Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het vervangen van de CV op gas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het vervangen van de CV op gas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het vervangen van de CV op gas

Vervangen van C.V.-Ketel (aardgas)

Betreft vervanging van een bestaande Aardgas-Combiketel (Verwarming/Boiler) op zolder. het betreft een 2 onder 1 kap woning uit 1993 met een inhoud van circa 540 m3.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb onlangs zonnepanelen op mijn dak geplaatst, en wil nu CV ketel/gas helemaal door milieuvriendelijk alternatief vervangen. Zonnepanelen produceren meer dan ik nodig heb. Ik wil met een expert overleggen wat voor mijn woning de beste opties zijn. Het liefst laat ik de CV zitten en wordt aleen CV ketel vervangen door een milieuvriendelijk alternatief. Gaarne via email contact en evt afspraak. De oppervlakte is 100 m2 met 1 persoon, maar geïnteresseerd in een capaciteit voor een grotere gezinssamenstelling. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Houtkachel in combinatie met geiser laten werken

Ik zoek een specialist die een houtkachel en geiser in combinatie met elkaar kan laten werken. De kachel is aanwezig in de woning, maar moeten vervangen worden. Verder een nieuwe geiser. Het oude rookkanaal en CV-ketel zijn nog goed. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Gaskachel en geiser vervangen door een cv ketel

Beste Casius, ik heb onlangs een huis gekocht. In dat huis is een geiser en gaskachel aanwezig, deze wil ik graag laten vervangen. Via internetzoeken kom ik terecht op een Cv Combi-ketel. Graag ontvang ik van u een offerte van de geraamde kosten voor de vervanging van het totale proces (geiser, gaskachel en radiatoren).

Gas-ketel vervangen en leidingwerk uitvoeren

Ik zoek een CV-spelialist voor het vervangen van mijn gas-ketel en het leggen van leidingen en afvoer in een nieuwe badkamer. Ik heb graag dat er een vakman langs komt om de situatie te bekijken.

gasverwarmingsketel nakijken en indien nodig vervangen

Ik zoek een CV-specialist die ons verwarmingssysteem kan renoveren. onze verwarmingsketel en warm water zijn met elkaar verbonden. Momenteel moeten we de verwarming aanzetten om warm water te hebben. Ook wordt het snikheet in huis of ijskoud. De ketel werkt op op gas.

Complete CV installatie

de bestaande luchtverwarming met topkoeling wordt vervangen door een centrale verwarming met radiatoren of op maat advies of hoe de bestaande luchtverwarming duurzaam/ energiezuinig wordt gemaakt en uitgevoerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, luchtverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes

Cv ketel vervangen

Graag laat ik mijn oude cv-ketel demonteren en de nieuwe met rookgas afvoer en graag installeren. Allebei de ketels zijn van Vaillant en concentrisch. Ik wil safety keuring. Ik heb nu de Vaillant 24. Ik wil of de Vaillant ecotech exclusief 35-45, of de Vaillant ecotech plus 35-38. Graag een prijsopgave.

Warmtepomp installeren

Ik wil graag een hybride warmtepomp laten installeren om mijn bestaande CV te vervangen. De woning is deels gerenoveerd. Graag de warmtepomp aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water. De warmtepomp dient voor het verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Het gaat om een rijtjeswoning van 150 m2. De leidingen zijn flexibel.

Partners

Partners van Casius