Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwarming repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwarming repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwarming repareren

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat ondertussen op van 28 naar 40 graden staan maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet meer warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag wil ik dat een gespecialiseerde monteur kan komen kijken wat er aan de hand is en de reparatie kan uitvoeren. Er is nog een andere verwarming in de badkamer dus in die zin heeft het geen haast maar het is wel zorgelijk dat de temperatuur op de thermostaat blijft oplopen. Kunt u anders de thermostaat loshalen en uitschakelen en het later verder repareren? Of meteen een nieuwe thermostaat meenemen en monteren? Ik kan een foto van de huidige sturen.

Verwarming nakijken en repareren

Er moet een radiator knop vervangen worden en de verwarmingen even nalopen omdat het tikt. Ook krijgen wij het niet warmer dan 18 graden in huis.

Kraan wastafel wisselen en radiatorkraan repareren

Wij hebben hulp nodig met 2 klussen in huis: 1. Een wastafel kraan wisselen met een nieuwe in de badkamer 2. Een lekkende kraan van een verwarming in de slaapkamer herstellen.

Kapotte airco/verwarming repareren

Op ons platte dak hebben wij een aanbouw. Deze aanbouw heeft een Panasonic airco/verwarming in één, typenummer: CS-E9DKEW. Afgelopen zomer begon de airco te lekken en nu valt de verwarming steeds uit. Graag willen wij dat er iemand komt kijken wat het probleem is met onze airco/verwarming. We ontvangen graag uw offerte voor de reparatiekosten.

Verwarming repareren

Mijn verwarming stroomt en gaat niet meer af. Het is wel 30 graden in de slaapkamer. Ik heb stadsverwarming.

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?

Convectorput repareren

De verwarming in de convectorput werkt zeer matig. Alleen het eerste deel van de verwarming wordt enigszins warm, maar de warmte bereikt niet de hele verwarming.

Niet verwarmende radiatoren repareren

Ik heb een abnormale hoge rekening van Eneco gekregen, terwijl ik geen extra gas of energie verbruikte. Graag wil ik dat iemand komt om mijn (stads) verwarming na te kijken en als het kan de meterkast. Ik wil weten of daar een foutje ligt. Wat zijn de kosten ervoor en is het ook mogelijk om na 6 uur te komen?

Warmtelek in de verwarming repareren

Graag iemand met kunde die naar onze verwarming komt kijken en deze kan fixen! De warmte blijft lekken, ondanks dat deze uitstaat (dichtgedraaid is). Het raster op de verwarming is eventueel te verwijderen.

Knop van de vloerverwarming in de badkamer repareren

De knop van de vloerverwarming in de badkamer reageert niet meer, waardoor de verwarming nu 24/7 op hoog aanstaat. Dit kost mij veel elektriciteit. Op de knop staat ME-Control. Het is een vierkante knop. Hopelijk neemt u snel contact met mij op.

Partners

Partners van Casius