Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen

Nadat de groepen zijn geplaatst wil ik vloerverwarming laten aanleggen. De vloerverwarming moet vervolgens meteen ingefreesd worden. Anders moeten de tegels weggehaald worden. Het gaat om 76 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming aanleggen in mijn woning met een oppervlak van 53 m2.

Vloerverwarming leggen en leidingwerk verleggen badkamer

Begin maart willen wij bijkeuken in onze nieuwe woning helemaal strippen en daarin zelf een badkamer gaan realiseren. De voorbereiding zoals vloerverwarming en leidingen verplaatsen / aanleggen willen we laten doen. In de ruimte naast deze badkamer ligt al vloerverwarming en de leidingen komen uit in de badkamer. Verder zit er nu een wasmachine aansluiting en een kraan maar daar moeten dus de leidingen voor 2 kranen voor wasbakken en 1 voor de douche gemaakt worden. De ruimte is ongeveer 9 m2.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een nieuwe woning en willen daar graag 40 m² vloerverwarming laten aanleggen. We hebben inmiddels de sleutel en ik wil een afspraak maken om de klus ter plaatse met u te bespreken. Wij willen advies ontvangen en uw prijsopgave.

Aanleggen van vloerverwarming

In de woonkamer ligt beton en in de keuken plavuizen. Graag wil ik hier vloerverwarming laten aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2.

CV installatie aanleggen

Het aanleggen van een volledige CV systeem in ons huis. Het huis is ongeveer 80 m2 benedenverdieping en totaal 120 m2. Er moet geen vloerverwarming komen.

CV-ketel vervangen en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een drive-inwoning gekocht en krijgen daarvan op 20 februari de sleutel. We willen daar een nieuwe cv-ketel CW5 laten plaatsen. Bij voorkeur een Vaillant of een ander A-merk. Tevens wil ik op de 1e verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Het gaat daarbij om een betonnen vloer van ongeveer 45 m². Er staan specificaties en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave. Ik ga zelf eerst de keuken en een houten vloer verwijderen. U zult daarna omstreeks eind februari kunnen starten.

Sleuven voor vloerverwarming frezen

Wij willen circa 70 m2 vloerverwarming gaan aanleggen bij een opdrachtgever te Opmeer, hiervoor zoeken wij echter nog een bedrijf wat de sleuven in de bestaande (zand / cement) dekvloer kan komen frezen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om het volledige aanleggen en leveren van de vloerverwarming d.m.v frezen. De vloerverwarming moet komen te liggen in de woonkamer met een open keuken van 50 m2, een hal (7 m2) en serre (25 m2). De vloer van de serre is beton, de keuken is voor 2,5 m2 betegeld rest is beton met smeerlaag. Ik zou het graag geplaatst hebben voor week 41.

Partners

Partners van Casius