Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatie aanbrengen in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatie aanbrengen in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatie aanbrengen in badkamer

Mechanische ventilatie aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator, buisventilator. Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Flatwoning op de 2e van 3 etages. Badkamer heeft een raampje maar dat is onvoldoende voor vochtafvoer na het douchen. Er is een lichtpunt in het plafond en een lichtschakelaar aan de buitenkant van de badkamer. Verder geen elektra zoals een stopcontact. Er is een kleine afvoer opening in het plafond van 10-12 cm doorsnee, dat voor ongeveer een derde deel wordt overlapt door het kunststof inbouwplafonnetje. Ik kan zelf niet beoordelen of een inbouw of opbouw ventilator beter is of mogelijk is.

Ventilatie in badkamer aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Buisventilator. Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Mechanische ventilatie van de badkamer om schimmel te voorkomen. Tevens het verwijderen van schimmel als dat mogelijk is. De hendel van een plasticraam in de badkamer is tevens kapot en dient gemaakt te worden.

Ventilatie aanbrengen in badkamer

Ventilatie plaatsen in badkamer van 4 m2. Enkel klein raampje aanwezig, schimmel begint te vormen. Badkamer is direct naast slaapkamer dus stille ventilator is belangrijk. Voorkeur gaat uit naar inschakelen door middel van lichtknop, uitschakelen middels een timer of iets dergelijks.

Ventilatie in badkamer aanbrengen

Gaat om ventilatie aanbrengen in badkamer. Zit nu een buis met diameter 11 cm in plafond in de hoek boven het bad/douche. Buis gaat niet door dakpannen heen. Afstand naar naar buiten toe is niet heel groot (circa 1.5 m) want boven deze verdieping zit schuin dak. Momenteel wordt er dus zo goed als geen lucht afgezogen. Oppervlakte badkamer is 6.14 m2 met hoogte 2.4 meter. Momenteel allemaal vlekken tegen plafond en de naden tegen de tegelpad vertonen scheuren. Ik wil een mechanische ventilatie die niet al te veel lawaai maakt en die nog doorwerkt als ik de deur uit ben. Er zit een vrij groot raam in de badkamer maar dat moet natuurlijk dicht als ik niet thuis ben.

Warmte terugwinsysteem en ventilatie aanbrengen in huis

Het betreft een Huis uit 1910. De renovatie moeten nog beginnen. Ik zou graag advies willen en de aanleg starten van ventilatie, echter er moet ook verwarming komen in huis, het lijk mij mooi als er een systeem aangelegd wordt met een warmte wisselaar pomp. Ik denk zelf aan een ITHO systeem met een warmte terugwin. Het huis heeft 12 kamers met een inhoud van circa 800 m3. Er hangen momenteel radiatoren, dit kan vervangen worden door vloerverwarming.

Ventilatie aanbrengen in badkamer

Kleine badkamer in bovenwoning waar schimmel plekken op het plafond zitten. Ik ben op zoek naar een ventilatiesysteem wat dit in de toekomst voorkomt (ik zit te denken aan een opbouwventilator). Het is een afgesloten ruimte (geen ramen die open gezet kunnen worden) met een deur naar die uitkomt op de keuken.

Ventilatie aanbrengen in de slaapkamer

Wat is de functie van de ruimte(s)? Woonruimte. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Slaapkamerraam heb ik graag dicht vanwege de herrie. Nu willen we wel compensatie voor de frisse lucht. Hoe hoog is het ventilatiepakket van jullie? Ik wil geen hele grote aircokast buiten hebben. Wat kost dit ons qua onderhoud?

Ventilatie in onze woning aanbrengen

Wat is de functie van het gebouw? Woning. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Luchttoevoer naar: woonkamer (250 m3/h), 1 - 3 slaapkamers (3 x 25 m3/h) en luchtafvoer van: toilet (25 m3/h) - berging (75 m3/h) - badkamer (50 m3/h) - keuken (150 m3/h). Ventilatoren werkend op gelijkstroommotor. 3 standen schakelaar in keuken en badkamer. S.v.p. aparte prijs opgeven voor vraag gestuurd systeem met CO2 sensor per ruimte / vocht meting badkamer. Zijn het allemaal aparte kanalen of een gecombineerd kanaal? Uitvoeradres is in Eijsden Margraten.

Ventilatie aanbrengen in casco penthouse

Het betreft een casco penthouse van 150 m2 (4e etage), dat ik laat ombouwen tot woonhuis. Ik wil graag energie neutraal bouwen. Bij voorkeur all-electric. Er komen nieuwe buitenwanden in met nieuwe kozijnen ( HR +++) en vloerverwarming. In de plafonds en boven de koven van de ramen wordt rekening gehouden met plaatsing van het ventilatiesysteem. Graag vakkundig advies bij de aanschaf en aanleg van een lucht- waterwarmtepomp.

Warmtepomp aanbrengen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning is voorzien van vloerverwarming, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en glas isolatie. De woning niet voorzien van een mechanische ventilatie. CV ketel nu: Nefit ecomline classic uit 2003. Ik heb interesse in een warmtepomp en zou graag indicaties van de verschillende soorten warmtepompen willen hebben.

Partners

Partners van Casius