Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming infrezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming infrezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming in de keuken. Deze wordt vernieuwd en we willen geen radiator meer. Is ongeveer 10 m2, we willen het graag laten infrezen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m²

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Aanleggen van 50 m2 vloerverwarming BG

Wij willen in onze 2-onder-1 kap woning uit 2003 vloerverwarming op de BG van circa 50 m2. Er ligt momenteel laminaat wat ik zelf verwijder. Vloer bestaat uit beton/zandcementdekvloer. Voorkeur gaat nu nog uit naar infrezen van normale vloerverwarming ipv elektrische vloerverwarming maar wel graag eerst advies hierover van vakman. Mocht het normale vloerverwarming worden moet deze uiteraard aangesloten worden op de bestaande CV ketel (Nefit-smartline HR, 2003) en deze hangt ook op de BG.

Vloerverwarming infrezen

Ik zou graag vloerverwarming infrezen op begane grond en verdiepingen. In totaal ongeveer 35m2 + 30m2 + 22m2. Zolder is minder i.v.m. deels schuin dak. Ook is daar bij verwarming voldoende. Dit is inclusief badkamer, maar zonder verwarming onder trap, keuken/kookeiland, bad en inbouwkasten. Cementdekvloer d50. Isolatiewaarde Rc=3.5 I.v.m. geringe ruimte voor vloerbedekking is infrezen nodig. Aansluiting nu op HR ketel, op termijn op volledig elektrische warmtepomp. Alle radiatoren gaan eruit. Op begane grond, in badkamer en op zolder komt een gietvloer. Opende 1e verdieping keramisch parket. Egaliseren kan gedaan worden door bedrijf dat gietvloer legt.

Vloerverwarming infrezen

Er ligt op dit moment al een vloerverwarming, maar dit is al 30 jaar oud. Omdat ik bezig ben met een nieuwe vloer aanleggen, wil ik nu de vloerverwarming vernieuwen. De huidige vloerverwarming blijft liggen, eroverheen wordt de vloer geëgaliseerd. Daarin zou ik de nieuwe vloerverwarming laten infrezen. Het gaat om ongeveer 48 m2.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Een aannemer is bezig met het verbouwen van mijn begane grond. Ik zoek nu een partij voor het infrezen van vloerverwarming en het afsmeren hiervan. Dit betreft ongeveer 50 m2. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Vloerverwarming plaatsen

Wij verhuizen op 10 juli naar dit huis & we zijn aan het kijken om vloerverwarming aan te leggen voordat we er gaan wonen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Voorkeur voor droogbouw of infrezen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Vloerverwarming woonkamer plaatsen

Graag laat ik vloerverwarming in de woonkamer plaatsen, dit gaat ongeveer 35 m2. De woonkamer heeft denk ik een betonnen ondervloer. Ik wil graag de vloerverwarming infrezen. Er moeten tegels overheen komen, dit wil ik graag aan dezelfde vakman uitbesteden.

Vloerverwarming infrezen begane grond

Op de benedenverdieping zouden we graag vloerverwarming aan laten leggen. Dit moet ingefreesd worden in de zandcementen deklaag. Het gaat om circa 52 m2 voor woonkamer, keuken en gang. De sleuven moeten ook netjes opgevuld worden. Wens is 10 cm hoh.

Vloerrenovatie met vloerverwarming

Momenteel hebben we een probleem met onze recent gelegde vloer die we overwegen er volledig uit te halen. Linoleum hebben we nu liggen. De verwarmingsbuizen hebben we laten infrezen, maar er is iets mis gegaan waardoor de leidingen zijn gaan drijven. Degene die linoleumvloer heeft gelegd heeft de vloer er zo overheen gelegd, waardoor we nu hobbels in de vloer hebben. Voordat we weer beginnen met verbouwen willen wij een beeld krijgen van hoeveel het ons zou kosten om het te verwijderen en daarna vloerverwarming aan te leggen. We hebben te maken met een VVE. Het zou om droogbouw gaan, mogelijk iets als variotherm. Het gaat om 95 m2 ongeveer. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn in onze situatie. Wij wonen in een appartementencomplex met blokverwarming. Dit is echter lage temperatuur verwarming wat zich goed zou lenen voor vloerverwarming, maar meer informatie hierover ontvang ik binnenkort.

Partners

Partners van Casius