Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen waterleidingen in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen waterleidingen in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen waterleidingen in badkamer

Gasverwarming verplaatsen naar zolder

Ik wil mijn gasverwarmingsketel nefit verplaatsen van de huidige plak naar een plaats op de zoldering. De waterleidingen, verwarmingsbuizen. en gasbuizen zijn op de zoldering reeds aanwezig, doch dienen aangesloten te worden. Wel dient een afvoer op het dak opnieuw geplaatst te worden

Verplaatsen waterleidingen in badkamer

We zouden graag een drietal leidingen in de badkamer verlegd hebben, t.w. 1. Leiding verwarming om in plaats van huidige radiator een sierradiator op te hangen, 2. Leiding wasbak komt nu uit de vloer, zouden we graag in de muur willen hebben, 3. i.v.m. plaatsen nieuwe inloopdouche de waterleiding verplaatsen naar een andere muur.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Ik zoek een vakman die de waterleidingen en elektra kan verplaatsen naar de nieuwe plaats van de keuken. Ook zit er een radiator die moet worden verwijderd. Er zal verder een leidingsschema aanwezig zijn

Een drukvat verplaatsen en nieuwe keukenkraan aansluiten

Ik zoek een loodgieter die het drukvat van de boiler kan verplaatsen recht onder de boiler. De witte muur onder de boiler kast is een koof met de leidingen voor de boiler erin. Links is het een koof met de afvoer. Kan eventueel verwijderd worden om op te hangen tegen de muur. Nieuwe kraan aansluiten, de koppeling van de kraan naar de bestaande waterleidingen moeten aangeleverd worden en geïnstalleerd.

Persen van 2 waterleidingen en voorzien van juiste koppelingen

In verband met het plaatsen van een nieuwe wasbak op andere plaats wil ik 2x flexibele waterleidingen laten persen/ voorzien van de juiste koppelingen. Wellicht dat er 2x stukken waterleiding vervangen moeten worden omdat deze misschien te kort zijn voor het verplaatsen + afpersen. Zie foto, beide leidingen (nu tijdelijk afgedopt) mogen zo'n 40cm naar links. De planken zal ik verwijderen zodat er ruimte genoeg is.

Verleggen van leidingen en afvoer

Ik wil de waterleidingen en afvoer van de keuken verplaatsen via de kruipruimte. De kruipruimte is 60 cm hoog. De leidingen moeten een meter opzij en een halve meter naar achteren.

Verplaatsing keuken en verbouwing badkamer

Wij willen de huidige kleine keuken (2,2 meter breed) verplaatsen naar een andere locatie. Hiervoor moeten waterleidingen worden verlegd in een oud pand (gebouwd 1650 en gerenoveerd in 2007) en elektriciteit worden doorgetrokken indien inductie mogelijk is. Anders moet het gas worden doorgetrokken. Wij willen voor twee situaties een offerte aanvragen, aangezien het afhankelijk is van de kosten voor welke optie (qua keuken verplaatsen) wij kiezen. Daarnaast moet er in de badkamer het toilet met twee meter worden verplaatst en de doucheleiding met 1 meter. Het zou geweldig zijn als er iemand spoedig vrijblijvend langs kan komen voor een offerte.

Verplaatsen van de CV-ketel

Graag zou ik mijn CV ketel een aantal meter willen laten verplaatsen zodat er een vaste trap naar zolder geplaatst kan worden deze hangt nu in de weg en zou van de plek waar hij nu hangt rechts in de hoek moeten komen de dakdoorvoer buizen voor de lucht afvoer moeten ook van de achterzijde van het huis naar de voorzijde verplaatst worden in een rechte lijn naar het dak. Het afvoerpijpje van de CV moet een stukje verlengd worden. Waterleidingen moeten opnieuw aangesloten worden op de buizen onder de cv.

CV-ketel verplaatsen en waterleidingen aanleggen

Ik ga deze week het voorlopig koopcontract tekenen van een 2-kamer appartement op de 3e verdieping. Er hangt daar in het midden van de keuken boven het aanrecht een combi CV ketel. Ik wil er een nieuwe keuken in plaatsen en de CV ketel dan laten verplaatsen naar de achterkant van de keuken, onder het expansievat. Er moeten dan ook leidingen worden aangelegd voor een nieuwe keukenkraan. Er staan foto's van de woning op Funda. Daarop is de situatie in de keuken ook goed zichtbaar. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. De klus kan vermoedelijk in september plaatsvinden.

Aanleg en vervanging gas- en waterleidingen en afvoerbuizen naar riool

Ik ben een woning uit 1922 aan het renoveren (voor eigen bewoning) en daarvan denk ik geheel of gedeeltelijk nieuwe gasleidingen aan te leggen naar cv-ketel en waar het fornuis moet komen. Oude stukken gasleiding moeten verwijderd worden. Er zijn extra afvoeren van de waterleidingen naar het riool en er is een aansluiting van de waterleiding nodig voor een nieuwe wasmachine en afwasmachine. Tevens moeten er verwarmingsradiatoren weggehaald worden en op een geschiktere plek gesitueerd worden. Sommige radiatoren wil ik verplaatsen, een aantal ik vervangen door nieuwe radiatoren. De cv ketel staat momenteel in de schuur die achter de keuken is aangebouwd. Alle leidingen zijn oud en het merendeel is aan vervanging toe. De lengte van de gasleiding is minder dan 20 meter.

Partners

Partners van Casius