Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tristar airconditioning monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tristar airconditioning monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tristar airconditioning monteren

Tristar airconditioning monteren

Bij de Praxis heb ik de Tristar 5421 split unit gekocht en deze moet gemonteerd worden.

Onderhoud aan de Tristar airconditioning

Ik heb al aantal jaren een Tristar Airconditioning hangen in mijn kamer, hij deed het vroeger altijd al goed maar de laatste maanden blaast het niet veel koud lucht meer. Ik weet niet precies wat de reden is, of het bijgevuld moet worden of als er ergens iets is gaan lekken. Ik wil graag een monteur die er naar kan kijken. Graag wil ik ook weten wat de kosten hiervoor zijn. Dank u wel. Erwin.

Split airconditioning laten monteren

Graag zouden wij offertes ontvangen met betrekking tot het installeren van een split airconditioning op een slaapkamer op de eerste verdieping van een 2 onder 1 kap woning. Bijvoorbeeld een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening.

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Airconditioning installeren

Ik zou graag de airconditioning van Tristar thuis geïnstalleerd krijgen door de montageservice van Praxis.

Tristar airconditioning installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren voor een Tristar airco split unit. Binnen moet de airco op de zolderkamer worden gehangen. De airco heb ik al. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen.

Airco plaatsen in de woonkamer

Ik wil een nieuwe airco plaatsen en installeren in mijn woonkamer. Ik heb een airco merk Tristar vaste airconditioning Split AC-5406, met een binnen- en buitenunit. De buitenunit kan op het balkon. In woonkamer de binnenunit aan de wand monteren. De leiding kan mogelijk via het raam lopen. Ik denk dat de leiding verlengd moet worden, maar die kan ik zelf kopen.

Vaste airco van Tristar plaatsen

Ik heb een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening gekocht en deze wil ik graag zo spoedig mogelijk laten installeren op onze slaapkamer.

Storing Tristar airco verhelpen

We hebben sinds enkele weken zelf een "Tristar vaste airconditioning 'AC5407'" geplaatst. We hebben deze volledig geplaatst volgens de handleiding. In het begin werkte de airco perfect maar na ongeveer 2 weken kwam er ijs op de koperen leiding. Een tijdje daarna werkte de airco niet meer en gaf hij de melding "F4" op de display van de airco. Nadat ik de storingen in de handleiding gelezen heb denk ik dat er te weinig koelmiddel in de airco zal zitten. Dit kan daar een lekkage zijn of door een fout bij het plaatsen. Daarvan heb ik geen idee. Kunnen jullie dit probleem oplossen? Ik woon in België, is dit een probleem? Het probleem zou bij voorkeur snel moeten verholpen worden. Wat zou de kost ongeveer zijn om dit probleem te verhelpen?

Vaste airconditioning installeren

Het betreft een offerte aanvraag om een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening te laten installeren.