Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een radiator? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een radiator. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een radiator

Radiator vervangen door een nieuwe

We willen een oude radiator vervangen door een nieuwe. Deze is ongeveer 60 bij 80 cm.

Radiatoren en vloerverwarming aansluiten op Honeywell Evohome

We willen graag een Honeywell Evohome thermostaat laten aansluiten op onze vloerverwarming op de begane grond en op 7 radiatoren in huis. De vloerverwarming heeft twee groepen die (als ik het goed heb) apart bediend kunnen worden. Ons huis heeft stadsverwarming en de vloerverwarming en alle radiatoren zijn aangesloten op deze stadsverwarming. De vloerverwarming is hoofdverwarming, er is een radiator in de woonkamer die als bijverwarming dient. We hebben op dit moment geen enkele radiatorkraan die op het Honeywell Evohome pakket kan worden aangesloten, dus deze dienen ook vervangen te worden. Ik heb een voorkeur voor een vakman die bekend is met het Honeywell Evohome systeem. Ik ontvang graag uw offerte en stel uw bezoek op prijs.

Vervangen van twee radiatoren

Ik zoek een vakman voor het vervangen van 2 radiatoren. In onze woonkamer moet een radiator worden vervangen. Een tweede radiator is lek en hangt boven het toilet in de badkamer. Beide nieuwe radiatoren zijn reeds aanwezig. Wij kunnen vooraf zelf zorgen dat het systeem leeg is. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Radiator vervangen

Wij willen een bestaande radiator vervangen door een kleinere van ongeveer 1000 kW, zoals de Haceka Raya Duo wit van 60 x 60 cm. Ook wil ik de radiator 180 graden gedraaid hebben.

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Radiator kraan lekt, onderom. Schijnbaar moet er een nieuwe kraan komen, de leiding aftoppen, kraan demonteren en nieuwe plaatsen. Hoe veel zou dit ongeveer kosten?

Radiator in de keuken uitbreiden

In de keuken hangt een radiator met een te kleine capaciteit (40 cm x 50 cm, 1 plaat). Ik wil die vervangen door een grotere met een maximale afmeting van 50 cm x 90 cm en drie platen om voldoende warmte af te geven. Materialen voor zijn voor de vakman.

Slaapkamerradiator vervangen

Vervangen van huidige radiator in slaapkamer. 1200 x 500 mm. Hoeft niets verlegd te worden. En in badkamer vervangen handdoek radiator 1190 x 500 mm

Vervangen van een radiator

De radiator in de gang heeft een lekkage. Graag wil ik die laten vervangen.

Radiator vervangen

Ik wil een radiator van 150 cm bij 60 cm laten vervangen en zou graag een indicatie willen van de prijs.

Radiator vervangen

Ik wil mijn oude radiator vervangen. Ik ga zelf wel een nieuwe radiator kopen, maar ik heb een vakman nodig die mijn oude radiator door een nieuwe kan vervangen. Ik moet erbij vermelden dat ik doordeweeks overdag telefonisch niet goed bereikbaar ben, maar een email is een goed alternatief. 

Partners

Partners van Casius