Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming leggen

Het aanleggen van vloerverwarming (helemaal compleet) met egaliseren, gaat om een rijtjes woning 130 m. Graag ontvang ik een offerte voor het totaalplaatje beginnen medio Januari 2020. Helaas heb ik eerst de verkeerde berekening doorgegeven van de woning. (Zie bijlage voor de juiste afmeting), mijn excuses!

Infrarood verwarming

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1910. Ik heb een kamer van 52 m2 en ik wil hier graag vloerverwarming aanleggen. Alleen heb ik van andere specialisten gehoord dat dit helaas niet mogelijk is. Ik heb een huis met houten balken en een kruipruimte en dit moet eerst goed geïsoleerd zijn voordat ik het aan kan leggen. Ik zit daarom nu te denken aan infrarood verwarming. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om hier gebruik van te maken. Ik wil hier graag wat meer advies over.

Convectorput dichten

Woonkamer, doorlopend in de keuken. In de woonkamer zit nog een convectorput die dichtgemaakt moet worden. De convectorput is 2,5 meter lang. Daarnaast wil ik 60 m2 vloerverwarming aanleggen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

CV aanleggen in rijtjeshuis

Ik heb een huis gekocht zonder centrale verwarming. Deze wil ik dus graag laten aanleggen. Huis is 90 m2... Beneden (ca. 48 m2) graag vloerverwarming.

Infrarood vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag infrarood vloerverwarming laten leggen. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meter er aangelegd moet worden. In ieder geval tussen de 50 en 100 m2. Graag een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Bestaande houten vloer gaat er uit, en verwarming moet in de vloer gefreesd worden. Het gaat om 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming in woonkamer en keuken. Infrezen, aansluiten, en werkend opleveren. Het vloeroppervlak is 37 m2. Graag in september.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het in frezen van vloerverwarming in een bestaande tegelvloer. Het is ongeveer 40 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

In de woonkamer ligt nu laminaat. Dit moet eruit, er moet vloerverwarming aangelegd worden en daarna moet het laminaat opnieuw worden gelegd. Ca. 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming in de woonkamer op de begane grond. Er moet 88 m2 aangelegd worden in een betonnen vloer.