Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verschillende leiding klussen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verschillende leiding klussen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verschillende leiding klussen

Verschillende leiding klussen

Heb lekkage van een koppelstuk van een flexibele waterleiding. Na reparatie kan tevens de vaatwasser aangesloten worden. Moet ter behoeven van de vaatwasser een T- stuk voor de afvoer geplaatst worden en ik wil dat er afsluitkraantjes worden geplaatst.

Loden leiding vervangen

Al het leidingwerk dat de woning binnenkomt blijkt van lood te zijn. Wij willen graag zo snel mogelijk het leidingwerk naar ons appartement laten vervangen. Via Waternet hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk.

Vervangen van gresriolering met asbest

De binnenriolering van onze woning uit 1959 bestaat uit asbestcement leidingen (waarschijnlijk gres en eternit). De totale lengte is zo'n 7 meter. Deels lopen de leidingen via een kelderkast (2 meter). Er is nu een lek in een eternit leiding onder de keuken. Daarbij moet er een nieuwe aansluiting komen voor de afvoer van de nieuw te plaatsen keuken. We zijn aan het onderzoeken wat nodig en mogelijk is. Herstel van het lek? Duurzaam renoveren van de leidingen? Of weghalen en vervangen voor pvc? Dit laatste heeft de voorkeur, maar we moeten kijken of dit binnen ons budget valt. Daarom graag een indicatie van de haalbaarheid en kosten van de verschillende opties. Graag uw reactie.

Elektra- en leidingwerk voor een nieuwe keuken

Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten. Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en eventueel alvast een prijsindicatie / offerte?

Afzuigkapafvoer, stroom en water naar buiten aanleggen

Ik wil vanuit keuken naar buiten (balkon/terras) een afzuigkap afvoer, inclusief koof. Tevens wil ik graag een water en stroom voorziening op het balkon. De afstand vanaf de afzuigkap naar buiten is circa 4,5m. De water aansluiting (wasbak/vaatwasser) zit ongeveer 2,5m verder. Stroom zit vlakbij de buiten muur. Ik weet niet hoe ingewikkeld/ingrijpend het is om water vanuit keuken naar buiten toe te werken. In de keuken zal de nieuwe leiding mogelijk onder/achter de keuken door kunnen lopen en dan door de muur naar plafond waar het dan samen met de nieuw te vormen afzuigkap afvoer naar buiten kan (indien mogelijk). Stroom natuurlijk ook netjes afgewerkt in de muur. Betreft een appartement uit 1900 en alles moet mooi weggewerkt worden. Ik zou graag een offerte ontvangen voor deze klus, graag uitgesplitst met schatting van verschillende kosten.

Water- en gasleidingen laten verleggen in keuken en badkamer

Voor een nieuwbouwhuis zijn we op zoek naar iemand die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: In de keuken: - verlengen van de gasleiding, circa 1,5 meter - Waterleiding verlengen, opsplitsen naar verschillende tappunten In de badkamer (dekvloer is gespaard, leidingsleuven in de betonvloer aanwezig): - vanuit centraal punt leiding opsplitsen en verlengen naar 4 verschillende tappunten (badkraan, douchekraan, wastafelkraan en toilet). De locatie is in Oud-Beijerland.

Aansluiten van radiatoren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aansluiten van verschillende radiatoren. Het gaat om in totaal 5 radiatoren. De radiatoren zijn al geplaatst en de aansluit punten bevinden zich binnen 50 cm van de radiator. Het monteren moet gebeuren met knelkoppelingen 15 mm of halfduims en 1 halfduims leiding dient op maat gemaakt te worden en te worden voorzien van schroefdraad. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag.

Waterslag in appartementencomplex oplossen

In ons appartementencomplex, 3 appartementen op drie woonlagen, hebben we last van waterslag in verschillende leidingen. Het is niet duidelijk in welke leiding het zit of wat de oorzaak is. Graag willen we dit probleem oplossen. Graag in de tweede helft april of begin mei.

Zonnepanelen leveren en volledig installeren

Graag zou ik bij u een offerte aanvraag willen doen voor het leveren en volledig installeren van 12 zonnepanelen op mijn woonhuis. Mijn voorkeur gaat uit naar 12 zonnepanelen met een minimaal vermogen van 260Wp ALL Black. Mijn dak heeft afmetingen van 6m breed en 5m hoog, Hierdoor kan de configuratie plaats vinden in 2 rijen van 6 of 3 rijen van 4 panelen. Er is meer ruimte beschikbaar maar mijn verbruik ligt rond de 2900 kWh op jaar basis Het is een pannendak, pannen zijn niet gehaakt. De Omvormer kan ophangen worden op de zolder achter een knieschot. Afstand tussen het dak en de locatie van de omvormer bedraagt ongeveer 7 meter. De afstand tussen de omvormer en de meterkast bedraagt ongeveer 10 meter. Er is een loze leiding beschikbaar van af de meterkast naar de omvormer. Mijn meterkast is af gezekerd op een waarde van 3x25A. Er zijn geen groepen meer vrij in de meterkast, wel is er ruimte voor een extra groep. In het verleden heb ik al diverse offertes opgevraagd bij verschillende bedrijven, echter was het voor mij op dat moment nog niet interessant. Graag zou ik van u een scherpe indicatie offerte ontvangen om tot een plaatsing van zonnepanelen te komen. Door mijn baan ben ik telefonisch lastig bereikbaar hier om heb ik geen telefoonnummer opgegeven. Alvast bedankt voor uw genomen tijd en reactie. Met vriendelijke groet, Henk Driessen Eikenstraat 1 6851 HA Huissen

Geiser en leidingwerk verplaatsen

Geiser omzetten naar aanbouw en verschillende leidingen omzetten en tevens buitenkraan aanleggen(leiding hier ook voor aanleggen). En wasmachine naar beneden aansluiten. Liefst deze week nog uitvoeren, want de huidige geiser is afgekeurd.