Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming realiseren

Zonneboiler/zonnepanelen waterpomp vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.

Vloerverwarming realiseren

Er is een houten vloer en ik wil vloerverwarming op de vloer hebben. Ik zit zelf te denken aan een droogsysteem (platen op de vloer), zodat het niet zo zwaar is. Het gaat om 40 m2.

Warmtepomp realiseren bij ons nieuwbouw project

Vanaf maart 2020 zal onze woning worden gebouwd. Het betreft dus een woning met energielabel A+. HR++ glas, volledig geïsoleerd en alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Aangezien ik het hoogste rendement wil hebben denk ik dat ik het best voor een grond-water warmtepomp kan gaan. Echter, de woning ligt in Noord Brabant, Veghel om precies te zijn, en ik weet niet hoe die het grondwater hier ligt en hoe duur de boringen zullen zijn. Het totale woonkamer 110-125 m2.

Vloerverwarming en vloerisolatie realiseren

We wonen in een jaren 30 hoekwoning en overwegen om vloerisolatie aan te brengen en vloerverwarming als hoofdverwarming. In de open keuken ligt al vloerverwarming. Het gaat om de woonkamer en hal, daar ligt nu een houten vloer (idee is om nieuwe vloer uit te kiezen die geschikt is voor vloerverwarming). Volgens mij is er geen kruipruimte. Het zou gaan om een oppervlakte van 50-60m waar de isolatie en vloerverwarming gerealiseerd moet worden. Daarnaast willen wij graag horen welke stappen hiervoor gezet moeten worden. Vloerverwarmming zal terrecht komen op de CV.

CV realiseren, vloerverwarming en 4 radiatoren plaatsen

Het gaat om een huis uit de jaren 50 die momenteel nog voorzien is van gaskachels. Wij willen een centrale verwarming aanschaffen en laten installeren. Op de begane grond willen we graag vloerverwarming van ongeveer 40-50m2 en op de 1e verdieping 4 radiatoren (3 slaapkamers, 1 badkamer). Wij zijn opzoek naar een partij die de CV kan realiseren, de vloerverwarming kan infrezen en de 4 radiatoren kan leveren en plaatsen.

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Stille warmtepomp realiseren

Wij zoeken een stille WPB op binnenlucht. Elektra van zonnepanelen. Door expert te beoordelen wat er naast WTW past in onze technische ruimte. Hebben Haier HP250-m3 op het oog, deze is ons aangeboden voor €1875 inclusief BTW en excl. installatie. De kuub inhoud van het huis zou ongeveer 4,5 zijn. We zijn met 4 personen. Graag zou ik een voldoende groot vat hebben staan, als het nodig zou zijn dat wij 2 keer per dag zouden kunnen douchen, maar het hoeft niet voor de warmwatervoorziening beneden te zijn. Graag een vat van 200 tot 260 liter. Wij hebben ook vloerverwarming in de woning. Ik heb geen persoonlijke berekening voor de warmtepomp. Het is een rijtjeshuis.

Realiseren vloerverwarming en waterpomp

We gaan een nieuw huis bouwen op een ruim kavel waar we alleen een gazon willen. (aansluitend op weidegrond ) grondsoort vette klei. We hebben geen gas aansluiting, deze willen wij ook niet. Wij willen een combinatie van warmte pomp op grondnet en zonnepanelen, en daar zowel mee verwarmen als sanitair water verwarmen. Het te bouwen huis is van Finnhouse en erg goed geïsoleerd, Onze wens is dat er vloerverwarming komt, wat vervolgens op een waterpomop wordt aangesloten. Omdat wij weten dat het graafoppervlakte ongeveer 2-3x groter zal moeten zijn dan het te verwaremen woonoppervlakte gaan wij graag in gesprek met een specialist die ons van advies kan voorzien en ook met ons de uitvoering kan realiseren. Het te verwarmen oppervlakte is een benedenverdieping van 90 m.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Nieuwe vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

In de woonkamer en hal van 42 m2 hebben wij vloerverwarming wat we willen vervangen. Oude vloerverwarming (bij verwarming) functioneert niet naar behoren. Verdeler is wellicht her te gebruiken. Dan zijn er radiatoren die verwijdert en afgevoerd moeten worden. De nieuwe vloerverwarming wordt hoofdverwarming. De oude vloerverwarming kan mogelijk blijven liggen. Het zit in de dekvloer. Alleen zou de nieuwe aangesloten moeten worden en de oude afgesloten. Ik vermoed dat de vloer 5 cm zandcement is en dat natte vloerverwarming de beste oplossing is. Graag ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius