. Op de begane grond willen we graag vloerverwarming van ongeveer 40-50m2 en op de 1e verdieping 4 radiatoren (3 slaapkamers, 1 badkamer). Wij zijn opzoek naar een partij die de CV kan realiseren, de vloerverwarming kan infrezen en de 4 radiatoren kan leveren en plaatsen.

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Partners

Partners van Casius