Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tristar split airco controleren en bijvullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tristar split airco controleren en bijvullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tristar split airco controleren en bijvullen

Airco installeren

Ik zoek een partij voor het installeren van de Praxis airco: Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening in mijn woning. De woning is goed bereikbaar.

Tristar AC-5408 airconditioner plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen en installeren van een Tristar AC-5408 split level airconditioner. Ik denk dat er ook 2 groepen in de groepenkast extra bijgemaakt moeten worden zoals in de winkel is aangegeven. De buitenunit kan op de uitbouw geplaatst worden.

Split airco unit ophangen

Ik zoek een vakman die bij mij een Tristar Airco kan komen plaatsen. De buiten unit moet opgehangen worden aan de achterkant van mijn woning, op de eerste verdieping. Hiervoor moet wel eerst een plastic plaat worden verwijderd van de overkapping. Wij leveren zelf de airco.

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik heb een tristar buitenunit dat ik graag wil laten bijvullen.

Montage van een airco

Een vakman die een 'Tristar Split airco' kan leveren en monteren.

Tristar split airco installeren

Gisteren bij de Praxis een Tristar AC 5423 zien staan. Een airco die wat serieuzer werk verricht en 176 m3 aan moet kunnen volgens de specificaties. Waarmee dan in één klap bijna mijn gehele appartement gekoeld zou kunnen worden (84 m2). Graag zou ik vernemen wat het kost om deze airco te laten installeren.

Airco vervangen

Vervangen oude split airco door nieuwe 'Tristar AC5421' split airco. De buitenunit staat op het plat dak. Dit kan worden bereikt met een ladder van circa 6 m via het balkon aan de voorzijde. Doorvoer naar dak via luchtafvoer toilet. Afstand binnenunit naar dak vermoedelijk circa 1 tot 3 meter (waarschijnlijk minder, maat ik ben nooit op het dak geweest). De buitenunit zal zeker niet meer dan 2,5 m vanaf luchtdoorvoer staan. De waterafvoer vanaf binnenunit gaat naar reservoir toilet, afstand circa 1,5 m. Afstand vanaf luchtdoorvoer naar binnenunit zal circa 60 cm bedragen. Alle leidingen en kabels gaan via goten die makkelijk kunnen worden geopend om de leidingen te vervangen. De binnenunit hangt via muurdoorvoer vanaf toilet onder plafond, circa 2,60 m vanaf stopcontact

Split airco laten bijvullen

Ik heb een split airco van het merk Tristar AC-5407. Deze werkt niet naar behoren en geeft de error code FF aan op de display. Volgens de fabrikant betekend deze code dat er een druk verlies is. Dus hij moet bijgevuld worden. Doen jullie dit ook en wat zijn de kosten daarvan????

Split unit airco plaatsen

Ik heb bij Praxis een Tristar split unit airco gekocht en zoek iemand die deze kan plaatsen en werkend kan opleveren. Er heeft er al 1 gehangen. Mijn huidige is defect. Voorzieningen zijn er dus.

Split unit airco installeren

Ik wil graag een airco Tristar split unit op de zolder laten installeren waarbij het externe gedeelte op het dak van de dakkapel geplaatst moet worden en het andere gedeelte in de zolderkamer. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel ook gipsplaten aan de binnenkant van de dakkapel laten aanbrengen. De kapel is ongeveer 1.60 meter breed.