Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

We willen deze zomer wellicht graag de meterkast verplaatsen. In de meterkast zit de stoppenkast en elektrameter, watermeter en gasmeter. De kast zou 2 meter opgeschoven worden van de straat af. Dus alles moet verlengd worden. We willen meer informatie en inzicht in de kosten om de plannen beter vorm te kunnen geven. Daarnaast willen we graag weten of het wat uit maakt in de kosten van de uitvoering of de meters van elektra, gas en water ingekort worden (afstand van de straat verkleind wordt) of verlengd (afstand van de straat wordt vergroot). Het gaat om een nieuwbouwhuis van 10 jaar oud.

Nieuwe groep maken, elektra buiten en verplaatsen punten keuken

Graag zou ik een nieuwe groep in mijn meterkast laten plaatsen en elektra doorvoeren naar buiten (achtertuin) (gaat waarschijnlijk via de keuken). Hiervoor moet er denk ik een gat in de muur gemaakt worden naar buiten toe. Daarnaast zou ik graag elektra punten willen verplaatsen/toevoegen in de keuken zelf in verband met een nieuwe keuken.

Aansluitingen van de meterkast verplaatsen

Betreft het verplaatsen van aansluitingen van stroom, gas en water vanuit oude meterkast (2007) naar nieuwe meterkast. Verplaatsing van de kast is ongeveer 1,50 meter. Nieuwe kast heeft standaard vloerplaat met invoerbochten. De invoerbochten komen aan de buitenkant van de fundering uit, nabij de oude aansluitingen. P.S. is het niet verplicht, de werkzaamheden door Liander / PWN te laten doen?

Watermeter verplaatsen

In de wc hebben wij watermeter, wij willen hem laten verplaatsen naar de meterkast. Is dat mogelijk?1

Meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen

Ik wil de meterkast verplaatsen en de groepen van de groepenkast vermeerderen. Ook willen we een warmtepomp installatie en zonnepanelen laten plaatsen.

Gaskraan in de keuken verplaatsen

Onze elektrische kookplaat is overleden en nu willen wij weer terug naar gas. Hiervoor moet een leiding gelegd worden vanuit de meterkast die tegen de keuken aanzit (kwestie van gat boren denk ik) en een aansluiting gemaakt worden.

Watermeter verplaatsen

Ik wil de watermeter in de kruipruimte verplaatsen naar de meterkast of eventueel naar een andere plaats.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn CV ketel 5 meter verplaatsen van de meterkast naar het balkon. De CV leiding zelf hoeven niet teruggeplaatst te worden enkel de gasaansluiting.

Gasleiding verplaatsen

In een appartement in Leiden vanuit de meterkast een leiding aanleggen naar de CV (afstand 8 mtr) en naar het gasfornuis (afstand 2 mtr). Beide leidingen aanbrengen in een vloer waar de sleuven reeds aanwezig zijn. Momenteel lopen de leidingen over de muur, dit willen we weggewerkt hebben.

Mantelbuis aanleggen naar nieuwe meterkast

Ik ga in 1e week februari liander mijn gasmeter 2 meter laten verplaatsen binnen dezelfde meterkast. Ik kreeg van hun aanwijzingen om de voorbereidingen zelf te doen met de mantelbuizen; hier zoek ik iemand voor.

Partners

Partners van Casius