Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatie in studio aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatie in studio aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatie in studio aanleggen

Ventilatie in studio aanleggen

Het gaat om een nog te realiseren audiostudio. De regieruimte wordt 45 m2 en de opnameruimte zo'n 25 m2 waarin wij een ventilatiesysteem willen realiseren. Het is wel zaak dat het systeem weinig geluid maakt. De bouw zal starten in september 2018.

Advies over ventilatie en ventilatie installeren

Ik zoek een bedrijf die een ventilatie advies kan geven voor een studio van 125 m2 en 3,5 meter hoog. De ventilatie dient geluidsarm te zijn omdat het om een geluidsstudio gaat. Dak ventilatie is ook een mogelijkheid.

Ventilatie expert gezocht!

In een kelder waar studio apparatuur in zit, willen wij graag het ventilatiesysteem in orde krijgen. Voorheen was het een heel huis/pand, deze is nu opgedeeld in stukken en wij huren de kelder. Het betreft het verbeteren van het ventilatiesysteem. Werkt niet naar behoren.

Het betreft de plaatsing van een cv ...

Het betreft de plaatsing van een cv combiketel voor een ruimte van ca. 24 vierkante meter. Het studio appartement ligt op 2 hoog en de ventilatie moet naar boeven getrokken worden. Er zou een radiator van 50cm hoog en een ca. 2 meter lang moeten worden geplaatst. Warm water en verwarming moet dus uit de cv komen. Heb eerder een offerte van 3900 excl.btw gekregen en vroeg me af of dit voor minder kon.