Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming droog systeem? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming droog systeem. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming droog systeem

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Vloerverwarming plaatsen begane vloer

Wij willen vloerverwarming laten plaatsen in onze woning. We hebben een huis uit 1915 met een parketvloer in woonkamer (20m2). Die parketvloer willen we graag vervangen voor vloerverwarming met keramisch parket. Het gaat om vloerverwarming op basis van een droog systeem zijn. Het project zal op de begane grond plaatsvinden.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een eensgezinswoning gekocht van bouwjaar 1985. De begane grond bevat 55 m², betonnen vloer. Ruimtes zijn hal, woonkamer, keuken. Ik denk dat droog systeem het beste is dus graag voor genoemd project een offerte. Eind augustus krijgen we de sleutel.

Droog systeem vloerverwarming

Goedemiddag, Het betreft alleen de begane grond. Wij gaan daar de volledige vloer verwijderen en een nieuwe keuken en badkamer aanleggen. Het is een jaren 30 huis met houtskeletbouw. We zien dit als interessante optie om een droog systeem vloerverwarming aan te laten leggen. We zouden dit dan graag in de hal, toilet, woonkamer en keuken aanleggen. Totaal ca 45 m2. En is een soort trap/kelderkast waar de leidingen samen zouden kunnen komen. De werkzaamheden moeten ergens in de periode juni/juli/begin aug gedaan worden. We hebben nog geen exacte planning. We zijn benieuwd naar de prijs. En ik wil graag weten of er op de vloerverwarming een pvc vloer gelegd kan worden met of zonder ondervloer.

Complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming

Vrijstaande woning uit 1954, voornemens spouwmuurisolatie vloerisolatie en dakisolatie toe te passen. Wij willen een complete cv-installatie laten aanleggen met vloerverwarming (lage temperatuurverwarming). Gaat om ongeveer 70 m2 begane grond: woonkamer, keuken bijkeuken en badkamer en 45 m2 verdiepingsvloer met 4 slaapkamers. Houten vloeren weinig hoogte dus of gebruik van vloerverwarming in droog systeem of verwarming middels radiatoren afhankelijk van bijbehorende kostenplaatje. Voorkeur gaat uit naar een systeem dat zo zuinig mogelijk is met een budget van 10.000 euro nu enkel boiler aanwezig voor warm water. We hebben gasaansluitingen, die zijn allemaal aanwezig. We zijn met een groot gezin en een redelijk groot huis, dus we hebben een hoge capaciteit nodig. De exacte durf ik niet te zeggen, maar zeker richting de hogere klassen. We zijn bezig dat de hele woning goed geïsoleerd wordt en luchtdicht.

Een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen

Betreft een woonkamer die overgaat in de keuken waar we vloerverwarming willen aanleggen. We denken aan een droog systeem, vanwege de minimale opbouwhoogte. Totaal vloeroppervlakte van deze ruimtes is rond de 30 m2. Gaat om een jaren 30 woning met houten vloer opbouw. Oude houten vloer is al volledig verwijderd.

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen een droog bouw voerverwarming voor circa 35-40 m2 in een jaren 30 huis. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Aanleg vloerverwarming droog systeem

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor de aanleg van een vloerverwarming in een droog systeem: - Tussenwoning met een houten constructieve vloer - Nieuwe uitbouw met een betonnen vloer (er is speling in hoogte t.o.v. de bestaande houten vloer). - Het betreft de begane grond (hal, toilet, woonkamer), circa 53 m2 (37 m2 bestaand deel, 15 m2 nieuwe uitbouw). - Beschikbare hoogte is circa 3-4 cm, exclusief afwerkvloer. - Het systeem wordt indien mogelijk aangesloten op de huidige cv-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28/24. - Afwerkvloer betreft een gelijmde lamelparket (vloer moet dus vlak en gereed zijn voor de afwerkvloer). - Rekening houden met verdeling van de woning in twee zones. Zone 1: vloerverwarming begane grond, Zone 2: slaapkamers en badkamer op de verdiepingen.

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

Partners

Partners van Casius