Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaatkranen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaatkranen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaatkranen vervangen

Thermostaatkranen vervangen

Ik wil graag acht thermostaatkranen vervangen in het huis.

Radiatoren van de CV-installatie vervangen

Een vijftal radiatoren dienen in ons huis te worden vervangen. De werkzaamheden behelsen: - Oude radiatoren van de muur verwijderen en afvoeren. - 5 nieuwe radiatoren leveren, aan muur monteren en aan bestaand leidingwerk koppelen (wat korte stukjes pijpwerk 15mm dient hiervoor waarschijnlijk ook te moeten worden vervangen). - Voor 2 radiatoren kunnen de bestaande Heimeier radiatorventielen worden hergebruikt. Voor de overige 3 radiatoren zijn nieuwe Heimeier ventielen nodig: de 90-graden ('haakse') versie. Daarnaast zijn er 2 'voetventielen' nodig (voor 2 van de radiatoren). - De 5 radiatoren dienen Henrad - Compact te zijn, incl de montage beugels, RAL 9016 en klein montage materiaal om aan de leidingen te koppelen. De 5 benodige radiatoren zijn: - 1x 220cm x 40cm, T22 - 2x 160cm x 40cm, T21 - 2x 50cm x 40cm, T11 Na montage systeem weer met water vullen, even testen en checken dat alles waterdicht zit. De radiator thermostaatkranen heb ik zelf (bestaande worden hergebruikt). Eventueel kan iemand eerst komen kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Twee radiatorkranen blokverwarming vervangen door thermostaatkranen

Betreft flatgebouw met blokverwarming (jaren 70 geïnstalleerd). Van twee radiatoren wil ik de kraan vervangen door een thermostaatkraan. Hiervoor moet de leiding worden bevroren zo is mij verteld. De verwarming is nu nog uit, klus moet op korten termijn gebeuren. Graag wil ik contact met iemand die dit goed en en snel uit kan voeren (liefst binnen een week). Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn.

Thermostaatkranen monteren op blokverwarming

Twee goed werkende radiatorkranen (naaldkranen) vervangen door twee thermostaatkranen (materialen niet zelf in bezit). Blokverwarming, moet tijdelijk worden ingevroren. Leiding diameter 15mm. Vierde verdieping (bovenste verdieping). 1 radiator kleine enkele hal radiator. 1 radiator kleine maar wel dubbele voor de keuken.

Radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen

Ik wil in een appartement met blokverwarming vier oude radiatorkranen laten vervangen voor thermostaat kranen. Het appartement heeft blokverwarming, aftappen van de installatie heeft niet de voorkeur. Graag een prijs per kraan omdat ik er twee moet door belasten.

Lekkende kranen herstellen en binnenwerk WC vernieuwen

Twee kranen lekken: een in keuken en een op de wastafel van de badkamer. Deze moeten vervangen worden door simpele (wel goede) thermostaatkranen met een hendel. De huidige kranen hebben twee knoppen voor koud en warm water. En het binnenwerk van het reservoir van de wc is niet goed, het water blijft uur lopen. De vlotter en de afsluitring op de bodem van het reservoir moeten vervangen worden. Het reservoir is van steen. Graag zo spoedig mogelijk.

Douche- en badkraan plaatsen

Ik heb nieuwe thermostaatkranen gekocht voor mijn douche en mijn ligbad. Ik laat de oude kranen graag vervangen en ontvang hiervoor uw prijsopgave.

Radiatorkranen van blokverwarming vervangen

In mijn appartement met blokverwarming, zijn 6 radiators. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan, waarvan er 1 lekt. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 6 de kranen door thermostaatkranen. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen is nodig.

Thermostaatkranen van radiatoren vervangen

Er zitten 6-7 Thermostaatkranen vast. Deze moeten vervangen worden door of gewone kranen of eventueel thermostaatkranen, afhankelijk van de kosten. De CV ketel is zojuist gecontroleerd, deze is prima, de kranen waren niet meer open te tikken.

Kranen door thermostaatkranen vervangen

Ik wil een thermostaatkraan plaatsen op een radiator. Gehele CV installatie is van 2016. En ik wil een koud/warm waterkraan vervangen door een thermostaatkraan. Ik heb een nieuwe thermostaatkraan, een douchekraan van Grohe, kan er een andere uitloop aan in plaats van de doucheslang?

Partners

Partners van Casius