Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming als bijverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming als bijverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming als bijverwarming aanleggen

Vloerverwarming als bijverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming in de woonkamer, keuken, hal, toilet en bijkeuken ongeveer 90 m2. Alles is aangrenzend. Het geheel is bedoeld als bij verwarming, 15 cm hoog.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Vloerverwarming reinigen en spoelen met/onder hoge druk

Mijn vloerverwarming wordt niet meer warm na het installeren van een nieuwe verdeler met scheidingsunit. De vloer is hierna door 2 verschillende bedrijven gespoeld, het water stroomde erin en eruit. Toch beweert de loodgieter (installateur van de verdeler) dat mijn vloerverwarming leidingen verstopt is. Ik heb 2 groepen en mijn vloer verwarming (bijverwarming) is in 1991 geïnstalleerd. Ik heb zwarte slangen. Ik heb verder radiatoren in de woonkamer en de rest van het huis. Ik heb een Vaillant HR solide ketel. Het moet gereinigd worden door een bedrijf wat verstand heeft van deze leidingen. Het liefst iemand die met apparatuur in de leidingen kan kijken, zodat ik aantoonbaar kan maken dat het niet aan de leidingen ligt ofwel dat het probleem dan toch eindelijk verholpen is door het spoelen op hoge druk.

Vloerverwarming installeren als bijverwarming

Ik wil graag vloerverwarming als bijverwarming in mijn halletje, de keuken, de hal en het toilet. Mijn keuken is lastig warm te krijgen, daar aangrenzend en halletje en een toiletruimte. Er lijkt een vloerverwarming aansluiting te zitten in de hal. Ik heb een betonnen ondervloer. De keuken is ongeveer 2 bij 5 meter, de hal is ongeveer 1 bij 1 meter en een halletje van 1.50 bij 4 meter. Er zal gefreesd moeten worden.

Vloerverwarming aanleggen, vloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1988 gekocht en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. Op de begane grond ligt daar een tegelvloer van ongeveer 60 m² waar ook leidingen door heen lopen naar de radiatoren. Wij willen in die vloer vloerverwarming laten frezen. De woning heeft geen kruipruimte. We willen de vloerverwarming als bijverwarming gebruiken. Na het leggen van de vloerverwarming moet de vloer geëgaliseerd worden en daarna betegeld. De vloerverwarming moet ook gebruiksklaar worden aangesloten en op de juiste werking worden getest. We ontvangen voor de totale klus graag een gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. We willen het werk snel na de overdracht laten starten.

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een elektro vloerverwarming met aansluiting als bijverwarming. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Radiatoren aanpassen

We willen graag een gespecificeerde offerte voor de volgende werkzaamheden: Controleren de werking van het vloerverwarming (een bijverwarming). Vervanging van 5 radiatorknoppen. Loskoppelen van 2 radiatoren en deze (na het schilderen van het huis) vervangen met 2 nieuwe radiatoren. Is het ook mogelijk om de nieuwe radiatoren ook bij u te kopen?

Vloerverwarming infrezen en aanleggen

Wij zouden graag vloerverwarming (hoofdverwarming) laten frezen en aanleggen in onze natuurstenen vloer. Oppervlakte is ongeveer 35 m2. In de huidige vloer zit momenteel een niet werkende vloerverwarming (bijverwarming). Deze mag wat ons betreft in de vloer blijven zitten. We zouden 3 radiatoren willen laten verwijderen.

Vloerverwarming infrezen, aanleggen en gereed maken voor PVC leggen

In onze woning willen wij de keuken verplaatsen van de achterzijde naar de voorzijde van de woning. 13 jaar geleden is er een grindvoer gelegd (niet onder bestaande keuken, die bij start uitvoer opdracht verwijderd zal zijn). De tegels in de keuken zijn verwijderd, maar Bandje: om technische redenen kan uw oproep niet afgehandeld wordenlijmresten niet. Daardoor ligt de grindvloer in het keukengedeelte iets hoger. Nu willen we de grindvloer laten verwijderen, eventueel beschadigde dekvloer laten repareren. Hierna willen we in de dekvloer een hoofdvloerverwarming (afstand tussen leidingen 10 cm) laten infrezen en de sleuven laten opvullen (daarna wordt egaline aangebracht voor pvc vloer). Radiatoren willen we behouden voor bijverwarming. Aan de voorzijde zal deze verplaatst dienen te worden naar een andere muur. In de woonkamer is momenteel nog een open trap aanwezig. Vloerverwarmingsverdeler willen we hier graag onder laten plaatsen. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor 40 m2 vloeroppervlak verwijderen grindvloer/repareren dekvloer (mogelijke reparatie dekvloer apart ivm hoop op behouden oude dekvloer) en een prijsindicatie voor 35 m2 vloerverwarming infrezen. Indien het verplaatsen van de bestaande (te vervangen nieuwe) radiator en het egaliseren/ leggen van pvc vloer ook een optie is, vernemen we dit graag.

Partners

Partners van Casius