Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tussenmeters plaatsen voor gas water en elektra

Tussenmeters plaatsen voor gas, elektra en water

Ik wil een tussenmeter laten plaatsen voor het gas, de elektra en het water. Het gaat om een pand dat verdeeld is in 2 appartementen, benedenwoning en een 1ste etage. Beide hebben een eigen CV. De leidingen komen alleen beneden binnen en gas, water en elektra kan dus niet uitgesplitst worden. Daarom willen we graag een tussenmeter voor gas, elektra en water zodat appartement 1 en 2 inzicht hebben in hun eigen verbruik. Graag verneem ik wat hiervan de totale kosten zijn en of dit door één en dezelfde installateur gedaan kan worden.

Tussenmeters voor gas, water en elektra installeren

Ik wil graag voor een pand in Rotterdam voor de beneden en bovenwoning tussen meters laten plaatsen voor gas, water en elektra.

Tussenmeter plaatsen voor gas, elektra en eventueel water

Tussenmeters plaatsen. Het betreft een snackbar en bovenwoning. Gas, elektra en eventueel water. Liefst de klus klaren voor 1 februari.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een bedrijfspand gekocht waar wij de benedenverdieping gaan verhuren en zelf de bovenverdieping in gebruik zullen nemen. We willen graag tussenmeters laten plaatsen voor water, gas en elektra. Ik ontvang graag uw offerte.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een kapsalon naast ons huis. Nu zou ik graag willen weten of het mogelijk is een tussenmeter te plaatsen voor water elektra en gas. Zodat we uit kunnen splitsen wat er in de kapsalon wordt verbruikt en wat er gebruikt wordt in het woonhuis. Ik ben nu al 5 jaar bezig met het regelen van deze kosten maar elk jaar moet ik bijbetalen op de eindafrekening en ik wil hier vanaf. Ik wil graag overzicht krijgen waar het meeste verbruikt word. Zodat we deze kosten kunnen gaan splitsen in het woon en het werk gedeelte.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Opkrijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. We gaan de parterre (+kelder) en het dubbel bovenhuis apart bewonen. We willen tussenmeters voor gas/elektra/water voor de begane grond en het bovenhuis laten plaatsen, zodat we kosten redelijkerwijs kunnen verdelen. Werkzaamheden zullen december/januari moeten plaatsvinden

Tussenmeters voor gas en water plaatsen en aansluiten

Wii hebben een woonwinkel en willen graag een tussenmeter laten plaatsen voor het gas en het water. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn?

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Ik wil graag een tussenmeter voor water, gas en elektra laten plaatsen.

Tussenmeters laten plaatsen

Graag willen we tussenmeters laten plaatsen, vanwege onderverhuring van het pand. De plaatsing is inpandig. Wij willen in eerste instantie graag maximaal 5 tussenmeters laten plaatsen. Bij voorkeur slimme meters voor gas, water en elektra.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Huidige situatie: 2 woningen in 1 pand op 1 gas aansluiting en 1 elektra aansluiting. Gewenste situatie: 1 gas aansluiting per woning en 1 elektra aansluiting per woning. Eventueel met behulp van tussenmeters. Ook advies over het plaatsen / vervangen van 1 HR ketel voor 2 HR ketels. Huidige situatie: 1 ketel voor beide woningen. Gewenste situatie: Voor beide woningen 1 aparte HR ketel. Dit laatste is optioneel. Gaat in eerste instantie om de tussenmeters.

Partners

Partners van Casius