Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwarming repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwarming repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwarming repareren

Stadsverwarming radiatoren repareren

Het probleem: lekkage/druppels aan de onderzijde {allebei bij de aftapbout} van 2 van de 4 radiatoren. Het gaat hier om stadsverwarming. Lekkage treedt op bij afkoeling. Geen lekkage als de verwarming uit staat. Radiatoren zitten verwerkt in de vensterbank met roosters aan de bovenzijde die kunnen worden verwijderd. Werkhoogte onderzijde is 10cm. Zie foto's. Warmte unit zit in de gangkast. Merk AGH. Graag offerte van reparatie + service onderhoud per radiator.

Lekkage in verwarmingsleiding repareren

Er is lekkage van verwarmingsbuizen, die door de deklaag lopen van de vloer in een aanbouw. De verwarming is aangesloten op de stadsverwarming. De verwarmingsbuizen lopen naar twee radiatoren.

Stadsverwarmingsunit repareren

Ik heb een 'doorbrander' in mijn verwarmingsunit. Wanneer ik de verwarming uitzet blijft hij doorbranden, er moet een klep vervangen worden ,denk ik.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat ondertussen op van 28 naar 40 graden staan maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet meer warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag wil ik dat een gespecialiseerde monteur kan komen kijken wat er aan de hand is en de reparatie kan uitvoeren. Er is nog een andere verwarming in de badkamer dus in die zin heeft het geen haast maar het is wel zorgelijk dat de temperatuur op de thermostaat blijft oplopen. Kunt u anders de thermostaat loshalen en uitschakelen en het later verder repareren? Of meteen een nieuwe thermostaat meenemen en monteren? Ik kan een foto van de huidige sturen.

Verwarming nakijken en repareren

Er moet een radiator knop vervangen worden en de verwarmingen even nalopen omdat het tikt. Ook krijgen wij het niet warmer dan 18 graden in huis.

Kraan wastafel wisselen en radiatorkraan repareren

Wij hebben hulp nodig met 2 klussen in huis: 1. Een wastafel kraan wisselen met een nieuwe in de badkamer 2. Een lekkende kraan van een verwarming in de slaapkamer herstellen.

Kapotte airco/verwarming repareren

Op ons platte dak hebben wij een aanbouw. Deze aanbouw heeft een Panasonic airco/verwarming in één, typenummer: CS-E9DKEW. Afgelopen zomer begon de airco te lekken en nu valt de verwarming steeds uit. Graag willen wij dat er iemand komt kijken wat het probleem is met onze airco/verwarming. We ontvangen graag uw offerte voor de reparatiekosten.

Verwarming repareren

Mijn verwarming stroomt en gaat niet meer af. Het is wel 30 graden in de slaapkamer. Ik heb stadsverwarming.

Thermostaat van (stads)verwarming repareren

Ik heb stadsverwarming radiator met thermoknop. Ik heb ook een thermostaat apart, die is stuk dus heb ik uit gezet... de 2 radiatoren in de woon kamer en keuken dicht bij de meterkast verwarmen niet meer goed. Er is al ontlucht... wat kan hier het probleem zijn?

Convectorput repareren

De verwarming in de convectorput werkt zeer matig. Alleen het eerste deel van de verwarming wordt enigszins warm, maar de warmte bereikt niet de hele verwarming.

Partners

Partners van Casius