Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhoogd toilet vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhoogd toilet vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhoogd toilet vervangen

Staand toilet vervangen

We willen graag een verhoogd toilet laten installeren. Staand of hangend. Toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. Met de deur aan de lange kant.

Verhoogd toilet vervangen

Wij willen graag een verhoogd toilet. Staand of hangend. Het huidige toilet is staand. De toilet ruimte is ca 1.25 x 0.90 mtr. En de deur is aan de lange kant.

Fontein verwijderen en toilet vervangen

Het gaat om het verwijderen van een fonteintje, het afdoppen van de afvoeren, het verwijderen van een toilet en het plaatsen van een nieuw verhoogd toilet. Graag laat ik de oude toiletpot afvoeren.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een verhoogde toiletblok laten plaatsen.

Staand toilet en kraantje plaatsen

Ik wil een verhoogd staand toilet laten plaatsen. Ik heb een foto toegevoegd van de bestaande situatie. Het toilet is 40 jaar oud en intussen wiebelt het, omdat de bevestigingsschroef verroest is en afgebroken. Verder zal er, denk ik, een nieuw kraantje geplaatst moeten worden, daar het reservoir langzaam volloopt (verkalkt?).

Verhoogd toilet plaatsen en oude pot afvoeren

Ik wil graag mijn toiletpot laten verwijderen en een hoge toiletpot plaatsen. Het oude materiaal kan worden afgevoerd.

Verhoogd toilet laten plaatsen

Ik wil graag een verhoogd toilet laten plaatsen. Is geen hangend toilet. Graag een offerte inclusief bezorgen van toilet.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik zoek een partij die een verhoogd toilet kan plaatsen in mijn WC.

Verhoogd staand toilet plaatsen

Een gewoon staand toilet vervangen door een verhoogd staand toilet. Het gaat om een appartement. Misschien moet er leidingwerk verricht worden.

Vervangen van een toilet en reservoir

Wat zijn de kluskosten voor het laten vervangen van ons toilet door een verhoogd model Aquazoro Misa duoblok dat op dit moment in de aanbieding is bij Praxis.

Partners

Partners van Casius