Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een bedrijfspand gekocht waar wij de benedenverdieping gaan verhuren en zelf de bovenverdieping in gebruik zullen nemen. We willen graag tussenmeters laten plaatsen voor water, gas en elektra. Ik ontvang graag uw offerte.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een kapsalon naast ons huis. Nu zou ik graag willen weten of het mogelijk is een tussenmeter te plaatsen voor water elektra en gas. Zodat we uit kunnen splitsen wat er in de kapsalon wordt verbruikt en wat er gebruikt wordt in het woonhuis. Ik ben nu al 5 jaar bezig met het regelen van deze kosten maar elk jaar moet ik bijbetalen op de eindafrekening en ik wil hier vanaf. Ik wil graag overzicht krijgen waar het meeste verbruikt word. Zodat we deze kosten kunnen gaan splitsen in het woon en het werk gedeelte.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Opkrijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We gaan de parterre (+kelder) en het dubbel bovenhuis apart bewonen. We willen tussenmeters voor gas/elektra/water voor de begane grond en het bovenhuis laten plaatsen, zodat we kosten redelijkerwijs kunnen verdelen. Werkzaamheden zullen december/januari moeten plaatsvinden

Tussenmeters voor gas en water plaatsen en aansluiten

Wii hebben een woonwinkel en willen graag een tussenmeter laten plaatsen voor het gas en het water. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Tussenmeters laten plaatsen

Graag willen we tussenmeters laten plaatsen, vanwege onderverhuring van het pand. De plaatsing is inpandig. Wij willen in eerste instantie graag maximaal 5 tussenmeters laten plaatsen. Bij voorkeur slimme meters voor gas, water en elektra.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Huidige situatie: 2 woningen in 1 pand op 1 gas aansluiting en 1 elektra aansluiting. Gewenste situatie: 1 gas aansluiting per woning en 1 elektra aansluiting per woning. Eventueel met behulp van tussenmeters. Ook advies over het plaatsen / vervangen van 1 HR ketel voor 2 HR ketels. Huidige situatie: 1 ketel voor beide woningen. Gewenste situatie: Voor beide woningen 1 aparte HR ketel. Dit laatste is optioneel. Gaat in eerste instantie om de tussenmeters.

Tussenmeter plaatsen voor gas

Voor onze nieuwe dienstverlening, zijn wij aan het onderzoeken hoeveel het kost om meerdere tussenmeters voor het gasverbruik te laten plaatsen bij bijvoorbeeld hoogovens, hardingovens, etc. Het liefst daarbij wel een splitsing in de kosten voor de meter zelf en plaatsingskosten.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

In verband met de doorbelasting aan een onderhuurder wil ik graag een tussenmeter plaatsen voor gas. Betreft een object in Boxmeer met een G16 meter, graag ontvang ik een offerte hiervoor. Daarnaast een soortgelijke situatie in Terneuzen. Hier hebben we 4 onderhuurders, graag ontvang ik hiervoor een offerte voor het plaatsen van 4 tussenmeters elektra en 4 tussenmeters gas. Hoofdmeter elektra is een grootverbruik aansluitning t/m 1750 kVA , gas is een G25.

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Ik woon in een appartement in een herenhuis met nog 4 andere appartementen. Wij hebben een gemeenschappelijke gas- en elektriciteitsmeter. Ik wil graag in elk geval voor mijn eigen appartement, maar wellicht ook voor de andere 4 tussenmeters voor gas en elektra laten plaatsen. Hoeveel zal dit gaan kosten?

Partners

Partners van Casius