Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vidar houtkachel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vidar houtkachel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vidar houtkachel plaatsen

Vidar houtkachel plaatsen

Er moet een dubbelwandig rookkanaal aangelegd worden die is door een houten vloer moet en 1x door het dak. Verder geen beton. Er moet een plaat onder komen en een verhoging waar de houtkachel op staat. We willen de Vidar triple.

Houtkachel op een bestaand rookkanaal aansluiten

Ik heb een nieuwe houtkachel gekocht van het merk Dik Geurts Vidar. Deze komt in de woonkamer te staan onder een bestaand rookkanaal van een verwijderde open haard. Ik zoek iemand die dit veilig en vakkundig aan kan sluiten, netjes kan afwerken en het juiste pijpmateriaal aan kan leveren. De schoorsteen is in 2014 nagekeken, en er is een kap op gezet. De aansluiting zit boven het gat dat ik gemaakt heb in een verlaagd en gestuukt plafond. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te beoordelen en in te meten en ontvang daarna uw offerte.