Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanleggen

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb op het moment aardgas en ik zou graag vloerverwarming willen hebben in mijn woning. Het gaat om een oppervlak van 40 m2. De vloer moet er eerst uit en dat kunnen wij eventueel zelf. Wij zouden graag wel even willen weten hoeveel het zou kosten als u dat zou doen.

Grondwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grond/water of water/water warmte pomp laten aanleggen en zou hier graag wat meer informatie over willen.

Warmtepomp-installatie aanleggen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het vermogen van de huidige gasketel 18kw. Ik wil deze laten vervangen voor een warmtepomp installatie. Hier wil ik meer advies over winnen en kijken wat het beste kan bij mijn woning.

CV aanleggen op bestaande CV ketel op de 1e verdieping

Op dit moment hebben wij op de begane grond en de eerste verdieping luchtverwarming. Deze zouden wij graag laten verwijderen en op de eerste verdieping een CV ketel met leidingen en radiatoren laten plaatsen. Op de begane grond is er namelijk al vloerverwarming aanwezig. Graag zouden wij hier advies over ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen

Het betreft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 op de begane grond. De woning heeft stadsverwarming, maar wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierna dient de vakman er een zandcement vloer te plaatsten waarna wij zelf laminaat zullen leggen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming in 3 ruimtes: - het infrezen van en leggen van de vloerverwarming met pomp in een woonkamer van ongeveer 55 vierkante meter, en de naden van de infrezingen afsmeren. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 1e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 250 cm. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 2e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 200 cm.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen in woonkamer voor tegels ongeveer 50 m2

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming in de woonkamer, keuken, gang en wc. Samen ongeveer 50 m2. In de woonkamer zit momenteel een oude convector put met een afmeting van: 2.90 meter x 50 cm. Deze moet gedicht worden. Er ligt momenteel een tegelvloer in de ruimtes, hier zou in gefreesd kunnen worden. Of de andere optie is dat de tegels er uit gehaald worden en er een nieuwe vloer bovenop komt. Graag uw expertise.

Vloerverwarming aanleggen

Aanleggen van vloerverwarming in woonkamer, keuken, hal en WC. Afmeting ongeveer 45 m2. Infrezen in cement dekvloer. Graag een gespecificeerde offerte voor zowel mét, als zonder leggen van de verwarming. Aansluiting voor de vloerverwarming is aanwezig in de gang.

Partners

Partners van Casius