Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming aanbrengen

Het aanbrengen van vloerverwarming op wapening 150 mm in een bedrijfsgebouw . Wij laten ons graag adviseren voor de soort vloerverwarming.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij willen in ons nieuwe restaurant vloerverwarming laten plaatsen het pand word casco geleverd dus verwezen is niet nodig omdat een afwerkt vloer moet nog erop komt en daarna pas laten betegelen wat zou het kosten In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouwproject Het gaat om 70 m2

2 Verdiepingen voorzien van vloerverwarming en houten vloer plaatsen

We willen in eerste instantie de begane grond voorzien van vloerverwarming. Later willen we ook de 1e verdieping hiervan voorzien. Dit gaat dus in etappes, met een interval van ongeveer 1 jaar. Oppervlakte per verdieping is ongeveer 63 m2. Op de begane grond willen we na, het aanbrengen van vloerverwarming, een houten vloer plaatsen. De vloerverwarming moet ingefreesd worden. De beide vloeren zijn van beton met laminaat.

Elektrische CV

In een recreatiebungalow wil ik een elektrische CV op een te installeren vloerverwarming aanleggen. App 45 m2. Tegelvloer, liefst invriezen. Ik ben op zoek naar de installateur voor een Bosch elektrische cv ketel 9 kW (Iets overbemeten, maar weinig prijsverschil en mindere isolatie). In tweede instantie zou een vloerverwarming installateur ook nog kunnen offreren, graag voor invriezen én voor op net aanbrengen van de buizen.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag vloerverwarming als hoofdverwarming. Bestaande radiatoren begane grond worden door ons verwijderd prijs inclusief verdeelunit aangesloten op de leidingen. Eventueel tegels leggen na plaatsing vloerverwarming. Gaat om 35 m2 op een kale vloer.

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag een bedrijfspand laten ombouwen tot een woonhuis. Wil een vloerverwarming van zo’n 120 m2 . Ondergrond is beton . De nieuwe vloer wordt ook beton

Het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om het isoleren van de woning (spauwmuur, vloer, dak). Daarnaast moet er vloerverwarming komen op de begane grond. De woning is ongeveer 250 m2 groot en bestaat uit 2 woonlagen. Daarnaast zou ik ook een horizontaal aardwarmte installatie in mijn akker willen hebben (3000 m2). Verder bespreek ik graag met de vakman wat er exact moet gebeuren.

Vloerverwarming aanbrengen

Het gaat om een benedenwoning in Rotterdam met houten ondervloer. We willen graag een opbouwvloerverwarming laten installeren van ongeveer 45m2 waar we uiteindelijk het liefst een duoplank parket op willen (gietvloer is te overwegen maar heeft niet de voorkeur). In een later stadium van de verbouwing willen we vloerverwarming in de badkamer en een andere slaapkamer toevoegen (10 m2, dus totaal is 55m2). De vloer onderzijde en kruipruimte worden geïsoleerd, de woning heeft nu enkel glas maar ook dat wordt later aangepakt. In het hele systeem willen we een paar bestaande radiatoren behouden (gang, kelder) maar we willen wel de leidingen naar de radiatoren vervangen. Tevens moet er een cv ketel geplaatst worden ter vervanging van de moederhaard. De cv ketel mag in de kelder waar de rookgasafvoer door de gevel gestoken kan worden. Er moet dan wel een extra pomp worden geïnstalleerd voor de waterafvoer, daarop willen we ook graag de wasmachine aansluiten (dus geen condenspomp). We laten de hele klus het liefst door 1 bedrijf uitvoeren.

Nieuwe vloerverwarming installeren

Ik wil graag een vloerverwarming aanbrengen, gaat om 45 m2. Huidige vloer zal moeten worden verwijderd. Ik weet nog niet wat voor soort het moet worden, ik word graag geadviseerd. Verder zal er daarna nieuw laminaat moeten worden geplaatst in de kamer, in de keuken tegels.

Convectorput verwijderen en dichten

Ik wil vier convectoren afkoppelen en verwijderen en vervolgens de putten dichtmaken, zodat er later vloerverwarming in de vloer gefreesd kan worden. Het frezen en aanbrengen van de vloerverwarming behoort niet tot de opdracht. Afvoeren is niet nodig. Twee zijn 190 x 50 x 50 cm. Eentje is 200 x 50 x 50 cm. Een ander van 320 x 50 x 50 cm.

Partners

Partners van Casius