Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aansluiten op thermostaat en bovenverdieping op CV ketel

Verschillende klussen in de meterkast

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil de vloerverwarming infrezen (3 groepen), het leveren van onder verdeler in de meterkast, 4 groepen aansluiten in de meterkast en vervolgens afwerken.

Informatie over een hybride warmtepomp

Het betreft de helft van een dubbelwoonhuis. Woonkamer 75 m2 met vloerverwarming en 35 m2. Een garage en kantoortje totaal32 m2 met vloerverwarming. Het achterkant huis ligt op het oosten. Boven 3 slaapkamers en een badkamer. Op zolder staat nu de CV-ketel op gas. Ik wil graag informatie en een richtprijs over het aansluiten van een hybride warmtepomp.

Zonneboiler laten installeren

Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? Sanitair warm water, verwarming woning. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in een gebouw in gebruik / afgewerkt. Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? Dakpannen. Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? Zuid. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze nieuwe woning willen wij gaan voorzien van een zonneboiler en -collectoren in combinatie met vloerverwarming op de gehele begane grond. Graag kom ik in contact met een installateur die beide systemen voor ons kan realiseren en deze tevens kan aansluiten op de bestaande CV-installatie/thermostaat. Vanaf 16 april krijgen we de sleutel.

Vloerverwarming op zonnepanelen aansluiten

Graag een offerte, voor het aanbrengen van een systeem waarin vloerverwarming (50 - 60 m2) middels zonnepanelen (16 stuks) wordt verwarmd. Misschien dat het ook te combineren met (wanneer er geen warmte vraag is) dit als elektriciteit om te zetten..

Complete CV installatie met vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. De woonkamer (circa 50 m2) wil ik voorzien van vloerverwarming (als hoofdverwarming). Ik wil graag de complete installatie laten uitvoeren als in: frezen, leggen, aansluiten, vloer dicht smeren. Momenteel ligt er beton met een dekvloer.

Warmtepomp laten plaatsen

Het betreft een woonboerderij. Momenteel verwarmen wij het met hulp van propaangas en hiervoor willen wij een hete lucht warmtepomp laten plaatsen. Hiermee willen wij de zowel het gebouw als de vloerverwarming op laten aansluiten. De woonboerderij is ongeveer 180 m2 met een bijgebouw van ongeveer 50 m2. Is 1 warmte pomp voldoende om dit allemaal te kunnen verwarmen?

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bestaande hoekwoning met op de begane grond vloerverwarming en op de eerste en tweede etage radiatoren. In de woning is 2 jaar geleden een nieuwe cv ketel van het merk Intergas HReco 36 aangebracht. Ik wil een lucht water warmtepomp laten aansluiten en wil hier meer informatie over.

Warmtepomp aan laten brengen

Heb momenteel gas verwarming en een cv combi ketel voor het warme water. Daar wil ik graag van af. Het betreft een hoekwoning uit 1970 met momenteel vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping 4 radiatoren en een radiator in de badkamer. Ik heb reeds 10 zonnecollectoren op het dak. Het idee is het verwijderen van de huidige combiketel en de nieuwe aansluiten op het bestaande systeem.

Pomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken aansluiten op bestaande vloerverwarming, en radiatoren beneden en boven in de badkamer.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Er dient in een betonnen vloer vloerverwarming te worden ingefreesd en aangesloten. Het gaat om een complete installatie voor 40 m2.

Partners

Partners van Casius