Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw toilet plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw toilet plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw toilet plaatsen

Buitenkraan aanleggen

Wij hebben een hoekwoning met het toilet tegen de buitenmuur aan. Wij zouden hier de waterleiding door de muur door willen trekken om vervolgens aan de buitenzijde een buitenkraan te plaatsen.

Nieuwe wc plaatsen

Toilet vervangen door staand verhoogd toilet

Staand toilet vervangen en fontein verwijderen

Nieuwe toilet plaatsen. Geen hangende en fontein verwijderen

Vloerverwarming installeren

De woning is circa 8,3 x 6,8 meter. Er ligt nu een massief houten vloer in de woning deze sloop ik er zelf uit. De keuken wordt eruit gehaald voor de vloerverwarming wat het leggen zal vergemakkelijken. De woning heeft 1 kamer + hal van circa 3 x 2 m inclusief apart toilet. De afwerking moet geschikt zijn om laminaat op te plaatsen.

Vloerverwarming leggen

Het hele huis wordt gerenoveerd en wij willen van de gelegenheid gebruik maken om vloerverwarming te plaatsen. De vloerverwarming wordt geplaatst in de woonkamer/keuken/toilet/entree. De bestaande vloer is beton en de topvloer is duoplank (laminaat) in de woonkamer en tegels in keuken/toilet. Vloerverwarming moet hoofdverwarming gaan worden. Het oppervlakte betreft 70 m2.

Lucht-lucht verwarming aanbrengen

De bedoeling is om in een vrij staande woning gebouwd in 1978, dus matig/redelijk geïsoleerd, de verouderde CV te vervangen door een lucht-lucht warmtepomp verwarming en koeling. Het betreft hier 4 ruimtes op de beneden verdieping, te weten zitkamer 30 m2, eetkamer 16 m2, keuken 9 m2 en hal + trappenhuis/toilet 8 m2. Wand en vloer montage van de binnen units is gewenst op de plaatsen van de huidige CV radiatoren. Leidingen komen onder de vloer in de kruip-ruimte, welke meer dan 1 meter hoog en droog is. Graag een offerte op maat.

Relinen van de standleiding

Een tijd geleden constateerden wij binnen onze VVE dat ons rioolsysteem gerenoveerd moet worden. Aanleiding hiervoor waren plekken op de muur, waarna een firma is langs geweest om met een camera het probleem te onderzoeken. Na het afwegen van meerdere mogelijkheden is binnen onze VVE besloten dat een ter plaatse uithardende kous, versterkt met een 2 componenten kunsthars de beste oplossing is. Als we het goed begrepen hebben heet dit “relinen”. Om dit te realiseren moeten de facilitaire voorzieningen van het gebouw afgesloten worden, de koofruimte in het toilet geopend worden, het toilet gedemonteerd worden en een ontstoppingsstuk op de standleiding geplaatst worden, de grondafvoerleiding reinigen/drogen, om vervolgens de glasvezelkous (circa 5 meter, 3 mm dik en glad), gedrenkt in de hars te plaatsen. De aansluitingen die tijdens de renovatie afgesloten zijn moeten open gefreesd worden. Vervolgens met het toilet weer gemonteerd worden, de koof hersteld worden, en de sanitaire voorzieningen weer aangesloten worden. Daarnaast zullen er diverse extra kleine werkzaamheden zijn zoals het afvoeren van afval en het bezemschoon opleveren na de werkzaamheden. De firma welke heeft geconstateerd welke werkzaamheden verricht moeten worden kan deze ook uitvoeren. Echter zijn we er niet zeker van dat dit voor onze VVE de juiste keuze is. Mijn vraag is daarom; kan uw firma deze werkzaamheden verrichten en indien ja, tegen welke prijs? Is het mogelijk om op basis van bovenstaande een offerte te ontvangen, of kunnen we hiervoor een afspraak maken? Overigens, mocht u van mening zijn dat uw firma een betere/andere oplossing kan bieden dan vernemen we dit uiteraard ook graag. Ik hoor graag van u. Namens de VVE.

Toilet in stacaravan plaatsen

Ik wil een nieuw toilet laten plaatsen in de stacaravan. Ik heb een staand toilet en wil hiervoor in de plaats een ander staand toilet.

Vraaggestuurde mechanische ventilatie plaatsen

Wij willen de ventilatie van onze eensgezinswoning uit 1987 laten vernieuwen en reinigen. De installatie is nu type C maar nog niet vraaggestuurd. Op twee plaatsen moet een nieuw rooster komen. 1) In de keuken is bij een verbouwing een rooster weggelaten, die moet weer terug. Eventuele afwerking in overleg. 2) Op zolder is geen rooster maar wel CO2 opbouw. De ventilatie box zit op minder dan 2 meter afstand van de (houten) wand waar het nieuwe rooster moet komen. Geen verdere afwerking nodig. - Vochtsensor in badkamer - Zonder sensor in toilet - CO2 sensor in keuken - CO2 sensor op zolder Stroomverbruik en geluidsproductie zijn erg belangrijke factoren voor ons.

Elektrische vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken IK WIL GRAAG KEUKN VLOER VERWARMEN RONDOM KOOKEILAND. N TOILET. MET ELECTRISCH VLOERVERWARING N DAAROP 7 TEGELS VAN 120X120 PLAATSEN EN 16 TEGELS VAN 60X60CM. TOTAAL ONGVEER 12 METER ELECTRA -VLOER. GRAAG DIT WEEKEND

Partners

Partners van Casius