Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verplaatsen van airco unit naar andere slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verplaatsen van airco unit naar andere slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verplaatsen van airco unit naar andere slaapkamer

Verplaatsen van airco installatie

Wij hebben een airco installatie in ons Gastenverblijf, deze willen we verplaatsen naar ons eigen huis in de slaapkamer, wij willen graag weten wat hiervoor de kosten zijn?

Eurom airco bijvullen renswoude

Airco koelt niet. Waarschijnlijk met verplaatsen van de caravan zijn de leidingen ook beschadigd. Het is n eurom WAC 9 Q. Ik zoek n goede reparateur.

Oude airco verwijderen of verplaatsen

We willen graag de Airco laten verplaatsen of verwijderen indien verplaatsen niet mogelijk is. het gaat om een split unit Airco van tristar. De buitenunit staat bij ons op het dak (maisonette woning van 3 verdiepingen), hangt bij ons in de slaapkamer. De rede waarom wij deze willen verplaatsen, is omdat we de mogelijkheid hebben gekregen om zonnepanelen te laten plaatsen, echter daarvoor dient de airco verplaatst of verwijderd te worden. In het geval dat deze verwijderd wordt, dient ook het gat waar de leidingen nu door lopen gedicht te worden. er is een tekening bijgevoegd waarop is aangegeven waar de airco nu staat (in het blauw) en waar deze naartoe moet (in het rode vak).

Verplaatsen airco binnen unit en ook de buiten unit

Wij hebben een evenementen salon voor feesten in verband met verbouwing moeten de airco's verplaats worden. Het betreft drie stuks.

Verplaatsen van de airco unit

Ik heb een split level airco en wil de buitenunit laten verplaatsen, ongeveer 40 CM NAAR RECHTS. Is dit mogelijk en wat zullen de globale kosten hiervoor zijn?

Verplaatsen airco van zolder naar 1ste verdieping

Graag op korte termijn de airco van zolder naar 1ste verdieping verplaatsen en opnieuw vullen

Verplaatsen van de airco unit

Ik zoek een installateur voor het verplaatsen van een airco. Zowel de binnen- als buitenunit moeten worden verplaatst. Tevens controle airco.

Verplaatsen van airco-unit naar andere slaapkamer

We zouden graag de binnen airco-unit willen verplaatsen naar een andere slaapkamer. Deze slaapkamer ligt in het verlengde van de slaapkamer waar de unit op dit moment hangt. Het betreft de 1e verdieping. Ik zoek een installateur hiervoor.

Aircounit verplaatsen van tuin naar op de garage

Wij hebben de airco unit van onze airco buiten in de tuin staan. Nu ivm een tuinkamer, moet die verplaatst worden naar op het dak van de garage. En dat kunnen wij niet zelf.

Airco (buitenunit) verplaatsen en opnieuw vullen

Voor mijn vader in Wijk bij Duurstede wil ik informatie inwinnen en offerte aanvragen om een klus uit te voeren voor het verplaatsen van de buitenunit en opnieuw aansluiten en vullen van de airco. De buitenunit is al afgekoppeld. Het merk is: Amcor, model: HW-AM12KE en is ca. 10 jaar oud. Door een verbouwing kan de unit niet meer op het balkon staan. Het is de bedoeling dat de unit op het dakkapel wordt geplaatst. Een gat is ook al hiervoor geboord. De klus moet plaatsvinden op bovengenoemd adres (woonhuis).