Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen en verwijderen van radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren

Convector put vervangen

Ik wil mijn convector put vervangen door een nieuwe kunststof put. Oude stalen put is verroest en komen vliegjes in mijn woonkamer vanuit kruipruimte. Nu put is interne met harde isolatie afgewerkt. Nieuwe put moet luchtddicht afgewerkt. Bestaande put afmetingen ongeveer: 2850 x 460 x 680 mm (L x B x D). Oude convector (afmetingen L x B X D : 2400 x 145 x 100 mm) nog in goede staat dus kan eventueel weer gebruikt worden. Dus ik zou graag een offerte willen voor: Oude put verwijderen; Nieuwe kunststofput installeren; (oude) Convector installeren;

Convectorput verwijderen en vervangen

De bestaande convector putten in de huiskamer (begane grond) moeten volledig uitgebouwd worden. Hierna wellicht vervangen worden en met nieuwe aansluitingen (slangen?) weer worden geïnstalleerd.

Warmtepomp vervangen en verwarming in hal demonteren en afdoppen

Onze warmtepomp is stuk en we willen graag informatie over de verwarming in de hal verwijderen en wat hiervan de gevolgen zijn. En eventueel dus ook verwijderen van de verwarming in de hal. Gezin bestaat uit 3 personen maar willen graag informatie over warmtepompen met een hogere grotere capaciteit.

Ketel vervangen en leidingen leggen

Ik wil mijn huidige ketel laten verwijderen en een nieuwe ketel laten plaatsen maar op een andere locatie. Hij staat nu op begane grond in de bijkeuken. Mogelijk moeten nieuwe leidingen geplaatst worden daar ik vaak drukverlies heb en ik heb een lekkende radiator.

Radiatoren en leidingen vervangen

Oude radiatoren en metalen leiding in kruipruimte verwijderen en vervangen door nieuwe leidingen. Het zal gaan om het verwijderen van 8 radiatoren, vernieuwen door nieuwe radiatoren. Zie op de foto de plek van de radiatoren, en natuurlijk de leidingen.

Vervangen afzuigkap

Graag oude afzuigkap verwijderen en afvoeren, maten opmeten, nieuwe afzuigkap ophalen bij de lokale Praxis en vervolgens ophangen en aansluiten.

Whirlpool-bad vervangen voor Villeroy & Boch-bad met dezelfde afmeting

Vervangen en verwijderen van de huidige Whirlpool door een normaal ligbad met dezelfde afmetingen van Villeroy & Boch (zie bijgaande offerte) en gebruik makende van de huidige aansluitingen op watertoevoer lees kranen en vervolgens afkitten. Er hoeven geen bouwtechnische wijzigingen te worden aangebracht. Het betreft werkzaamheden in een badkamer op de begane grond.

Radiator verwijderen en vervangen door een nieuwe

De oude radiator moet afgekoppeld worden en de nieuwe opgehangen. Ik hoor graag wat dit kost.

Geiser verwijderen en boiler plaatsen

Ik wil mijn geiser laten vervangen voor een boiler.

Mengkraan in douche vervangen en close in boiler verwijderen in keuken

Mengkraan in douche monteren (kraan heb ik al in huis)en close in boiler verwijderen in keuken ; (staat onder vloer in kruipruimte) keukenkraan weer aansluiten op cv ketel

Partners

Partners van Casius