Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatiesysteem aanleggen in restaurant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatiesysteem aanleggen in restaurant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatiesysteem aanleggen in restaurant

Ventilatiesysteem aanleggen

Het betreft een jaren '50 huis. Twee onder één kap. De bovenverdieping heeft een vocht probleem op 2 slaapkamers en in de badkamer. Ook de zolder heeft een ventilatie probleem. Uiteraard speelt ook eventuele isolatie (het ontbreken daarvan) en vochtdoorslag een zeer negatieve rol in het geheel. Ik wil graag snel een juiste diagnose en prijsstelling om het daarna te verhelpen!

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer installeren

Graag ontvang ik advies voor het aanleggen van een mechanisch ventilatiesysteem met WTW. Voor een nieuwbouwwoning met 3 tot 6 ruimtes. De totale woonoppervlakte is ongeveer 200 m2.

Ventilatiesysteem tegen vochtproblemen aanleggen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Tussen 3 en 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken In 2017 hebben we een vrijstaand huis gekocht. Dit huis is gebouw in 1957. We hebben de isolatie van het huis verbeterd door vloer, dak en binnenkort ook spouwmuur isolatie te plaatsen. We ondervinden nu in de winter vocht en schimmel problemen. De zolder is geïsoleerd maar nog niet afgewerkt. We zouden graag de ruimte op de eerste verdieping willen aansluiten op een WTW systeem. Er kunnen nog ventilatie kanalen geplaatst worden in de vloer van de zolder zodat de eerste verdieping en de zolder goed geventileerd kunnen worden. Ik zie geen mogelijkheid om de keuken en de begane grond ook nog op het systeem aan te sluiten.

Ventilatiesysteem aanleggen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is op de eerste verdieping waar een dakkapel zit. Er is veel vocht op de ramen. Verder schimmelvorming bij het kozijn en aan de zijkant van het dakkapel (hout).

Ventilatiesysteem aanleggen in restaurant

We are looking for a technician/company to install the complete ventilation system for our restaurant in Den Haag. The system must be for dining areas, kitchen with fresh air and bar areas. Heating and cooling is required. Please contact us for further details.

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

Ventilatiesysteem aanleggen in een loods

Voor mijn vereniging ben ik op zoek naar een aannemer of gespecialiseerde loodgieter voor de aanleg van een ventilatiesysteem in onze verfloods, daar de dampen momenteel blijven hangen. De loods is ongeveer 10 x 20 meter groot.

Mechanische afvoer in de badkamer aanleggen

Wij willen graag een mechanische ventilatiesysteem in de badkamer laten aanleggen. De badkamer is ongeveer 3 x 2.5 meter.

Leiding ondergronds aanleggen naar de keuken

Ik heb een dubbele contactdoos nodig voor mijn vaatwasser en elektrapunt kookeiland. Mijn vorige elektricien heeft het verkeerd begrepen en alleen krachtstroom en een leiding voor het ventilatiesysteem aangelegd. Nu de keuken geplaatst is komen we dus een dubbele contactdoos te kort. Waarschijnlijk is nu de enige oplossing om via het kruipruim een leiding van de meterkast naar de keuken te maken.

CV, elektra, gas, water, ventilatie en riolering in casco woning installeren

Wij verwachten binnen 8 weken onze omgevingsvergunning te ontvangen van ons te bouwen woonhuis met garage. Wij bouwen dit woonhuis casco en ik ben derhalve op zoek naar een ervaren en professionele installateur. Projectomschrijving: - Installatie elektra volgens meest recente voorschriften - Aanleggen van leidingen en aansluitpunten tbv CAI en UTP - Aanleggen van loze leiding - Installatie van Gas, warm en koud leidingen met bijbehorende aansluitingen - Installatie van gescheiden rioleringssysteem (hemel en vuil water) - Installatie van ventilatiesysteem - Installatie van vloerverwarming (begane grond + badkamer) met zoneregeling - Installatie van verwarming middels radiatoren met thermostaat in overige ruimtes - Installatie van inbouwframes WC en douchedrain in badkamer - Diamant dozen boren en sleuven frezen Uitgebreide project omschrijving beschikbaar in de bijlage.