Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen

Huidige situatie: houten balken vloer in de woonkamer. Binnenkort nieuwe aanbouw waar wij evt ook direct vvw willen dit word een betonnen vloer. Graag ontvang vangen wij een offerte voor +-/35 m2 en +/-70 m2. Vvw willen wij als hoofdverwarming gebruiken

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een complete renovatie van de zolder waar de vloerverwarming moet worden aangebracht in 2 slaapkamers en badkamer. Totaal 24 m2.

Droge vloerverwarming aanleggen

Het plaatsen van een droog bouwsysteem vloerverwarming. Totale oppervlakte circa 180 m2 verdeeld over 4 vertrekken.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft woonkamer/keuken en toilet. Hier willen we vloerverwarming aan laten leggen. Ongeveer 50 - 60 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een opbouwsysteem op een bestaande houten vloer (jaren 50' woning, hoek). Ik zal zelf zorgen voor isolatie aan de onderkant van de ondervloer (via de kruipruimte). In totaal ongeveer 40 m2. De woonkamer, aparte keuken, hal, toilet en badkamer (bovenverdieping). Graag een droge vloerverwarming op water.

Vloerverwarming realiseren

Hebben een huis gekocht en willen de bestaande verwarming (3 radiatoren) vervangen door vloerverwarming. Het totaal bedraagt ongeveer 55 m2. Pompschakelaar met een timer is gewenst. Ook zeer benieuwd hoe lang de werkzaamheden ongeveer zouden duren en wanneer we de tegels erop kunnen laten leggen. Ik wens niet gebeld te worden, alleen via mail contact. Eventueel een extra leiding alvast naar boven laten aanleggen i.v.m. later toevoegen vloerverwarming in de badkamer. Graag zouden we in april willen beginnen.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Graag laat ik de grindvloer in de woonkamer en de keuken verwijderen en ook direct afvoeren. Daarnaast laat ik graag vloerverwarming (bijverwarming) aanleggen, dit moet ingefreesd worden in een cementdekvloer van 5 cm. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Wil graag vloerverwarming plaatsen voor de beneden verdieping, gaat om 40 m2. Mag ook een zandcement dekvloer doen. Het huis heeft een houten skelet.

Vloerverwarming aanleggen

Het betreft een woning met verwarming. De vloer is van beton. Er is inmiddels vloerisolatie aangebracht. De vloer is ongeveer 34 m2 groot

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Moet op een bestaand cv installatie met cv gasketel aangesloten worden. Op een geïsoleerde houten vloer. Het werk moet in twee delen worden aangebracht.