Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet in de badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet in de badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet in de badkamer plaatsen

Mechanische luchtafvoer installeren

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? 2 ruimtes Wat is de functie van het gebouw? Woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil in mijn toilet en badkamer afzuiging laten plaatsen.

Opbouw ventilatiesysteem plaatsen

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Muffe geuren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Als iemand naar toilet gaat in de badkamer wil zo gauw mogelijk de vieze lucht weg hebben er zit een afzuigsysteem maar ik weet niet of die voldoende krachtig is.

Verhoogde toiletpot plaatsen en opstapbeugels aanbrengen

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen. Vervolgens moeten er opstapbeugels op het toilet en in de badkamer worden aangelegd.

Lekkende radiator en slecht doortrekkend toilet repareren

Er komt af en toe water uit de radiator in de woonkamer, op het punt waar de buis bij de radiator komt. Een nieuw geplaatste stortbak bij het toilet in de badkamer trekt niet goed door.

Sanitair, leidingwerk en riolering installeren

Wij willen van een CV-kamer en een gangkast een badkamer met los toilet realiseren. Op het moment zijn de leidingen die aanwezig zijn niet goed genoeg voor de aansluiting van de douche. Er moet dus een nieuwe aansluiting op de riolering komen, nieuwe leidingen getrokken worden vanaf de hoofdaansluiting. De plaatsingen van de douche, wc en wasbak doen wij zelf, maar al het leiding werk willen wij graag uitbesteden.

Heteluchtverwarming vervangen door CV installatie

Onze Brink heteluchtverwarming is recent kapot gegaan. Nu ben ik aan het onderzoeken of het wellicht interessant is om dit systeem te vervangen in een CV systeem. De aanschafkosten hiervoor zijn vele malen lager dan heteluchtverwarming. Wel moeten er dan leidingen door het hele huis worden gelegd. Deze hoeven wat mij betreft niet in de muur weggewerkt te worden. Indeling van het huis: Begane grond: woonkamer met open keuken, gang en toilet. 2 radiatoren in woonkamer/keuken en 1 in de gang. Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer(tje). Alle kamers een radiator, op de overloop niet nodig. 2e verdieping 1 kamer, en dus 1 radiator. Kunt u mij een richtprijs doen voor het aanleggen van CV installatie, inclusief leidingwerk, en alternatief van alleen het aanleggen van het leidingwerk? Ik hoor graag van u.

Afvoer- en aanvoerleidingen aanleggen

Er komt op de 2e verdieping een badkamer met douche en toilet. Hiervoor moeten de aanvoer- en afvoerleidingen worden aangelegd. Er zijn op de zolder wel leidingen voor de wasmachine. Ik hoor graag een prijsindicatie voor deze klus.

Toilet in badkamer vervangen

Wc plaatsen in badkamer. Oude vervangen en meenemen. Komt op dezelfde plek, dus er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Nieuwe badkamer installeren

Installeren kompleet nieuwe badkamer met ligbad, douche, toilet, niet zwevend, en wastafel. En eventueel plaatsen nieuwe badkamer deur.

Nieuwe toilet plaatsen in de badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van de toiletpot door een hoge toilet in de badkamer.

Partners

Partners van Casius