Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen en verwijderen van radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren

Cv ketel plaatsen voor heteluchtverwarming

Verwijderen Ketel heteluchtverwarming + boiler en vervangen door een CV ketel van Remeha Talenta. Eveneens het aansluiten van de te leggen vloerverwarming op de ketel. Installeren van de badkamer.

Brink luchtverwarming vervangen

Vervanging van een oude Brink heteluchtverwarming inclusief Brink WTW unit. Deze dienen vervangen te worden voor een indirect Brink gestookte luchtverwarmer Elan 10 + renovent Elan WTW inclusief honeywell Lyric thermostaat, het plaatsen van een RV-sensor in de badkamer, het reinigen van de kanalen en het verwijderen van de schoorsteen/pijpen, dicht maken van het dak etc. i.v.m. verdwijnen afvoer.

Asbest pijp van oude schoorsteen verwijderen

Op onze eerste verdieping zit er nog een muur van de oude schoorsteen die al is verwijderd. Volgens vaklui die het dak hebben vervangen, zat er asbest in de schoorsteen(pijp). Wij willen graag deze muur incl de pijp laten verwijderen. Deze muur is dus in 1 slaapkamer te zien en het gaat om ongeveer een m2 van 2.4 x 0.5 m en een dikte van 20-30cm?

Het vervangen en verwijderen van radiatoren

Ik zoek een CV-installateur die een aantal radiatoren kan verwijderen, vervangen en verplaatsen. In verband met een uitbouw moet een radiator aan de achterzijde van de woning verplaatst worden. Om we aan de benodigde capaciteit te komen moet onderzocht worden hoeveel radiatoren ik nodig heb.

Toilet monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude toilet pot en was bakje om ze beiden te vervangen voor nieuwe. Toilet is staand model.

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

Het gaat om een bijkeuken in een jaren zestig kleinschalig appartementen complex. Er zit nu oude gasgeiser en we (ouder echtpaar) gebruiken het appartement als pied d'terre dus niet permanent. We willen deze graag laten verwijderen en door een elektrische boiler laten vervangen. Ik hoor graag war de kosten hiervoor zijn.

Koud/warm water verleggen en plaatsen kraan

Douchekraan heeft een hartafstand van 6 centimeter en een beetje uit het midden en dit willen wij in het midden. Dit moet vervangen worden door moderne kraan met hartafstand 15 cm. Kortom koud en warm water moet verlegd worden, ongeveer 25 cm. zie foto Graag de oude kraan laten verwijderen. Nieuwe kraan en douche hebben wij.

Twee CV ketels vervangen

Ik wil 2 ketels verwijderen, afvoeren en vervangen, en daarna aansluiten op de vloerverwarmingen van een eengezinswoning (bouwjaar 1973, 117 m2) en een bijgebouw (bouwjaar 2000, 85 m2). Graag ontvang ik een offerte.

Situatie verwarming veranderen

Huidige situatie: plint verwarming in de keuken, designradiator in de woonkamer, radiator onder raam. Gekoppeld aan elkaar door een draadje voor de thermostaat. Er zit een convectorput, deze is niet aangesloten. Gewenste situatie: plint verwarming keuken behouden, designradiator naar zolder (daar zit nog geen verwarming), convectorput aansluiten, kachel onder raam verwijderen, thermostaat vervangen.

Asbest buis verwijderen

Ik heb een asbest rioolbuis van ongeveer 5 meter, en deze wil ik verwijderen en vervangen door PVC. Buis ligt goed toegankelijk in de tuin maar wel onder een oprit (plusminus 2 meter breed) van gestort beton door. Buis ligt op een diepte van ongeveer 60 cm en de PVC buis moet tweezijdig worden aangesloten. Een kant op bestaand PVC en aan de andere kant op de put van de gemeente.

Partners

Partners van Casius