Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van radiatoren

Radiatoren vervangen en vloer elektrisch verwarmen

* Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar; * Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie; * Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vervanging van CV-radiatoren in elektrische radiatoren en aanbrengen van droge elektrische vloerverwarming in woonruimte van 45 m2. Wat kosten deze radiatoren en wat is het geschatte verbruik aan KwH per jaar? De vloer is een betonnen vloer met daarop kurk, vlonder, linoleum en een eiken vloer. Daarop mogelijk een elektrische vloerverwarming als bijverwarming leggen. Graag informatie over bovenstaande.

Convectorputten vernieuwen

Onze twee bestaande convectorputten in de woonkamer (3 meter lang, 40 centimeter breed en 62 centimeter diep) zijn aan renovatie toe. Putten moeten opnieuw worden geïsoleerd, zodat er een optimaal rendement ontstaat als verwarming aanstaat. Wellicht moeten ook de radiatoren vervangen worden. Dit kan eventueel na overleg/controle. De woning is goed bereikbaar.

Vloerverwarming aanleggen

De bestaande situatie betreft een nieuwbouw woning uit 2015 met een begane grond en eerste verdieping. De verwarming is uitgevoerd als zijnde traditioneel CV met radiatoren. Ik vraag mij af of het zinvol is om bij het vervangen van de vloerafwerking direct vloerverwarming aan te laten brengen om zodoende in de toekomst met een grond-water warmtepomp te kunnen werken. Het gaat om 80 m2 totaal.

CV verplaatsen en radiatoren vervangen

De cv verplaatsen van de keuken naar de zolder en het vervangen van radiatoren (circa 11 stuks).

Thermostatische verwarmingsknoppen vervangen

Ik wil de thermostatische knoppen laten vervangen van 3 radiatoren op de verdieping. 1 knop lekt als je deze uit zet, 1 kan niet meer uit en er is er nog 1 die het wel doet maar is de laatste die nog nooit is vervangen. Wij hebben stadsverwarming. Prijs inclusief knoppen. NB: mag goedkope variant zijn, wij gebruiken de radiatoren nauwelijks. Offerte graag per mail.

CV installatie en radiatoren plaatsen

Huidige situatie: gaskachel en geiser. Vervangen door een cv ketel (alleen in badkamer warm water nodig) voor woonoppervlakte van 30 m2 in totaal.. Waarschijnlijk 2 lage radiatoren onder de ramen nodig in woonkamer (denk ik). Twijfel of een radiator in de keuken nodig is (wel een muur tussen woonkamer en keuken, maar geen deur).

Radiatoren aansluiten en eventueel nieuwe CV-ketel monteren

Ik zoek iemand die mijn nieuwe radiator in de badkamer kan aansluiten en er eentje in de keuken kan plaatsen. Eventueel wil ik de huidige ketel (AGPO 2003) laten vervangen. één radiator hangt al, maar moet nog aangesloten worden. De andere radiator moet nog aangeschaft worden. Er is leidingwerk nodig. Het is goed bereikbaar.

Nieuwe tap voor thermostaatkranen door middel van bevriezing

Ik woon in een VvE-flat met blokverwarming en de radiatoren bevatten nog oude kranen, waar geen smart-units op gemonteerd kunnen worden. Dit betekent dat de water aan-/afvoer niet kan worden dichtgedraaid om de kranen te vervangen voor radiatorkranen. We hebben begrepen dat dit alleen mogelijk is door bevriezing. Het betreft een totaalprijs inclusief nieuwe radiatorkraan, prijs voor 5 kranen. Radiatoren wil ik ook dan uithalen voor ten minste een maand om te stucwerk op de muur laaten aanbrengen. Kostenindicatie graag op basis van beoordeling op afstand.

Radiatoren vervangen en installatie nakijken

Het gaat hier om een appartement (200 m3) in een in jaren 70 gerenoveerd grachtenpand, waarom er op zolder een hoofdketel staat waar alle appartementen mee worden gevoed! Momenteel staan er twee type 22 radiatoren in dit appartement 160 x 50 cm en 140 x 50 cm, met onder aansluiting. Het wordt echter nooit behaagelijk in dit appartement. De algemene cv ketel en het leidingwerk zouden ook eens bekeken moeten worden. Kunt u mij ajb een bedrijf in Amsterdam aanbevelen?

Moederhaard vervangen door combiketel en radiatoren

In een bestaande woning van 82 m2 wil ik graag een cv systeem aanleggen. De woning is op de eerste verdieping en deels derde verdieping. Op dit moment is er een geiser op de 3e, daar zou ik graag een combiketel of elektrische verwarming willen hebben. Verder is er een bestaande moederhaard die ik wil laten loskoppelen en afdichten. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Partners

Partners van Casius