Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toilet in de badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toilet in de badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toilet in de badkamer plaatsen

Badkamer aansluiten

Graag wil ik weten wat het kost om mijn badkamer te installeren. De wanden zijn al gestuukt en de tweede toilet is al aangesloten. Wat ik wil vragen is wat het kost om de vloer te egaliseren en het baddouche combinatie te plaatsen en het toilet af te monteren. Ik hoor graag van u.

Mechanische ventilatie reinigen

Ik zou graag ons mechanische ventilatiesysteem geheel laten reinigen. Ik had er nooit over nagedacht, waardoor dit dus nooit (de woning is 12 jaar oud) is gebeurd. Het gaat om het hele systeem, dus inclusief de pijpen/buizen. Er zijn drie punten: keuken, toilet en badkamer waar lucht wordt afgezogen. De unit hangt op zolder.

Toilet in de badkamer plaatsen

In de badkamer hebben we een aansluiting voor een extra toilet. Nu willen we een extra toilet boven. Dus geen hak- en breekwerk alleen aansluiting water.

Onderhoudsbeurt Stork mechanische ventilatie inclusief kanalen schoonmaken

Sinds het jaar 2000 (jaar van oplevering) draait in mijn appartement een Stork mechanische ventilatie (CML). Deze is naar mijn weten nog nooit (of hoogstens één keer) onderhouden. Het apparaat is de laatste tijd wat meer geluid gaan maken (hoge toon), maar werkt nog steeds goed. Om dat laatste te handhaven lijkt het me zinvol om het apparaat een grondige onderhoud/reinigingsbeurt te laten geven (wordt ook wel eens tijd, denk ik). Wellicht kunnen tegelijkertijd de (drie) kanalen (badkamer, keuken, toilet) gereinigd worden (voor zover mogelijk).

Laaghangend waterreservoir voor toilet plaatsen

Waterreservoir voor toilet in badkamer plaatsen met dezelfde situatie als dat het nu hangt boven het toilet

Sanibroyeur repareren en kitwerk badkamer

Onze Sanibroyeur blijft vaak hangen en blijft dan herrie maken. De Sanibroyeur is een los kastje in onze wasmachineruimte naast de badkamer. Alleen het toilet is er op aangesloten. Graag reparatie of vervanging indien nodig. Aanvullend is ook het kitwerk in onze badkamer op sommige plekken aan vervanging toe. De materiaal keuze moet met de klant worden overlegd.

Toilet mechanisme repareren

De ingebouwde door trekker van de w.c. in de badkamer doet het niet meer goed er zit geen kracht achter het water.

Waterleidingen infrezen en verleggen

In appartement waterleidingen in badkamer en toilet infrezen en omleggen. In de keuken waterleiding infrezen en omleggen en de leiding en een afvoer voor een vaatwasser plaatsen. In de waskamer leiding omleggen en afvoer voor een wasmachine plaatsen. Uitvoeringstermijn is in overleg.

Wasmachine en toilet verplaatsen

Wij willen een woning kopen maar willen de situatie van de wasmachine en het toilet veranderen. De wasmachine staat beneden in een hok in de gang. Op de eerste verdieping is er een apart toilet gecreëerd. De badkamer heeft geen toilet. Wij willen graag op de eerste verdieping waar het toilet is, de wasmachine plaatsen en het toilet in de badkamer plaatsen. Graag willen we weten of dit mogelijk is en ontvangen we een prijsindicatie zodat we weten zoveel we kwijt zijn aan deze verbouwing.

Aanleggen van vloerverwarming met isolatie en nieuwe CV-ketel

Wij willen in een appartement van 85 m2 vloerverwarming aanleggen. De vloer die tevens geïsoleerd te worden. De vloerverwarming dient als hoofdverwarming en komt ook in toilet en badkamer waar tegels komen. In de overige ruimtes komt een houten vloer. Daarnaast hebben wij ook een cv ketel nodig.

Partners

Partners van Casius