Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen

Vloerverwarming aanleggen

Aanleggen van vloerverwarming in woonkamer, keuken, hal en WC. Afmeting ongeveer 45 m2. Infrezen in cement dekvloer. Graag een gespecificeerde offerte voor zowel mét, als zonder leggen van de verwarming. Aansluiting voor de vloerverwarming is aanwezig in de gang.

Complete verwarming aanleggen

Wij zijn opzoek naar offertes voor het aanleggen van verwarming in ons nog nieuw te bouwen woning. De start van de bouw zal maart worden en de oplevering in september. Op de begane grond dient er een vloerverwarming van 70 m2 geplaatst te worden. Op de eerste verdieping wil ik lage temperatuur radiatoren laten plaatsen in de 3 slaapkamers. In de badkamer wil ik graag vloerverwarming laten aanleggen. Deze ruimte is 12 me groot.

Vloerverwarming aanleggen beneden en boven

Zowel beneden als op 1ste verdieping vloerverwarming infrezen in een betonvloer 2 x 40 m2.

CV in bestaande woning aanleggen

Aanleggen CV in bestaande woning. 3 slaapkamers, badkamer, gang en woonkamer. Als optie graag meenemen vloerverwarming. 94 m2.

Vloerverwarming aan laten leggen

Het betreft het aanleggen van vloerverwarming. Dit wordt ook tevens de hoofdverwarming. Het frezen moet in een plavuizen vloer gebeuren. Het gaat om 33 m2. Graag een complete prijsopgave, o.a. infrezen, aanleggen en aansluiten van de verwarming op de cv installatie, arbeidskosten, pomp etc.

Gasleiding aanleggen

Aansluiting gas op de achterpui. Er komt aan ons huis een aanbouw van Prefast van 3 meter. In die constructie kunnen ze een buis leggen zodat daar makkelijk de aansluiting naar de achterpui gelegd kan worden. Maar de aansluiting vanuit de meterkast naar de aanbouw zal nog aangelegd moeten worden. Tevens een nieuwe CV ketel en willen wij vloerverwarming als hoofdverwarming gaarne een offerte

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming met nieuwe dekvloer. Gaat om 40m2. Vloerverwarming leveren en aansluiten. Sleutel krijgen we 1 februari. Daarna moet er al vrij snel op getegeld worden, want in februari komt ook de nieuwe keuken.

Centrale verwarming aanleggen

Wij krijgen vandaag de sleutel van onze tussenwoning, bouwjaar voor 1906. De woning werd verwarmd via een gaskachel, de kachel is verwijderd echter is de aansluiting er nog wel en deze moet ook weg. Daarnaast dienen er radiatoren geplaatst moeten worden, leidingen aangelegd en een HR ketel geplaatst. Op de begane grond willen wij vloerverwarming en er zullen waterleidingen verlegd moeten worden. De woning heeft een woonoppervlakte van 48 m2 en een inhoud van 150 m3.

Leidingen CV onder de vloer brengen

Ik heb aan de muren de leidingen lopen voor de verwarming. Ik wil door het hele huis leidingen laten aanleggen in de vloer voor de verwarming om ze aan te sluiten op de radiatoren in de kamers. Eventueel wil ik ook vloerverwarming geplaatst hebben. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 130 m2.

Verwarming aanleggen in huis

Nieuwbouwproject wordt kaal opgeleverd. Ik wil graag weten hoeveel deze 2 opties kosten: Optie 1: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond 40 vierkante meter)(behalve het toilet). Vloerverwarming op volledige eerste verdieping (zie foto, rond de 30 vierkante meter)(behalve de badkamer). Het plaatsen van een wandconvector op zolder en een achter-buitenkraan laten zetten. Optie 2: Hoofdvloerverwarming voor de begane grond (zie foto, rond de 40 vierkante meter)(behalve het toilet) 5 wandconvectoren plaatsen op de eerste verdieping (is gekocht, alleen plaatsen) 1 wandconvector op de 2de verdieping (zolder) plaatsen (is gekocht, alleen plaatsen) en een achter-buitenkraan plaatsen.

Partners

Partners van Casius