Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verruimen schoorsteenkanaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verruimen schoorsteenkanaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verruimen schoorsteenkanaal

Verruimen schoorsteenkanaal

De schoorsteen bij onze vrijstaande woning met 2 woonlagen dient te worden verruimd. Het kanaal is nu 110 mm en moet 125 mm worden. De lengte is 7 meter en het puin dient te worden afgevoerd.

Verruimen schoorsteenkanaal

In het bedoelde huis zit een oud kanaal, wat geschikt is voor gaskachel. Dit is dus niet geschikt voor een houtkachel. Graag willen wij weten wat het kost om dit bestaande kanaal te verruimen zodat deze geschikt wordt voor de afvoer van een te plaatsen houtkachel. Het kanaal start vanaf het plafond van de begane grond en dient aangepast te worden tot op het dak. Door eerste verdieping en zolder. Tevens dient de schoorsteen op het dak opnieuw gevoegd te worden.