Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van radiatoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van radiatoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van radiatoren

Radiator repareren

Radiator begane grond woonkamer is koud. In Alle andere kamers werken de radiatoren wel. Mogelijk 2-wegregelafsluiter defect. Al eerder vervangen in het verleden.

Radiatoren en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat laten aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op deze stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden. Ik heb een voorkeur voor een vakman die bekend is met het Honeywell Evohome systeem. Ik ontvang graag uw offerte en stel uw bezoek op prijs.

Leidingen bevriezen en kraan vervangen

Ik woon in een VvE-flat met blokverwarming en de radiatoren bevatten nog oude kranen, waar geen smart-units op gemonteerd kunnen worden. Dit betekent dat de water aan-/afvoer niet kan worden dichtgedraaid om de kranen te vervangen voor radiatorkranen. We hebben begrepen dat dit alleen mogelijk is door bevriezing. Het betreft een totaalprijs inclusief nieuwe radiatorkraan, prijs voor 1, 2 of 3 kranen. Kostenindicatie graag op basis van beoordeling op afstand.

Thermostaatkranen vernieuwen van radiatoren

Het vervangen van 5 radiatorknoppen voor 5 thermostaatknoppen. 2 moeten haaks geplaatst worden en 3 recht. In de badkamer zit al een thermostaatknop maar die moet een kwartslag gedraaid worden. Ook wil ik graag een by-pas ( kort stukje) bij de vloerverwarming hebben. De werkzaamheden kunnen makkelijk uitgevoerd worden, omdat er genoeg ruimte is en op goede plaatsen.

Vervangen van twee radiatoren

Ik zoek een vakman voor het vervangen van 2 radiatoren. In onze woonkamer moet een radiator worden vervangen. Een tweede radiator is lek en hangt boven het toilet in de badkamer. Beide nieuwe radiatoren zijn reeds aanwezig. Wij kunnen vooraf zelf zorgen dat het systeem leeg is. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Vervangen van radiatorknoppen door thermostaatknoppen

Ik wil graag op 8 radiatoren thermostaatknoppen laten zetten, zodat ik de warmte in elke kamer afzonderlijk kan regelen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Knoppen CV vervangen door thermosstaatknoppen

In de woonkamer zijn twee knoppen van de radiatoren die vervangen moeten worden voor thermostaatknoppen.

Radiatorknoppen door thermostaatknoppen vervangen

Bij mijn CV is 1 thermostaatknop denk ik kapot. Die moet vervangen worden. Als we dan toch bezig zijn wil ik dat op 4 of 5 andere radiatoren ook laten vervangen.

Twee radiotoren vervangen

Ik wil in mijn souterrain graag 2 radiatoren vervangen. Deze lekken namelijk. Ik wil eerst dat er iemand langs komt om te kijken.

CV leidingen in kruipruimte vervangen

Ik wil dat de oude CV-leidingen in de kruipruimte worden vervangen. De woning is 90 m2 en het zijn totaal 5 radiatoren.

Partners

Partners van Casius