Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van radiatoren

Designradiator vervangen

Monteren jullie ook designer radiatoren in de badkamer? Het gaat om een Plieger designradiator uit de folder van komende week. De afmeting is 60 x 122 cm.

Radiatoren in keuken en slaapkamer vervangen

I have two old radiators that need to be replaced including the radiator knobs that are very old and leaking water. One radiator should be smaller and it is in the kitchen, whilst other one is in the bedroom. I send the photo of the one in the bedroom for better understanding. This radiator is not more then 0.50 meter high and around 1,5 meter in length.

CV installatie vervangen

Ik wil de oude cv installatie en geiser verwijderen uit de woning en een nieuwe combiketel op de zolder plaatsen. Daarbij moeten er 9 nieuwe radiatoren aangesloten worden in de verschillende vertrekken en moet het leiding werk aangepast en weg gewerkt worden in de wanden/vloer. Uiteindelijk word alles aangesloten op de nieuwe cv ketel op de zolder.

Nieuwe CV-ketel plaatsen en alles nakijken

Nieuwe ketel ter vervanging van 19 jaar oude ketel en enkele CV-radiatoren vervangen, nakijken van de vloerverwarming en eventuele aanpassingen maken, zodat het bedienen makkelijker wordt. Er kan per direct begonnen worden met de klus, maar er is geen haast bij.

Radiatoren vervangen

Het gaat om het plaatsen van de nieuwe radiators in de woon- en slaapkamer. Ook moet het oud materiaal afgevoerd worden.

CV ketel verplaatsen naar zolder

Wij willen de cv ketel (nieuwe hr ketel) verplaatsen van de bijkeuken naar de zolder. Op een later tijdstip worden de radiatoren in de keuken en bijkeuken vervangen door vloerverwarming. Het dak bestaat uit een franse kap die is nageisoleerd. De twee zijwanden zijn recht. Er is een radiator (en dus neem ik aan het nodige leidingwerk voor de cv ketel) aanwezig op zolder.

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het vervangen van een Remeha Avanta CW4 ketel uit 2011 door een Remeha Calenta Ace CW4. Bij de nieuwe CV-ketel ook graag expansievat vervangen, Flamco vuilafscheider en luchtafscheider installeren. Tevens moeten er door het huis 6 Jaga Tempo wandradiatoren geplaatst worden te vervanging van de huidige (standaard) radiatoren. Via CVtotaal en Radiatorendiscounter wordt bovenstaande voor een gecombineerde prijs van 5000,- incl. Montage aangeboden, maar graag wil ik het door één installateur laten doen. Graag oude materiaal afvoeren.

Heteluchtkachel vervangen

Thans twee installaties in huis: deel hete lucht, deel CV. Beide ketels direct gestookt. Heteluchtkachel dient te worden vervangen. Mogelijk te vervangen door indirect gestookt via nieuwe CV ketel. Als alternatief: hete lucht laten vervallen, CV ketel vervangen en radiatoren bijhangen in de ruimtes die nu nog hete lucht hebben. Daarnaast 3 zones inrichten met thermostaten. Wie wil hierin adviseren en offreren? Betreft een woonoppervlak van circa 270 m2.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Het betreft een radiator verwijderen en 2 vervangen deze zitten op blokverwarming tevens eventueel wat ledingwerk verrichten in keuken en badkamer

CV systeem monteren

Wij kopen een huis dat een nieuwe CV ketel heeft (2016), maar zeer oude radiatoren. Op de begane grond en de zolderverdieping dienen de radiatoren te worden vervangen en/of verplaatst. Wij zouden voor de begane grond graag kiezen voor vloerverwarming, is in de keuken al aanwezig, maar we willen de bestaande vloer niet teveel ophogen. Ook zijn we gecharmeerd van de optie houtkachel aangesloten op CV systeem. We zijn op zoek naar een zo voordelig mogelijke en meest duurzame optie, maar willen op dit moment niet het hele systeem vervangen vanwege de leeftijd van de ketel. We zijn op zoek naar advies over wat we het beste kunnen doen. Vanaf 28 juli drie weken op vakantie.

Partners

Partners van Casius