Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinkraan installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinkraan installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinkraan installeren

Tuinkraan installeren

Ik wil graag vragen over tuinkraan instaleren, 50 cm of minder, die kraan moet gelijk naast de deur. Materialen heb ik zelf al dus deze hoeven niet meegenomen te worden.

Tuinkraan installeren

Kraan in de achtertuin installeren. Aan de voorkant van het huis bevindt zich de keuken met kraan en boven de tuin is de badkamer. Is er een mogelijkheid om een kraantje in de tuin aan te leggen? Klant weet niet of er een kruipruimte aanwezig is. Afstand meterkast naar de achtertuin is ongeveer 3 a 4 meter.

Tuinkraan installeren

Een buitenkraan aanleggen in de tuin. De leiding voor het water kan via de kruipruimte gelegd worden. Het is ongeveer 20 tot 25 meter vanaf de meterkast tot het punt waar de kraan aangebracht moet worden.

Tuinkraan installeren via de kruipruimte

Ik wil een tuinkraan laten plaatsen. Voorin het huis moet de hoofdleiding afgetapt worden door de kruipruimte ca 10 meter. Vervolgens buiten een eenvoudige kraan plaatsen.