Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vaillant douchegeiser installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vaillant douchegeiser installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vaillant douchegeiser installeren

Fasto keukengeiser vervangen

Het gaat om het vervangen van de Fasto keukengeister met een Vaillant douchegeiser. De oude mag meegenomen worden.

Vaillant douchegeiser installeren

Geiser vervangen van een ouder type die trouwens defect is. Het betreft de installatie van een 'MAG mini NL 11-0/1 XZ L' (zie foto). Alle materialen zijn aanwezig. Klus is inclusief het afvoeren van de oudere geiser.

Keuken-/douchegeiser vervangen

Het gaat om het vervangen van een oude keukengeiser van de type Fasto spaargeiser door een nieuw Nefit Fasto F-2555 HE-N met elektronische ontsteking door middel van waterkracht CWof een Vaillant MAG Mini 11-0/1 GX-L CW2.

Vaillant geiser installeren

Voor mijn oude Vaillant keukengeiser wil ik graag een nieuwe douchegeiser laten instaleren. -Oude geiser weghalen en afvoeren -Nieuwe geiser plaatsen en aansluiten -Het is beide Vaillant, open type met rookgasafvoer. De afvoer zit er reeds het betreft enkel het aansluiten op bestaande leidingen en afvoer. -enkele kleine leidingwerkzaamheden om de nieuwe passend te maken op de oude leiding configuratie. Geiser bevind zich in een bergingsruimte op de 10e etage, met lift en gratis parkeren voor de deur. Graag zou ik een totaal prijs ontvangen. Contact graag via email, ik verblijf momenteel in het buitenland. Graag zou ik de klus op korte termijn gefixt hebben.

Douchegeiser kopen en installeren

Momenteel huur ik een 'oude' geiser van Eneco. Deze wil ik vervangen voor een Vaillant geiser Turbo Mag 11-2/0 van 11 liter. Met een horizontale conische pijp van 1 meter en circa. 2,45 meter lengte buiten. Buiten vastzetten aan de onderzijde v.d. galerij van het flatgebouw.

Douchegeiser in keuken plaatsen

Wij willen onze douchegeiser laten vervangen en laten aansluiten op het bestaande leidingwerk. Wij denken hierbij aan een Vaillant Mag 11 open geiser. Graag ontvangen wij een goed gespecificeerde offerte.

Vaillant TurboMAG geiser installeren

Vaillant TurboMAG geiser installeren: Ik wil een Vaillant douchegeiser TurboMAG 11-2/0 (butaan/Propaan) laten installeren en inregelen en de oude geiser laten verwijderen. De nieuwe geiser (aanwezig) is zonder af- en toevoerpijpen dus ook dit zou ik er graag bij aan willen schaffen, als dit mogelijk is. De geiser moet vervangen worden in een stacaravan op een camping.

Vaillant TurboMAG geiser installeren

Ik wil een Vaillant douchegeiser TurboMAG 11-2/0 laten installeren. En de oude geiser laten verwijderen. De nieuwe geiser is zonder af- en toevoerpijpen dus ook dit zou ik er graag bij aan willen schaffen, als dit mogelijk is.

Vaillant douchegeiser installeren

Ik wil graag mijn oude douchegeiser vervangen. Zelf denk ik aan de Vaillant 11-0/0 gx. Is voor 2 aftapmogelijkheden; douche en keukenkraan, water en gastoevoer zijn er dus al. De rookgasafvoer diameter is 12 cm.

Douchegeiser installeren

Ik wil graag mijn oude keukengeiser merk Junkers laten vervangen door een nieuwe douchegeiser Vaillant. Wat kost het om de oude geiser weg te halen en de nieuwe geiser op te hangen dus inclusief installeren en in werking stellen? De geiser bestel ik zelf.