Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsing keuken en verbouwing badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsing keuken en verbouwing badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsing keuken en verbouwing badkamer

Geïsoleerde kast voor de CV ketel in de tuin laten maken

Wij willen onze cv ketel naar de tuin verplaatsen vanuit de keuken. Hiervoor hebben wij een veilige geschikte kast nodig. Wij hebben een loodgieter die de verplaatsing doet. Zijn dus op zoek naar iemand die de kast kan maken. Eventueel ook interesse in offerte voor de gehele klus.

Verplaatsing keuken en verbouwing badkamer

Wij willen de huidige kleine keuken (2,2 meter breed) verplaatsen naar een andere locatie. Hiervoor moeten waterleidingen worden verlegd in een oud pand (gebouwd 1650 en gerenoveerd in 2007) en elektriciteit worden doorgetrokken indien inductie mogelijk is. Anders moet het gas worden doorgetrokken. Wij willen voor twee situaties een offerte aanvragen, aangezien het afhankelijk is van de kosten voor welke optie (qua keuken verplaatsen) wij kiezen. Daarnaast moet er in de badkamer het toilet met twee meter worden verplaatst en de doucheleiding met 1 meter. Het zou geweldig zijn als er iemand spoedig vrijblijvend langs kan komen voor een offerte.

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Naar schatting moeten het volgende geplaatst worden volgens het leidingsschema: - 2x koud water aansluiting tbv vaatwasser en koelkast - PVC afvoer, denk dat die al op juiste locatie zit - verplaatsing gaskraan - 5 x verplaatsen wandcontactdoos Heb eventueel de bouwtekeningen en leidingsschema van de keukenboer.

Remeha CV-ketel verplaatsen

Ik heb een cv ketel van remeha in de keuken hangen van ca 2 jaar oud. Ik wil deze echter naar buiten verplaatsen tegen de keuken muur aan. Een verplaatsing van ca 1,5 meter. De huidige ketel kanndaarvoor gebruikt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Ik heb een handige man die indien nodig voorbereidend of afwerkend iets kan betekenen. Graag uw reactie via de e-mail.

Verwarming in de keuken verplaatsen

Door de verwarming in de keuken kan de deur van het vriesgedeelte van de koelkast niet geheel geopend worden. Deze komt tegen de verwarming aan. De verwarming zou slechts een klein stuk verplaatst moeten worden (nog geen halve meter) de verwarming kan hergebruikt worden; het gaat puur om de verplaatsing: leiding en ophanging.

Meterkast verplaatsen en keukenvoorbereidingen treffen

Verplaatsing van meterkast ongeveer 2 meter, 3 extra groepen voor de nieuwe keuken die in oktober geplaatst wordt. Weet niet of jullie dat ook doen maar er moet ook een nieuwe aansluiting komen voor het water en afvoer.

Toiletruimte verbouwen en voorbereidend werk in de keuken

Er moet een nieuwe koelkastruimte komen. Hier moet een stuk onnodig laminaat worden verwijderd, de deurkozijn van de keuken- / haldeur moeten worden weg gesloopt en hierin moet een wandcontactdoos gemaakt worden voor de koelkast en vriezer. In de toiletruimte moet het sanitair uit de huidige toiletruimte gesloopt worden, de huidige deurpost en 2 muurtjes van het toilet moeten worden afgebroken en dan moeten er 2 nieuwe muurtjes worden opgebouwd, zodat er in de huidige hal nog 60 cm overblijft voor een inbouwkoelkast. Het plafond moet weer geëgaliseerd worden op de plek waar de toiletruimte is vergroot (bijvoorbeeld door gipsplaten te gebruiken). Er moeten gleuven gefreesd worden in de muur voor het verleggen van de leidingen. De water-, afvoer- en stroomleidingen moeten indien nodig verlegd worden. De nieuwe muurtjes moeten worden geëgaliseerd. We willen de huidige keuken- / haldeur opnieuw gebruiken. Hiervoor moet een kozijn gebouwd worden op de plek waar nu de verwarming zit. De tegels, het hangend toilet en wastafeltje moeten opnieuw geplaatst worden. In de hal moet de verwarming en de leidingen verplaatst worden i.v.m. verplaatsing van de toiletdeur. De vloer dient gerepareerd te worden op de plek waar de leidingen zich eerst bevonden. In de keuken willen we door een keukenspecialist (al uitbesteed) een nieuwe keuken laten plaatsen. Hiervoor moeten we zelf voorbereidingen laten treffen m.b.t. het leidingwerk. De vaatwasser, kraan, het gasfornuis en de wasemkap blijven op dezelfde positie, dus we verwachten hiervan niet veel werk. Wel moeten er sowieso 2 sleuven gevreesd worden voor nieuwe stopcontacten. Dan moet de muren worden afgewerkt na de keukenverbouwing. We willen dat het muurtje rondom de koelkast vanaf de keukenzijde opnieuw gestuukt wordt, zodat alles weer strak egaal is. Zelf kunnen we het verfwerk doen. Zie ook de plattegrond in de bijlage voor verandering van muren, verwarming, koelkastruimte etc.

Wasmachine naar de keuken verplaatsen

Verplaatsing wasmachine naar keuken. Vaatwasser allang draaiende. Beiden miele . (Ivm MS)

Leidingwerk van keuken vervangen

De vorige bewoner van onze woning heeft de oorspronkelijke keuken verplaatst. Hiermee zijn ook de leidingen/afvoeren verplaatst. De installatie/verplaatsing heeft hij zelf gedaan en is nogal amateuristisch uitgevoerd. Wij hebben last van lekkages en verstoppingen bij de afvoer van de gootsteen. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de leidingen professioneel kan vervangen en aansluiten zodat wij in de toekomst geen problemen meer hebben met de afvoer.

Gaskraan in de keuken verplaatsen

Ik wil de gaskraan in de keuken laten verplaatsen in verband met het plaatsen van een inbouwoven. Het gaat om de verplaatsing van ongeveer 60 cm. Er zit nu een flexibele slang.

Partners

Partners van Casius