Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel

Vloerverwarming op thermostaat en CV-ketel aansluiten

Ik wil graag een reeds aangelegde vloerverwarming laten aansluiten van 6 groepen. En de 2 boven verdiepingen, met elk 2 kamers, hebben radiatoren welke moeten worden aangesloten op de cv ketel. Het zou mooi zijn als het hele huis werkt op 1 thermostaat knop en dat de vloerverwarming separaat is van de bovenverdiepingen.

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Elektrische vloerverwarming, extra kast en zonnepanelen aansluiten

In mijn nieuwe woning is er een groepenkast met 7 of 8 groepen. Ik wil graag een aantal dingen laten aanpassen: - Berekenen en aansluiten van elektrische vloerverwarming van circa 100 m2. - Aansluiting op zonnepanelen. - Aparte groepenkast in de schuur maken voor de buitenverlichting.

Radiatoren plaatsen

Ik wil 4 radiatoren plaatsen en aansluiten op een bestaande cv ketel en tevens bestaande verwarmingsbuizen bij de cv ketel afkoppelen en oude leidingen voor 10 oude radiatoren demonteren. Tevens ongeveer 8 meter leiding trekken van cv naar door derden te installeren vloerverwarming verdeler. Alle leidingen dienen onzichtbaar geplaatst te worden. Dat kan gemakkelijk omdat de daken aan de binnenzijde open zijn. Toch zal er op voor 1 radiator wat gefreesd moeten worden. Het huis is volledig casco nu.

Centrale verwarming aanleggen

Er moet centrale verwarming aangelegd worden. Er is nu nog helemaal niets. Alles moet dus gedaan worden. Ik wil dat de benedenverdieping inclusief gang en keuken en de 1e verdieping (3 kamers en een badkamers) verwarmd kunnen worden. Op de tweede verdieping wil ik dat er een voorbereiding komt zodat we in de toekomst bij een eventuele verbouwing zelf radiatoren kunnen aansluiten. Kunnen jullie mij een offerte sturen als ik alle ruimten wil verwarmen met radiatoren. En de meerkosten als ik in de woonkamer vloerverwarming wil laten aanleggen.

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming. Onze woning heeft stadsverwarming. Onze wens is om de vloerverwarming apart te kunnen bedienen beneden. De vloerverwarming op de begane grond dient door middel van een klep en een thermostaat bedient te worden. De pomp van de vloerverwarming en leidingen bevinden zich in de trapkast. De thermostaat dient instelbaar te zijn voor 7 dagen en 24 uur en geschikt voor het aansturen van de vloerverwarming en radiatoren boven.

Wasmachine aansluiten

Plaats wasmachine: slaapkamer eventueel Keuken. Afvoer boren door vloer met vloerverwarming. Onder de vloer is aansluiting op rioolafvoer mogelijk (kruipruimte) ook de waterafvoer kan op 4 meter afstand worden aangesloten. Moet ter plaatse worden bekeken. Er is ook een mogelijkheid om de wasmachine in een andere hoek te plaatsen van de slaapkamer kortbij de hoofdaansluiting en riool aansluiting op het buitenriool.

Vloerverwarming aansluiten op de verdeler

Ik heb vloerverwarming laten aanleggen in mijn betonvloer en ben nu op zoek naar een installateur die de buizen kan aansluiten op de verdeler. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave.

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen van een CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de sanitaire aansluitpunten (Tekening aanwezig). Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.

Partners

Partners van Casius