Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Leidingen omleggen en nieuwe CV ketel plaatsen

Ik wil een nieuwe CV ketel laten plaatsen in een gedeeld huis (boven- en onderwoning) en de leidingen laten omleggen, zodat we onze verwarming apart van elkaar kunnen regelen.

Verwarming omleggen en kleinere radiator plaatsen

Voor de verwarming in de keuken moet een andere verwarming komen en verlegd worden. Er zit nu een (grote) radiator. Die moet weg en een kleinere op een andere plek plaatsen. Eventueel kunnen we zelf andere verwarming kopen.

Waterleiding laten omleggen

In de keuken hebben wij de wasmachine, maar deze willen we graag naar de berging verleggen. Zowel de keuken als de berging zijn onderdeel van een uitbouw van het huis, waarbij in de berging geen verwarming aanwezig is. Wij willen graag de leidingen laten verplaatsen. Dit kan zowel onder de vloer als boven de vloer geplaatst worden. Het gaat om een afstand van ongeveer 6,5 meter.

Zonneboiler monteren

Ik zoek een installateur voor montage van een zonnen-boiler. Tevens graag de leidingen van de verwarming omleggen in het toilet. Graag ter plekke bekijken en een prijs afspraak maken.

Verwarming afdoppen en verplaatsen

Verwarming afdoppen. Deze zit onder het raam en moet verplaatst worden naar de wand ernaast. Leidingen omleggen als dit mogelijk is, anders nieuwe leidingen aanleggen.

Verwarmingsbuis omleggen en radiator omdraaien

Onze verwamingsbuis komt nu uit het plafond en loopt naar beneden bij de radiator. Graag willen we hem uit het plafond direct langs het plafond naar de andere kant van de kamer laten lopen en daar naar beneden laten lopen en dan de verwarming om te draaien. Graag hebben wij een indicatie van prijs. Het gaat puur om een indicatie en duur van de werkzaamheden. GRAAG ANTWOORDEN PER EMAIL

Omleggen leiding radiator

Wij willen de verwarming in de keuken op een andere plaats hebben. Hiervoor is het nodig dat de leidingen omgelegd worden en in de muur komen boven het keuken raam. Hierna moet de muur weer dicht gemaakt worden en gespachtelputzd. Radiator koop ik zelf.

Zolder voorzien van verwarming en verwarmingsbuizen omleggen

Wij zijn de zolder aan het verbouwen om er slaapkamers van de maken en willen daarom graag ook verwarming geplaatst hebben op de 2 slaapkamers en de tussenruimte. We zoeken iemand die het voor ons kan doen op korte termijn. Materiaal in overleg.

Omleggen van verwarming

We hebben een convertorput in onze kamer welke dichtgestort moet worden. Deze verwarming moet eruit, en omgelegd worden naar de zijmuur, een afstand van zo'n halve meter. Totale kameroppervlak 5,20 x 7,60 meter.

Badkamer verbouwen

Een bestaande badkamer van 3 x 3 meter moderniseren, leidingen, verwarming en electra omleggen. Betegelen alleen de vloertegels. Het bad gaat eruit, douche. Hangende WC installeren. Materialen zijn er al. Ik twijfel tussen inloopdouche of -bak, graag advies. Dus geen hele badkamer.