Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanbrengen

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken nieuwbouw huis met isolatiewaarden voor wanden RC 4 en dak RC6

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Grondwater warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (Sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en wil weten of het mogelijk is om deze zonder aardgas aan te gaan sluiten. Wat de kosten zijn en wat ik eventueel mee moet nemen.

Vloerverwarming in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van de vloerverwarming in de woonkamer van ongeveer 25 m2. De hal en keuken hebben al vloerverwarming en ik zal de laminaatvloer er zelf uithalen.

Kruipluik aanbrengen in aanbouw en afschot in riool herstellen

We hebben regelmatig verstopping in een gedeelte van ons riool. Uit rioolinspectie blijkt dat dit ontstaat door een fout die is gemaakt bij het plaatsen van het riool ten tijde van de aanleg van de aanbouw. Op dat moment is er een verkeerd afschot gemaakt. Om dit probleem op te kunnen lossen zal er eerst een kruipluik in de aanbouw moeten worden gemaakt. De ruimte hiervoor is beperkt, omdat er vloerverwarming is aangebracht in een groot deel van de vloer. Daarna zal het bestaande riool in de aanbouw met de juiste afschot moeten worden geplaatst. Onduidelijk is of er voldoende ruimte is onder de aanbouw of dat er nog gegraven moet worden. En let op: In Capelle aan den IJssel is sprake van een hoge grondwaterstand.

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Vloerverwarming met oude zwarte slangen. Mogelijke lekkage. Graag offerte voor het aanbrengen van een nieuwe binnenleiding in 1 groep. De werkplek is goed bereikbaar.

Convectorput opvullen en geschikt maken voor vloerverwarming

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opvullen van een convectorput. De ingeschatte afmetingen: 360 x 25 x 60 cm (huis nog niet in ons bezit dus vandaar een inschatting). Goede isolatie van onderaf is noodzakelijk en de dekvloer moet geschikt zijn voor aanbrengen van sleuven voor de vloerverwarming. De convector is reeds verwijderd, enkel moet de huidige verdeler van de vloerverwarming verplaatst worden. Graag ontvang ik een kostenindicatie. Werkzaamheden zouden in de week van 18 september uitgevoerd worden.

Vloerverwarming aanbrengen in woonkamer-keuken

Hierbij willen wij een offerte hebben van het aanleggen van vloerverwarming in de keuken en woonkamer van ongeveer 35 m2. Zou dit als hoofdverwarming aangelegd kunnen worden? Het is een woning uit 2002 met een cement dekvloer. Graag een all-in, totaalprijs zonder meerwerk.

Vloerverwarming en tegels leggen

Het betreft het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond van een eengezinswoning. Daarna dienen er tegels van 60 bij 120 cm gelegd te worden, waarbij er level systeem gebruikt moeten worden en gevoegd. De oppervlakte is 55 m2.

Partners

Partners van Casius