Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verschillende leiding klussen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verschillende leiding klussen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verschillende leiding klussen

Vervangen afvoer wastafel

In de badkamer zit een heel slechte afvoer van de wastafel. Deze is uit verschillende delen aan elkaar gezet. De leiding door de vloer is net boven de tegels afgezaagd. Graag leiding vervangen en goed waterdicht maken, evenals aansluiting op de wastafel.

CV installatie vervangen

Ik wil de oude cv installatie en geiser verwijderen uit de woning en een nieuwe combiketel op de zolder plaatsen. Daarbij moeten er 9 nieuwe radiatoren aangesloten worden in de verschillende vertrekken en moet het leiding werk aangepast en weg gewerkt worden in de wanden/vloer. Uiteindelijk word alles aangesloten op de nieuwe cv ketel op de zolder.

Loden leiding vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1928. De aansluitpunt van waterleidingbedrijf bevindt zich in voortuin zo'n 2 m vanaf de gevel. De watermeter bevindt zich aan achterzijde woning. Nadat we met lekkage van de leiding van put naar meter te maken kregen, bleek dat dit nog een loden leiding is. De overige leidingen in de woning zelf zijn al door een vorige eigenaar vervangen voor koper. Bij reparatie van de lekkage is een deel vervangen door kunststof, maar het deel van de loden leiding dat onder een stenen vloer loopt is lastig bereikbaar. Deze leiding zit er nog, en willen we we alsnog volledig vervangen of omleggen. Via wat online research hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk. De huidige stenen vloer moet intact blijven.

Verschillende leiding klussen

Heb lekkage van een koppelstuk van een flexibele waterleiding. Na reparatie kan tevens de vaatwasser aangesloten worden. Moet ter behoeven van de vaatwasser een T- stuk voor de afvoer geplaatst worden en ik wil dat er afsluitkraantjes worden geplaatst.

Loden leiding vervangen

Al het leidingwerk dat de woning binnenkomt blijkt van lood te zijn. Wij willen graag zo snel mogelijk het leidingwerk naar ons appartement laten vervangen. Via Waternet hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk.

Vervangen van gresriolering met asbest

De binnenriolering van onze woning uit 1959 bestaat uit asbestcement leidingen (waarschijnlijk gres en eternit). De totale lengte is zo'n 7 meter. Deels lopen de leidingen via een kelderkast (2 meter). Er is nu een lek in een eternit leiding onder de keuken. Daarbij moet er een nieuwe aansluiting komen voor de afvoer van de nieuw te plaatsen keuken. We zijn aan het onderzoeken wat nodig en mogelijk is. Herstel van het lek? Duurzaam renoveren van de leidingen? Of weghalen en vervangen voor pvc? Dit laatste heeft de voorkeur, maar we moeten kijken of dit binnen ons budget valt. Daarom graag een indicatie van de haalbaarheid en kosten van de verschillende opties. Graag uw reactie.

Elektra- en leidingwerk voor een nieuwe keuken

Ter voorbereiding op de levering en plaatsing van de nieuwe keuken moet er tussen maandag 31 juli tot en met woensdag 2 augustus aanstaande leiding- en afvoerwerk én elektra worden aangepast in onze nieuwe woning. - Een aanwezige maar momenteel niet in gebruik zijnde gasleiding moet worden verlegd en her-aangesloten. - De waterleiding en -afvoer moet worden verlegd t.b.v. gootsteen én vaatwasser (voorzien van wasmachinekraan met beluchter) in kookeiland nieuwe situatie. - Creëren van (D)WCD (meerdere) voor verschillende doeleinden geschikt voor keuken (tekening) en overig persoonlijke wensen extra elektrapunten. Volgens de keukenleverancier zijn er voldoende groepen aanwezig in de meterkast voor de elektra. Zie bijgevoegd de technische tekeningen van de keuken en twee foto's van de oude keuken en een foto van de nieuwe in 3D. Kunt u aangeven of deze klus uitgevoerd zal kunnen worden vanaf 31 juli en eventueel alvast een prijsindicatie / offerte?

Afzuigkapafvoer, stroom en water naar buiten aanleggen

Ik wil vanuit keuken naar buiten (balkon/terras) een afzuigkap afvoer, inclusief koof. Tevens wil ik graag een water en stroom voorziening op het balkon. De afstand vanaf de afzuigkap naar buiten is circa 4,5m. De water aansluiting (wasbak/vaatwasser) zit ongeveer 2,5m verder. Stroom zit vlakbij de buiten muur. Ik weet niet hoe ingewikkeld/ingrijpend het is om water vanuit keuken naar buiten toe te werken. In de keuken zal de nieuwe leiding mogelijk onder/achter de keuken door kunnen lopen en dan door de muur naar plafond waar het dan samen met de nieuw te vormen afzuigkap afvoer naar buiten kan (indien mogelijk). Stroom natuurlijk ook netjes afgewerkt in de muur. Betreft een appartement uit 1900 en alles moet mooi weggewerkt worden. Ik zou graag een offerte ontvangen voor deze klus, graag uitgesplitst met schatting van verschillende kosten.

Water- en gasleidingen laten verleggen in keuken en badkamer

Voor een nieuwbouwhuis zijn we op zoek naar iemand die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: In de keuken: - verlengen van de gasleiding, circa 1,5 meter - Waterleiding verlengen, opsplitsen naar verschillende tappunten In de badkamer (dekvloer is gespaard, leidingsleuven in de betonvloer aanwezig): - vanuit centraal punt leiding opsplitsen en verlengen naar 4 verschillende tappunten (badkraan, douchekraan, wastafelkraan en toilet). De locatie is in Oud-Beijerland.

Aansluiten van radiatoren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aansluiten van verschillende radiatoren. Het gaat om in totaal 5 radiatoren. De radiatoren zijn al geplaatst en de aansluit punten bevinden zich binnen 50 cm van de radiator. Het monteren moet gebeuren met knelkoppelingen 15 mm of halfduims en 1 halfduims leiding dient op maat gemaakt te worden en te worden voorzien van schroefdraad. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag.