Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een ventilator van een WTW systeem vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een ventilator van een WTW systeem vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een ventilator van een WTW systeem vervangen

Een ventilator van een WTW systeem vervangen

Ik zoek een installateur die mijn warmte terug win unit kan repareren. Mijn WTW apparaat van brink (Renovent HR 2/2 LP Large 2005) maakt een bijgeluid. De ventilator schijnt scheef te hangen. Mijn onderhoudsbedrijf geeft aan dat ik een hele nieuwe motorplaat met 2 ventilatoren moet aanschaffen. Is het mogelijk om de ventilator te reviseren?

StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW geeft storing E 1. Mijn installateur heeft geen onderdelen op voorraad. Probleem is of kapotte printplaat of ventilator.

AGPO HR Optifor WTW installatie repareren

De WTW installatie maakt lawaai. De rechter ventilator moet worden vervangen en in een witte dop is er een scheur ontstaan, deze moet ook worden vervangen.

WTW unit StorkAir WHR 91 repareren of vervangen

WTW-unit-StorkAir-WHR-91-met-foutcode E1 E2 repareren. Heb een ventilator whr 91 r en wil graag onderhoud van de installatie. Ik ook graag wete hoeveel kost als nieuwe geplaats word.

WTW unit StorkAir WHR 90 vervangen of repareren

Sinds hedenochtend geeft het display code E1 gevolgd door E2 aan en werkt het systeem niet, na enig speurwerk kan het of de motor zijn of de ventilator. Helaas ben ik zelf niet dusdanig technisch dat ik dit zelf kan repareren noch vervangen en wil graag een kostenindicatie voor herstel en/of vervanging.

WTW unit StorkAir WHR 90 repareren

Warmteterugwin unit StorkAir WHR 90 geeft storing type E1, mogelijk motor ventilator of voeding defect. Graag offerte voor storingsanalyse en reparatie tarief op uurbasis.

StorkAir WTW-installatie repareren

Type WHR 91/L voeding doet het niet meer, waarschijnlijk door defecte koel ventilator.

StorkAir WTW WHR 90 systeem repareren

De WTW unit van Stork (WHR 90) geeft code E2. De ventilator werkt, maar ik kan het niet instellen (harder of zachter). Dit heeft ooit wel gewerkt, maar zolang ik hier woon heb ik de code E2.

StorkAir WTW-installatie repareren

Mijn WHR 90 l maakt een raar geluid, ik vermoed dat deze kapot is. De ventilator loopt nog wel ,maar ik heb hem uit gezet...

Storing aan WTW unit van Storkair oplossen

In het display krijgen we de melding E1. We hebben de stroom er even afgehaald en daarna opnieuw de stekker er in. Melding kwam na enige tijd terug. Vrezen nu dat de ventilator defect is. Het systeem is 15 jaar oud.