Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

De douche-thermostaat kraan (Grohe Grohterm 1000) wordt niet veel warmer dan lichaamstemperatuur. Geprobeerd uit elkaar te halen en ontkalken. Dit is denk ik niet goed gegaan. Weet niet of kraan nog te redden is, ik denk het wel. Anders heb ik een nieuwe kraan en installatie nodig.

Grohe douchekraan monteren

De "Grohe" thermostaatkraan in de douche vervangen door een nieuw kraan.

Thermostaatkraan vervangen

Bij de radiator in een van de slaapkamers is de thermostaatkraan kapot. Alle warmte wordt volledig doorgegeven aan de radiator. Deze thermostaatkraan moet worden vervangen.

Thermostaat kraan vervangen in badkamer

De thermostaatkraan in mijn badkamer moet vervangen worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en of dit spoedig gerealiseerd kan worden.

Thermostaatkraan vervangen van stoomcabine Schavis

De thermostaatkraan werkt vanaf gisteren niet meer. Ik zie ook lekkage uit de plaat waarop kraan en thermostaatkraan zijn gemonteerd. Graag offerte vervanging thermostaatkraan en verhelpen lekkage

Thermostatische douchekraan ontkalken of vervangen

We hebben een HansGrohe thermostaatkraan, welke ontkalkt moet worden. We hebben nu enkel lauw water, dus enige spoed is gewenst.

Opbouw douchekraan installeren

In de badkamer heb ik een inbouw douche thermostaatkraan (aan vervanging toe in verband met lage druk warm water en brommende kraan tijdens douchen), welke ik wil vervangen voor een opbouw thermostaatkraan. Hiervoor moet deels het tegelwerk vervangen worden om bij leiding in de achterwand te komen. En de leiding moet iets aangepast worden vanwege de installatie van de opbouw douchethermostaat. Tegels en doucheset zorg ik zelf voor.

Blokkraan vervangen door thermostaatkraan

Op dit moment hebben we een oude blokkraan met een afstand van 4 centimeter tussen de leidingen. Wij willen de blokkraan vervangen voor een thermostaatkraan (12 of 15 centimeter).

Thermostaatkraan vervangen van de Schävis stoomcabine

Thermostaatkraan vervangen en lamp.

Vervangen van een viertal radiatoren

Graag zou ik een viertal "normale" radiatoren willen vervangen voor radiatoren die voor LTV geschikt zijn (+/- 45 graden). De voorkeur gaat uit naar "energiezuinige" radiatoren, zoals de JAGA low H2O serie of een equivalent. Het gaat hier om radiatoren van de volgende maten: - zolder: 113 cm breed, 30 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 1: 160 cm breed, 50.5 hoog, enkele radiator. - slaapkamer 2: 80 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator - slaapkamer 3: 153 cm breed, 60.5 cm hoog, dubbele radiator Graag ontvang ik een totaalprijs inclusief verwijderen van de huidige radiatoren, afvoeren oude radiatoren, plaatsen en aansluiten nieuwe LTV radiatoren incusief aansluitmaterialen. Omdat de huidige radiatoren allen een thermostaatkraan hebben die er net iets meer dan een jaar op zit, mogen deze thermostaatkranen wat mij betreft overgezet worden. Het gaat hier om het merk Herz Mini. Ik heb de aanvraag ook op Werkspot gezet en daar kunt u de foto's bekijken.

Partners

Partners van Casius