Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van de meterkast

Meterkast met gasmeter en elektrometer verplaatsen

Ik wil een meterkast verplaatsen en de aansluitingen daarin voor gas en elektra. De plek van de nieuwe meterkast kan in overleg bepaald worden en de meterkast zou aangelegd moeten worden. De afstand van verplaatsing is 2-4 meter. Bijgevoegd een grove schets met 3 opties. De oplevering van het huis is in de eerste week van februari. Het zou fijn zijn als de meters dan ook verplaatst kunnen worden.

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Zit nu in de voortuin in een put , wil hem in de meterkast

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast willen we verplaatsen naar de garage, dit wordt een hal we gaan de voordeur dus ook verplaatsen naar de garage. Het is ongeveer 1 meter opzij.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Woning gebouwd in 1898. Mijn watermeter zit in een put buiten in de voortuin. Aangezien wij volgend voorjaar de voortuin gaan aanpakken, willen we deze naar binnen of bij de voordeur onder het pad hebben. Afstand put tot voordeur is circa 3 meter. Binnen ligt de meterkast waar ook een hoofdkraan zit op 3 meter van de voordeur.

Watermeter verplaatsen

De bestaande watermeter is nu gesitueerd in de waterput. De meter moet omhoog gebracht worden en in de nieuwe meterkast boven de bestaande waterput gemonteerd worden.

Meterkast verplaatsen

De meterkast verplaatsen. Zowel gas, water en elektra op 1 plek. Zit nu verspreid.

Gasmeter verplaatsen naar meterkast

Wil mijn gasmeter die nu in mijn kast zit verplaatsen naar mijn meter kast die 2 meter verderop zit. Hoofd gasleiding loopt onder de meterkast. De werkplek is goed bereikbaar.

Leidingwerk voor nieuwe keuken aanleggen

Plaatsen Perilex aansluiting voor inductiekookplaat (inclusief groep in meterkast); Plaatsen 2 stopcontacten op aanrecht; Verplaatsen elektra en water aan- en afvoer voor wasmachine en droger (1 meter verder); Water aan- en afvoer voor vaatwasser en wasbak (binnen 1 meter t.o.v. huidige situatie); Verplaatsen afvoerkanaal afzuigkap (er is al een afvoer naar buiten, verplaatsen binnen 1 meter); Verplaatsen elektra voor vaatwasser, twee ovens, afzuigkap en spots.

Aanpassingen aan het leidingnet

Naar aanleiding van rapport Biobeheer legionella in ons pand zijn er een aantal actiepunten. Leidingverloop in meterkast dient aangepast te worden zodat deze niet meer tussen de cv leidingen loopt en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Leidingverloop ter hoogte van de toiletruimte en magazijn boven, plafond, dient aangepast te worden zodat deze niet meer bovenlangs de cv leidingen kruist en hierdoor niet meer ongewenst opgewarmd kan worden. Brandslanghaspel in magazijn dient op de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding voorzien te worden van een EA beveiliging (inclusief afsluiter) advies is om de EA beveiliging ten behoeve van de cv vulkraan te verplaatsen naar de aftakking (<15 cm) van de doorstromende leiding. Op de bovenetage is ook een brandslanghaspel welke al jaren niet meer gekeurd is. Buiten gebruik stellen?? De doucheruimte beneden wordt ook niet gebruikt. Wat hiermee te doen?

Meterkast verplaatsen en keukenvoorbereidingen treffen

Verplaatsing van meterkast ongeveer 2 meter, 3 extra groepen voor de nieuwe keuken die in oktober geplaatst wordt. Weet niet of jullie dat ook doen maar er moet ook een nieuwe aansluiting komen voor het water en afvoer.

Partners

Partners van Casius