Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw toilet plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw toilet plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw toilet plaatsen

Mechanische luchtafvoer installeren

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 2 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil in mijn toilet en badkamer afzuiging laten plaatsen.

Nieuw toilet plaatsen

De klant wil graag een nieuw toilet laten plaatsen, echter moet de oude pot ook worden verwijderd. Het gaat hier om het plaatsen en het vervangen van een duoblok. Het gaat hier alleen maar om de dienstverlening, niet om de aanschaf.

Opbouw ventilatiesysteem plaatsen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Muffe geuren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Als iemand naar toilet gaat in de badkamer wil zo gauw mogelijk de vieze lucht weg hebben er zit een afzuigsysteem maar ik weet niet of die voldoende krachtig is.

Verhoogd toilet plaatsen

Een hoger toillet plaatsen is nu een gewone. Allebei staand

AquaVive fontein vervangen

Ik heb een fontein set van Aqua Vive gekocht voor in het toilet en kunt u deze voor mij plaatsen? De huidige fontein set moet dan verwijderd worden.

Verhoogde toiletpot plaatsen en opstapbeugels aanbrengen

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen. Vervolgens moeten er opstapbeugels op het toilet en in de badkamer worden aangelegd.

Toilet plaatsen

I would like to know how much is it to install a floating toilet in the bathroom? We will have to need to change the water pipes but not that much. I also want to place a sink.

Nieuw toilet met stortbak plaatsen

Nieuw toilet plus stortbak plaatsen. Inclusief aansluiten en vast zetten.

Verhoogd toilet plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een verhoogd vlakspoeltoilet en lage spoelbak. Het oude toilet mag eventueel worden afgevoerd door de vakman.

Toilet in badkamer vervangen

Wc plaatsen in badkamer. Oude vervangen en meenemen. Komt op dezelfde plek, dus er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Partners

Partners van Casius