Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Totale CV installatie vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: totale CV installatie vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: totale CV installatie vervangen

Vervangen van de CV-ketel

Mijn ketel is al 27 jaar oud en begint mankementen te vertonen. Graag zou ik de totale kosten willen weten voor het laten vervangen van een cv ketel.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Wij hebben een kleine tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1930. Er was daar verwarming met gaskachels en we willen dat wijzigen. We zullen zelf een CV-ketel plaatsen. We zoeken een vakman die nog dit jaar tijd heeft voor het aanleggen van vloerverwarming. Op de begane grond is er een betonnen vloer, waar de sleuven in gefreesd moeten worden. De totale oppervlakte voor de vloerverwarming is 50 tot 60 m². Er staan foto's van de woning op Funda. We stellen uw bezoek op prijs en ontvangen graag uw advies en offerte.

Totale CV installatie vervangen

Totale vervanging van een CV installatie. (ketel,leidingen en radiatoren) oud huis ( hoekwoning ) 1960 circa 150m2 oppvl en circa 360m3 benden 3 elementen (woonkamer,keuken en aanbouw) 1e verdieping 3 elementen slaapkamers en 1 element badkamer) zolder 1 element.

Gaskachel vervangen door CV-ketel met radiatoren

Wij wonen in een onlangs gekochte jaren '30 woning waar alleen in de woonkamer beneden een gaskachel staat. Wij willen in de woning graag een cv-ketel met alleen beneden radiatoren laten plaatsen. We willen wel leidingen naar boven laten aanleggen, maar geen radiatoren. Het is een woning van 80 m² met beneden een woonkamer, badkamer, gang en keuken. Boven zijn 2 slaapkamers. De totale inhoud van de woning is 295 m³. We willen dit in de zomer laten verzorgen en op dit moment graag een prijsindicatie ontvangen. Ik ben het beste bereikbaar via e-mail. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Totale CV-installatie plaatsen

Ik wil graag de prijs weten voor het plaatsen van een cv installatie in een drie kamer appartement. Momenteel is er een gashaard aanwezig.

Aanleggen van centrale verwarming

Het betreft de totale aanleg van een CV installatie. Het gaat om een gelijkvloers appartement van ongeveer 57 m2. Nu zijn er 2 gaskachels aanwezig, één in de woonkamer en één in de keuken. Het water wordt nog verwarmd via een boiler. In totaal zullen er 4 a 5 radiatoren nodig zijn, 2 grote en 2 a 3 kleine. Het werk moet uitgevoerd worden in mei 2017.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik vermoed dat onze vloerverwarming (2 units) vervuild is, omdat beide units niet gelijkmatig worden verwarmd. Oppervlakte per unit is ongeveer 12 m2 Totaal 24 m2. Misschien is het ook beter om de totale CV door te spoelen?

Koppelingen aan verdeler vervangen en spoel/stortbak vervangen

Graag zou ik een prijsopgave van de totale kosten willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Vervangen toilet spoelbak van huidige (grote model) naar een minder diep model zodat de bril omhoog kan staan. Hij is is 13 cm. - In de CV ruimte(niet CV zelf) het vervangen van 6 koppelingen die de slangen aan de verdelers bevestigingen. De materialen mee aanbieden.

Nieuwe gasleiding installeren

Er dient een nieuwe gasleiding geplaatst te worden vanaf de gasmeter tot aan de bijkeuken waar de nieuwe CV komt te hangen. De gasleiding kan via boven onder de verdiepingsvloer lopen (zitten al sparingen van een oude leiding) de totale lengte inclusief verticale stukken zal ongeveer 20 meter zijn.

Convectorput aanleggen en een radiator plaatsen

Voor de aanleg van de convectorput moet in een broodjesvloer een gat worden gezaagd. De totale lengte van de glaswand bedraagt 4 meter. De pui is 4 meter, we hebben hierin openslaande deuren en twee vaste ramen. In de convectorput moet een radiator geplaatst worden en die moet aangesloten worden op de CV leiding.

Partners

Partners van Casius