Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwarmingsinstallatie plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwarmingsinstallatie plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwarmingsinstallatie plaatsen

Verwarmingsinstallatie plaatsen

Een geïsoleerd houten gebouw waarvan 1 zaal 50 m2 is en 2 toiletten ieder circa 3 m2 van een stichting moeten verwarmd worden. Dit in vorstperiode 's nachts 10 graden en alleen tijdens gebruik in koude periode 20 graden. Het gebruik van de zaal is in de Kerstvakantie circa 3 middagen alsook in de herfstvakantie.

Pellet inbouwopenhaard plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een pellet inbouwopenhaard die in verbinding kan worden gebracht met bestaand cv verwarmingsinstallatie. Het is een ruime 2 onder 1 kap woning van ongeveer 100 m2. De CV blijft voor het verwarmen van het sanitair water.

Verwarmingsinstallatie plaatsen

Ik heb een appartement van ongeveer 65 m2 met een gaskachel en een geiser. De woning bestaat uit een woonkamer, gang en 2 slaapkamers. Hier zou ik graag verwarmingselementen willen laten plaatsen. De meterkast bestaat nu uit 2 groepen, moet dit aangepast?

Vloerwerwarming plaatsen

Nieuw te bouwen 2de woonkamer die een eigen verwarmingsinstallatie nodig heeft. Geschat gaat het om 80 m3 (32 m2). Wij willen deze ruimte graag gasloos verwarmen. Over deel van het huis wordt verwarmt via een traditionele CV installatie. Aanbouw is gepland voor het 2de deel 2019 Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Andere of nog geen installatie

Cv installatie plaatsen

Het gaat om een winkelruimte in een winkelcentrum in Enschede. De ruimte is 161 m2 groot. Momenteel is er geen verwarmingsinstallatie aanwezig. Ik wil de goedkoopste oplossing voor een verwarmingsinstallatie maar ik weet niet of gas nog wel handig lijkt.

Advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning

Het gaat om een nieuwe verwarmingsinstallatie voor een woning met een oppervlakte van 158 m2 over drie woonlagen. Op 3 december krijgen we de sleutel en start de renovatie. We willen (dunne, 2 cm dikte? ) vloerverwarming in de woonkamer (houten ondervloer waarop parket komt). Dit is een ruimte van circa. 45 m2. In de keuken wordt een nieuwe betonvloer gestort. Hier moet ook vloerverwarming in. Dit heeft een oppervlak van circa 10 m2. In de badkamer op de 1e etage komt ook vloerverwarming (in een door onze aannemer te maken betonvloer). Dit is circa 4 m2. Verder zijn er drie slaapkamers op de 1e etage en twee op zolder waar (in principe) radiatoren mogen komen. Verder willen we graag in de twee badkamers een handdoekenradiator. De bestaande CV ketel staat in de garage. De nieuwe ketel mag ook daar geplaatst worden. De huidige badkamer op de 1e krijgt warm water van een geiser in die badkamer. In de nieuwe situatie zal dus het warm water vanaf de CV ketel in de garage naar de badkamers op de 1e etage en die op de zolder gebracht moeten worden. Optioneel overwegen we om in alle kamers vloerverwarming te plaatsen. Dat hangt van het totaal kostenplaatje af. Dit zijn dan twee slaapkamers op de 1e van 15 m2, een kamer van 7 m2. En twee zolderkamers van circa 18 m2 met schuine daken. We gaan de zolder overigens isoleren, de spouwmuren zijn al geïsoleerd. De kruipruimte doen we ook nog op termijn. Foto's zijn desgewenst nog vindbaar op funda. We kunnen pas 3 dec het huis in, dus een bezoek aan de woning kan nog niet. Uitvoering zal waarschijnlijk januari of februari 2019 worden. We moeten in ieder geval eind maart verhuizen.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Ik heb een buitenzwembad van ca 6 x 3 x 1.50 meter met filterinstallatie. Ik zou deze graag willen verwarmen middels een warmtepomp. Mocht het mogelijk zijn dan zou ik daarnaast die warmtepomp deels willen gebruiken om mijn huis te laten verwarmen. De huidige verwarmingsinstallatie is een oude gas HR ketel. Indien dit mogelijk is, is het verstandig qua kosten en gasbesparing? Het huis is ongeveer 120 m2 groot. Graag ontvang ik van U een offerte voor de warmtepomp + installatie.

Radiator vervangen

De oude radiator is nog in orde & verwarmingsinstallatie werkt prima, echter vanwege plaatsing van inbouwkast heb ik een korter model nodig. De afmeting nu is 158cm lang en 47cm hoog. Ik wil graag een radiator van max. 110cm, zodat deze onder de vensterbank blijft (max. 70cm hoog) en dat de kast ernaast past (lengte vensterbank vanaf de muur is 120cm). Heb je een knap (wit) model die je kunt plaatsen voor me? Zo ja, welke data ben je beschikbaar? Uiterlijk 13 feb. ivm plaatsen kast; voorkeur voor de vrijdagen of zaterdagen.

Radiator vervangen

De oude is nog in orde & verwarmingsinstallatie werkt prima, echter vanwege plaatsing van inbouwkast heb ik een korter model nodig. De afmeting nu is 158cm lang en 47cm hoog. Ik wil graag een radiator van max. 110cm, zodat deze onder de vensterbank blijft (max. 70cm hoog) en dat de kast ernaast past (lengte vensterbank vanaf de muur is 120cm). Heb je een knap (wit) model die je kunt plaatsen voor me? Zo ja, welke data ben je beschikbaar? Uiterlijk 13 feb. , ivm plaatsen kast; voorkeur voor de vrijdagen of zaterdagen.

Verwarmingsinstallatie in een huis plaatsen

Verwarmingsinstallatie in een huis plaatsen. Er zit op dit moment geen verwarming in dus we beginnen van voor af aan. Er is ook helemaal geen leidingwerk in de woning aanwezig. Ik zou graag eens wat advies krijgen en een paar offertes krijgen. Ik heb de sleutel nog niet dus we kunnen nog niet gaan kijken. Wel heb ik een idee hoe het zo ongeveer moet worden. Het worden 9 radiatoren met een goede energiezuinige ketel. Misschien een stuk vloerverwarming, dit gedeelte is ongeveer 9 vierkante meter.