Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van vloerverwarming van ongeveer 40 m2 en aanbrengen grondwarmte pomp

Droogbouw vloerverwarming aanbrengen

Momenteel zijn we druk bezig met het verbouwen van de volledige bovenverdieping. Graag willen wij hier droogbouw vloerverwarming in plaatsen gezien het een houten skeletbouw betreft. Het zijn 4 kamers waarbij 1 kamer een verhoging heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject . Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Circa 40 m2.

Vloerverwarming keuken

Ik zou graag vloerverwarming in mijn keuken willen laten aanbrengen. Ik zou op de vloer zelf Vietnamees hardsteen willen hebben. De totale oppervlakte van de keukenvloer bedraagt 15 m2. Ik heb het materiaal nog niet in huis.

Infrarood vloerverwarming

We gaan ons bestaande huis verbouwen met een nieuwe keuken en nieuwe vloer. nu willen we infra rood vloerverwarming gaan aanbrengen naast onze bestaande cv, van verschillende wanden van het huis bijv onder keuken willen we 50-60 afstand houden van de muur ivm meubels als banken en kasten wat hebben we nodig en wat kost het oppervlakte nu 50 m2 vriendelijke groet

Vloerverwarming aanleggen en toilet renoveren

Het gaat om het aanbrengen van 55 m2 vloerverwarming (krimpnetten) en isolatie-folie van 50 mm dikte. Verwijderen en afvoeren van 55 m2 tegelvloer. H.o.h. vloerverwarmingsleidingen 10 cm en een A-label pomp. Op de begane grond het afdoppen van radiatoren en verwijderen radiatorleidingen (let op; de radiatoren op de 1e verdieping moeten aangesloten blijven tijdens de verbouw). De vloer moet glad en strak (waterpas) afgewerkt worden met een zandcementdekvloer ivm het later aanbrengen van een soort gietvloer. Tevens (ook op de begane grond) het toilet renoveren.

Elektrische (hoofd) verwarming aanbrengen

Ik wil in alle slaapkamers ( 4-5 stuks) en kleine badkamer( 1stuk) elektrische verwarming als hoofdverwarming. Ik wil alleen de begane grond/ vloerverwarming en warm water nog de bestaande stadsverwarming gebruiken. Graag zsm want ik wil het uitgevoerd hebben in de zomervakantie 2020 middels de Energiebesparingslening van het SVN.

Vloerverwarming aanbrengen

Het betreft een woonhuis en dan de woonkamer van 45 m2 (inclusief hal) er ligt nu marmoleum maar we willen straks laminaat. Kan het op of in het marmoleum worden gelegd? of moet dit weggehaald worden? We laten ons graag adviseren over de verschillende soorten vloerverwarming. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Vloerverwarming in 2 ruimtes aanbrengen

Er zijn 2 ruimtes met ca. 6 m2 per ruimte die voorzien moeten worden van IR-vloerverwarming. Het is een huis uit 1912 en er ligt houten vloer.

Vloerverwarming aanbrengen

Het gaat om twee ruimtes. De huidige verwarming met radiatoren vervangen door vloer verwarming , oppervlakte is 50 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Partners

Partners van Casius