Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming controleren

Vloerverwarmingverdeler vervangen en vloerverwarming aansluiten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het controleren van een aanwezige vloerverwarming, het vervangen van de vloerverwarming verdeler, het aansluiten van de vloerverwarming. Er ligt een vloerverwarming die niet aangesloten is, de aansluiting roest en lekt. We zouden de vloerverwarming graag weer in gebruik nemen als dit kan. We wonen nog niet in het huis ( pas per 14 april) en ik heb daarom geen informatie over het soort verdeler. Ik weet wel dat de benedenverdieping 9,7 bij 5,7 meter groot is. Ik geef de voorkeur aan een offerte die later mee kan vallen.

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming van zeker 10 jaar oud, wordt niet echt lekker warm. 4 Weken geleden hebben we de printplaat van de ketel laten vervangen en toen hadden we een heerlijk warme vloer. Sinds 1 week niet meer.....

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming wordt niet warm. We zien de temperatuur wel oplopen bij de pomp maar er komt geen warmte vrij in de woonkamer.

Vloerverwarming laten doorspoelen

Vloer verwarming met 1 groep controleren en doorspoelen. Word niet goed warm.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Wij hebben een 2-groeps installatie die slecht warmte afgeeft. De vloerverwarming is inmiddels 27 jaar oud. De combiketel is 7 jaar oud. Daarom wil ik de vloerverwarming laten controleren en doorspoelen.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Convector verwijderen en radiator(en) plaatsen

Ik wil de convector (ongeveer 2 meter) laten verwijderen en moderne radiatoren (design) laten plaatsen, die voor ruim voldoende warmte zorgen. Betreft een eengezinswoning woning uit 1990. Er is al een radiator in de keuken en de leidingen lopen door de kruipruimte. Daarnaast de vloerverwarming (bij verwarming) controleren op lekkage, indien deze lekt afsluiten. Tevens graag berekenen hoeveel vermogen de te plaatsen radiatoren moeten hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming controleren

Graag wil ik mijn vloerverwarming laten controleren. Waarschijnlijk moeten de kanalen ook gereinigd worden. Het betreft de vloerverwarming op de begane grond van een rijtjeswoning. De vloer is 50 m2.

Vloerverwarming controleren en doorspoelen

Wij laten graag onze vloerverwarming die geplaatst is in 1997 controleren en doorspoelen. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Vloerverwarming controleren

Graag wil ik mijn vloerverwarming laten controleren. Waarschijnlijk moeten de kanalen ook gereinigd worden. Het betreft de vloerverwarming op de begane grond van een rijtjeswoning.