Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan werkt vanaf gisteren niet meer. Ik zie ook lekkage uit de plaat waarop kraan en thermostaatkraan zijn gemonteerd. Graag offerte vervanging thermostaatkraan en verhelpen lekkage

Thermostatische douchekraan ontkalken of vervangen

We hebben een HansGrohe thermostaatkraan, welke ontkalkt moet worden. We hebben nu enkel lauw water, dus enige spoed is gewenst.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Blokkraan vervangen door thermostaatkraan

Op dit moment hebben we een oude blokkraan met een afstand van 4 centimeter tussen de leidingen. Wij willen de blokkraan vervangen voor een thermostaatkraan (12 of 15 centimeter).

Thermostaatkraan vervangen van de Schävis stoomcabine

Thermostaatkraan vervangen en lamp.

Vervangen van een viertal radiatoren

Graag zou ik een viertal "normale" radiatoren willen vervangen voor radiatoren die voor LTV geschikt zijn (+/- 45 graden). De voorkeur gaat uit naar "energiezuinige" radiatoren, zoals de JAGA low H2O serie of een equivalent. Het gaat hier om radiatoren van de volgende maten: - zolder: 113 cm breed, 30 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 1: 160 cm breed, 50.5 hoog, enkele radiator. - slaapkamer 2: 80 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 3: 153 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief verwijderen van de huidige radiatoren, afvoeren oude radiatoren, plaatsen en aansluiten nieuwe LTV radiatoren incusief aansluitmaterialen. Omdat de huidige radiatoren allen een thermostaatkraan hebben die er net iets meer dan een jaar op zit, mogen deze thermostaatkranen wat mij betreft overgezet worden. Het gaat hier om het merk Herz Mini. Ik heb de aanvraag ook op Werkspot gezet en daar kunt u de foto's bekijken.

Grohe Compas 2000 thermostaatkraan plaatsen

Oude thermostaatkraan werkt niet meer naar behoren. Graag vervangen. Nieuwe kraan (zelfde model) is aanwezig.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil in onze woning het zoneverwarmingssysteem van Smarthome gaan toepassen maar op alle radiatoren zitten nog radiatorkranen haaks, 10 stuks, Nu moeten deze vervangen worden voor een thermostaatkraan, afsluiter M 30 x 1,5, waarop de thermostaatknop van Smarthome geschroefd kan worden. Daar het voor mij nogal een klus is wil ik het vervangen van deze 10 kranen laten doen. Graag ontvang ik hiervan een offerte. Indien het scheelt kan ik zelf vooraf de cv al aftappen.

Thermostaatkraan vervangen in de badkamer

Ik wil de oude thermostaatkraan in mijn badkamer laten vervangen. ik heb al een nieuwe gekocht.

Thermostaatkraan in de douche vervangen

Het gaat om het vervangen van thermostaatkraan. De klant wil graag nog even worden gebeld over de opties qua materiaalkeuze.

Partners

Partners van Casius