Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Viega Pexfit leidingsysteem repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: viega Pexfit leidingsysteem repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: viega Pexfit leidingsysteem repareren

Viega Pexfit leidingsysteem repareren

Ik heb een Viega waterleiding doorgeboord, die moet spoedig vervangen worden. Voorkeur is op 6 of 7 december.

Waterleiding met wasmachinekraan op muurplaat bevestigen

Ik wil graag 11 meter Viega Pexfit leidingsysteem laten aanpassen met bevestigingsbeugels aan het plafond en muur. Er moet een muurplaat voor wasmachinekraan komen en een aansluiting op het bestaande Viega Pexfit leidingsysteem.

Viega Pexfit leidingsysteem aanpassen

Ik wil een radiator in de badkamer ophangen. Hiervoor moet een T-stuk d.m.v een persstang op een Viega Pexfit leidingensysteem gezet. De radiator sluit ik verder zelf aan. Het gaat om het monteren en juist aansluiten van dit T-stuk. Materiaal hiervoor kan ik eventueel zelf aanschaffen.

Radiator op bestaande leidingen aansluiten

Het aansluiten van een radiator op de bestaande leidingen, let op: dit zijn viega pexfit leidingen, hier moet een perskoppeling komen. Deze radiator zelf hangt al. Tevens nakijken van een andere radiator, deze wordt half warm. Indien dit niet gerepareerd kan worden moet deze eventueel worden vervangen.