Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van verwarmingsbuizen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van verwarmingsbuizen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van verwarmingsbuizen

Afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen

Pvc pijpen op zolder naar luchtgat op dak lekt(?). Hierdoor ook roestvorming op verwarmingsbuizen. Dient gedrapeerd/vervangen te worden. Als het heel hard regent komt ook water via dak binnen. Ik zou dit graag willen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Vervangen van verwarmingsbuizen

Het betreft het vervangen van 2 x 2 meter verwarmingsbuis door flexibele verwarmingsbuizen met behulp van snelkoppelingen. De buizen zijn nu ook gekoppeld met snelkoppelingen. De montage dient op 6 cm van de witte bakstenen gemonteerd te worden, deze hoeven dus niet te worden ingefreesd.

Nieuwe verwarmingsbuizen in de vloer aanbrengen

Ik wil graag op de eerste verdieping (3 kamers) mijn verwarmingsbuizen laten vervangen. Er zit nu nog een erg oud systeem in, ik wil graag nieuwe buizen of slangen die dik genoeg zijn om eventueel later lage temperatuur radiatoren op aan te sluiten. De vloer is van beton en het systeem moet hierin weggewerkt (dus gefreest) worden.

Verwarming inventariseren, vervangen, optimaliseren

Onze verwarmingen in de woonkamer zijn oud en verroest. De verwarmingsbuizen moeten ook worden vervangen. Verder hebben we wanneer de verwarming aan staat veel last van het geluid in de buizen. Misschien dat er een nieuw "verwarmingsplan" moet worden opgesteld.

Verwarmingsbuizen wegwerken en radiatoren vervangen

In ons nieuw huis, willen wij de verwarmingsbuizen zoveel mogelijk weggewerkt hebben, daarnaast zullen een aantal radiatoren vervangen moeten worden. Eind augustus krijgen wij de sleutel, eerste week van september zou eventueel het project uitgevoerd kunnen worden.

CV-leidingen vervangen in de kruipruimte

Wij gaan de houtenvloer in de woonkamer verwijderen. Na het verwijderen van de houtenvloer kunnen de (dubbelwandige) verwarmingsbuizen worden vervangen. De 2 radiatoren in de woonkamer komen te vervallen maar de doorvoeren naar boven blijven intact. De verwarmingsbuizen die momenteel in de kruipruimte dienen goed te zijn omdat de kruipruimte geïsoleerd wordt met schuimbeton. De 2 radiatoren komen te vervallen omdat Op het schuimbeton vloerverwarming als hoofdverwarming wordt aangebracht. In de bijlage is een tekening van de huidige situatie toegevoegd.

Verwarmingsbuizen door kunststof vervangen

In verband met een lekkage aan de verwarmingsbuizen in de kruipruimte willen wij deze graag laten vervangen. De buizen zijn goed bereikbaar.

Radiator vervangen

Graag een vrijblijvende prijsopgaaf voor het ophangen en aansluiten van een radiator (vervangen bestaande radiator). Betreft bijvoorbeeld Haceka paneelradiator Imago Duo wit 2195 Watt 90 x 100 cm. De nieuwe radiator heeft ongeveer het zelfde formaat als de huidige radiator. De verwarmingsbuizen komen uit de vloer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Verwarmingsbuizen door REHAU-buizen vervangen

Ik wil mijn verwarmingsleidingen wat zich onder het huis bevinden vernieuwen het gaat hier over 2 keer de lengte van 8 meter.

Radiator vervangen en verwarmingsbuizen verleggen

In onze slaapkamer willen we onze radiator vervangen. Momenteel hangt er een designradiator die verticaal in het midden op de muur geplaatst is. Daarnaast lopen de verwarmingsbuizen. Omdat dit zoveel ruimte in beslag neemt willen wij graag een horizontale radiator plaatsen en dan eventueel de verwarmingsbuizen verleggen. Bieden jullie de servies om zowel een radiator te vervangen als het verleggen van verwarmingsbuizen? Wat zijn de kosten van het verleggen van verwarmingsbuizen? Wat zijn de kosten van het ophangen van een radiator? En wat kost een gemiddelde radiator bij jullie voor een slaapkamer van ongeveer 4 x 4 meter? Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius