Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen en reinigen van mechanische ventilatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen en reinigen van mechanische ventilatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen en reinigen van mechanische ventilatie

Kanalen heteluchtverwarming en ketel reinigen

Mijn woning is voorzien van heteluchtverwarming. Vorig jaar is de filter van de ketel vervangen. Ik ben opzoek naar iemand die de luchtkanalen kan reinigen.

CV ketel vervangen door lucht-lucht warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vervanging van huidige cv ketel, eventueel in combinatie met zonneboiler en aansluitbaar op huidige vloerverwarming.

Ventilatiesysteem reinigen in het woonhuis

Motor van het buwa systeem is kapot. Motor moet vervangen worden en de kanalen moeten hiervoor gereinigd worden.

Vervangen en reinigen van mechanische ventilatie

Ik wil graag het mechanisch ventilatiekanaal laten reinigen en het huidige verouderde systeem vervangen door een nieuwe. Verder advies over mogelijkheden om afzuiging fornuis aan te sluiten op centraal systeem. Itho cve 660 meer dan 15 jaar oud

Onderhoud aan een Fasto geiser

Het gaat om het onderhoud van een Fasto E 1200 LA geiser. Ik zoek een installateur die deze geiser jaarlijks een onderhoudsbeurt kan geven. Er zijn ook een paar eenmalige mankementen die verholpen moeten worden. - De ontsteking gebeurt niet meteen. Hierdoor hoopt er wat gas op dat in één keer ontbrandt. De vorige keer was dit na reinigen en afstellen opgelost; - De kraan moet vervangen worden (draaibare uitloop); - Er zijn nieuwe koud- en warmwaterknoppen nodig. Ik ben ook op zoek naar een CO-melder. Voor een redelijke prijs koop ik die erbij. Graag vermelden of u over relevante certificering/erkenning beschikt.

Vloerverwarming spoelen en reinigen

Onze vloerverwarming warmt niet goed op. Ondanks dat de thermostaat aangeeft dat het 20 graden is blijft het onbehaaglijk. Het duurt lang voor de vloer opwarmt en er zijn koude plekken. Volgens mij is de vloerverwarming 25 jaar oud. CV en regelaar zijn vorig jaar nog vervangen. Oppervlakte is ongeveer 45 m². We ontvangen graag een offerte voor het spoelen en reinigen van de vloerverwarming.

Mechanische luchtafvoer installeren in appartementen

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 2 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Ik wil voor 16 appartementen de bestaande ventilator-unit vervangen door een nieuwe unit en de bestaande kanalen reinigen.

Mechanische ventilatie vervangen en kanalen reinigen

Per februari krijg ik een nieuw huis waar nog een oude ventilatie box in zit. Die wil ik laten vervangen door een goede ventilatie box van Itho. Ook moeten de kanalen gereinigd worden.

Ventilatiesysteem reinigen en mogelijk vervangen van de ventilatie box

Graag ontvang ik van u enkele offertes voor het reinigen van een ventilatiesysteem en mogelijk ook het vervangen van de ventilatie box.

Mechanische ventilatie vervangen en systeem reinigen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het vervangen van een mechanische ventilatiebox (afvoer, toevoer is natuurlijk). Op dit moment is er in ons huis een Ubbox MVS-6 geïnstalleerd en aangezien deze oud is en veel geluid produceert, willen we deze vervangen. Ik ben op zoek naar een ventilatiebox met een perilex stekker voor de bediening vanuit de keuken.

Partners

Partners van Casius