Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming leggen

Vloerverwarming leggen

Graag ontvang ik een offerte voor vloerverwarming óp bestaande vloer beton en deel hout(7m2) totaal 51 m2 ( huis Bj. 1965) Isolatie is van belang, is op 1e verdieping. Drive-in woning waar beneden weinig gestookt wordt. Woonkamer hal en keuken. Er moet daarna direct een Pvc vloer op kunnen worden gelegd. Ook nieuwe keuken nog te plaatsen dus e.e.a.op elkaar af te stemmen uitvoering november of anders januari

Vloerverwarming plaatsen

We zouden graag vloerverwarming laten plaatsen. We hebben nu tegels in de hal en de keuken en hout in de woonkamer en verwarming door radiatoren. Deze kan ik in principe zelf verwijderen. We willen beneden graag over op vloerverwarming en een laminaatvloer laten leggen. Dit laatste laten we waarschijnlijk door een ander bedrijf doen. Het gaat in totaal om ca 60m2. Ik zou graag een offerte willen voor het frezen, aanbrengen en aansluiten installatie en het weer afwerken van de sleuven. Graag een vloerverwarming op basis van water.

Vloerverwarming plaatsen

Wij verhuizen op 10 juli naar dit huis & we zijn aan het kijken om vloerverwarming aan te leggen voordat we er gaan wonen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Voorkeur voor droogbouw of infrezen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Vloerverwarming aanleggen

Graag zou ik een offerte willen van het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond. Deze vloerverwarming is bedoeld als hoofdverwarming. De begane grond is in totaal 8,3 m bij 7,2 m. De woonkamer en eetkamer (dit is één ruimte) is een houten ondervloer, de binnenkomsthal, toilet en keuken is een betonnen vloer als ondervloer. Legt u alleen de vloerverwarming aan, of kunt u de vloer ook verder afwerken, zoals het leggen van een eventuele deklaag, van bijv zandcement en egaliseer? Ik ben benieuwd wat u voor ons kan betekenen, tegen welk tarief en op welke termijn. We wonen in Ede.

Luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen

Gaat om warmtepomp installatie woonhuis in combinatie met vloerverwarming ( ventilatievloer ), tapwater, waarvan ik van plan ben dit gedeeltelijk zelf aan te leggen. Het gaat om een nieuw huis (vrijstaand) die wij aan het bouwen zijn. Het huis is 9.20 m diep en 220 m2 grond oppervlak. Er komen 4 personen te wonen. De warmte pomp moet tussen de 8 en 12 kWh hebben en het gaat om een luchtwater warmtepomp. Ik ben opzoek naar 1 aanspreekpunt waaruit alles geregeld kan worden. De verwarming is bedoelt voor sanitair water verwarmen en verwarming.

Infrarood vloerverwarming plaatsen + leggen pvc of laminaat

Graag laat ik infrarood vloerverwarming plaatsen. Plaatsing als hoofdverwarming in de woonkamer met open keuken en de gang. Afmetingen +/-woonkamer in cm: 430 x 510 100 x 300 x 150 x 250 200 x 200 (in 4 blokken verdeeld). Gang 100 x 400 cm. De beneden vloer in totaal is 5.10 bij 9 m, de ene kant is dan de gang deze is afgescheiden, de andere is keuken met een inhammetje naar de woonkamer. Na de plaatsing van de vloerverwarming laat ik graag ook of laminaat leggen of pvc, wat het beste is. Kunt u dit ook? Dit zou dan om ongeveer 46 m2 gaan.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het komt in een betonnen/nehobo elementenvloer op de 1 etage. Infrees of opbouw, samenwerking met bestaande CV met elementen.

Infrarood vloerverwarming leggen

Wij willen in de woonkamer, keuken, gang en wc van totaal ongeveer 48 m2 infrarood vloerverwarming laten leggen. Ook graag de verwarming aftoppen inclusief thermostaat. We hebben nu een laminaatvloer die we zelf weghalen.

Vloerverwarming infrezen begane grond

Op de benedenverdieping zouden we graag vloerverwarming aan laten leggen. Dit moet ingefreesd worden in de zandcementen deklaag. Het gaat om circa 52 m2 voor woonkamer, keuken en gang. De sleuven moeten ook netjes opgevuld worden. Wens is 10 cm hoh.

Vloerverwarming als hoofdverwarming leggen op de begane grond

Wij hebben een rijtjes woning, gebouwd in 2012 en de begane grond willen wij voorzien met vloerverwarming (41 m2). Wij willen van het gas af en willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. We denken aan elektrisch, infrarood of traditioneel met waterleidingen (JK Floorheating?). We willen graag advies over welk soort het beste is. We hebben een zandcement dekvloer. Rond september willen we beginnen.

Partners

Partners van Casius