Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerverwarming aanbrengen

Vloerverwarming aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren: - verwijderen ongeveer 35 m2 plavuizen, hal, woonkeuken - afvoeren plavuizen - verwijderen radiatoren, 2 stuks - oplossing/opvulling convectorputten, 2 stuks - aanleggen vloerverwarming totaal 60-70 m2, als hoofdverwarming - frezen - herstellen/egaliseren dekvloer voor leggen laminaat - inclusief materiaal en arbeid Het betreft een woonhuis met werkzaamheden alleen op de begane grond, woonkamer, hal en keuken. CV-Ketel is van Remeha > Avanta 28C/cw4. Voor zover ik weet betreft het een zand cement dekvloer. Eventueel offreren extra aansluitingen op de verdeler voor toekomstige vloerverwarming in de garage. Is het mogelijk hier een gespecificeerde offerte voor te ontvangen?

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Vloerverwarming met oude zwarte slangen. Mogelijke lekkage. Graag offerte voor het aanbrengen van een nieuwe binnenleiding in 1 groep. De werkplek is goed bereikbaar.

Convectorput opvullen en geschikt maken voor vloerverwarming

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opvullen van een convectorput. De ingeschatte afmetingen: 360 x 25 x 60 cm (huis nog niet in ons bezit dus vandaar een inschatting). Goede isolatie van onderaf is noodzakelijk en de dekvloer moet geschikt zijn voor aanbrengen van sleuven voor de vloerverwarming. De convector is reeds verwijderd, enkel moet de huidige verdeler van de vloerverwarming verplaatst worden. Graag ontvang ik een kostenindicatie. Werkzaamheden zouden in de week van 18 september uitgevoerd worden.

Vloerverwarming aanbrengen in woonkamer-keuken

Hierbij willen wij een offerte hebben van het aanleggen van vloerverwarming in de keuken en woonkamer van ongeveer 35 m2. Zou dit als hoofdverwarming aangelegd kunnen worden? Het is een woning uit 2002 met een cement dekvloer. Graag een all-in, totaalprijs zonder meerwerk.

Vloerverwarming en tegels leggen

Het betreft het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond van een eengezinswoning. Daarna dienen er tegels van 60 bij 120 cm gelegd te worden, waarbij er level systeem gebruikt moeten worden en gevoegd. De oppervlakte is 55 m2.

Vloerverwarming in de douche aanbrengen

Wil graag vloer verwarming in de douche. Cik zou die rechtstreeks op de zonneboiler willen zetten.

Vloerverwarming op de begane grond aanbrengen

Er dient vloerverwarming in de woonkamer, de keuken, de eetkamer en de hal aangelegd te worden. Hierna zullen wij er een PVC vloer overheen leggen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Let op plaatsing zal medio augustus gedaan moeten worden.

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanbrengen

Eind dit jaar zal onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden,. Wij willen dan graag door de gehele woning vloerverwarming als hoofdverwarming laten leggen. De oppervlaktes zijn als volgt: keuken 14 m2 woonkamer 26 m2 hal 4 m2 slaapkamer beneden 14 m2 badkamer 6,10 m2 slaapkamer boven 2 x 13 m2 badkamer 8,3 m2

Vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van vloerverwarming op mijn begane grondvloer. Het vloeroppervlak circa 50 m2. Het is een betonnen vloer. Wat is er mogelijk? Kunt u bij mij langskomen?

Vloerverwarming in de garage aanbrengen

Wij zijn onze garage van 3 x 5 meter aan het ombouwen en willen er vloerverwarming laten aanleggen. Die kan op de betonvloer worden geplaatst. We hebben al een nieuwe cv-ketel laten plaatsen in de stenen schuur die aan de garage is gebouwd, daar vandaan kunnen de leidingen worden doorgetrokken. We willen het werk graag op korte termijn laten uitvoeren. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius