Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten in een nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming infrezen en aansluiten in een nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming infrezen en aansluiten in een nieuwbouwwoning

Het infrezen van een vloerverwarming

Op de afwerkvloer liggen plavuizen, hier moet de vloerverwarming ingevreesd worden Het gaat om 45 m2 Als de vloerverwarming klaar is wordt hier een laminaatvloer overheen geplaatst.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag een vloerverwarming aanbrengen in mijn woning. Gaat om een 54 m2. Na onderzoek is gebleken dat het niet mogelijk is om te infrezen op de huidige vloer. Vandaar dat we het op de vloer willen aanbrengen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Het laten infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Het gaat om 40 m2 wat moet worden ingefreesd in een betonnen vloer. Na het infrezen dient de vloer strak te zijn en moet de verwarming worden aangesloten op de CV-ketel.

Vloerverwarming infrezen in de plavuizen

Infrezen van een droge vloerverwarming in plavuizen. Op dit moment ligt er een betonnen vloer, daarboven liggen de plavuizen, hierin moet het ingerezen geworden. Het is mij niet duidelijk of de verwarming het beste kan worden ingefreest in de betonvloer, of de plavuizen zelf graag ook advies hierover. Het gaat om een oppervlakte van 45 m2 ongeveer

Convectorput verwijderen en gat opvullen/dicht maken

Ik wil de convectorput (4 meter) in mijn nieuwe woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt wordt. Datum verwijderen op 27 maart 2020.

Vloerverwarming infrezen in een plavuizen vloer

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen, ingefreesd in een plavuizen vloer (jaren 70). De plavuizen zijn ingemetseld en 3 cm diep en liggen zowel in de woonkamer als de gang. Totaal oppervlakte 45 m2.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.

Vloerverwarming plaatsen en laminaat leggen

ik wil graag 3 offertes ontvangen. 1. vloerverwarming droog systeem inbouwen met vloer insulatie. 2. vloerverwarming infrezen. 3. laminaat leggen. ik wil graag ook advies over welke vloerverwarming systeem is beste voor mijn huis. note: 1. de dak is 2,48 m hoog. maar er is een klein plek met lage dak. 2. de afstand tussen warmtepijpen moet 10 cm zijn. 3. de maximale lengte van een groep moet 80 m. 4. een closed systeem moet inbouwen. 5. de radiatoren moet verwijderd. 6. heat insulation to be applied between floor and heat pipes. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Natte vloerverwarming realiseren

Er ligt nu tegels op de vloer. Deze moet eerst verwijderd worden. Graag specificaties in prijzen voor verwijderen van tegels (werk inclusief weghalen ), infrezen, en vloer egaliseren. Graag ook informatie hoelang zo'n klus in totaal duurt voordat we weer vloer kunnen leggen. We willen graag PVC vloer daarna leggen. Als u ook een offerte kan maken met mogelijke PVC vloeren. Het betreft de hele beneden verdieping van gebouw uit 1989, woonkamer, keuken, gang. Ruimte is ongeveer 9×6.

Vloerverwarming infrezen en egaliseren + verwijderen convectoren

In mijn maisonnette appartement met betonnen vloeren wil ik graag vloerverwarming realiseren, graag ingefreesd. Deze is als hoofdverwarming bedoeld voor 2 verdiepingen. Het gaat in totaal om 80 m2. Daarvoor wil ik graag 7 convectoren verwijderen. Er zijn 3 vrijstaande van 1.40 m bij 40 cm; 1 van 1.60 m bij 70 cm en 1 van 3 m bij 40 cm aan de wand. De convectoren graag afvoeren. Graag de vloeren na plaatsing vloerverwarming egaliseren voor de afwerking met laminaat of pvc. moeten de ruiten altijd in 1 keer, dus dat kamer leeg is. egaliseren. beide verdiepingen

Partners

Partners van Casius