Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaat op stadsverwarming in utrecht aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaat op stadsverwarming in utrecht aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaat op stadsverwarming in utrecht aansluiten

Thermostaat op stadsverwarming in Utrecht aansluiten

Ik wil een (slimme) thermostaat op stadsverwarming in woning in Utrecht aansluiten. Graag specificeren in offerte: - aantal werkuren - apparatuur (merk en aantal) - garantieperiode - kosten (inclusief btw) - wanneer zal uitgevoerd worden

Centrale thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming van eneco zonder centrale bediening. De radiatoren en convectoren worden individueel voor warmte open of dicht gedraaid. Ik wil nu een systeem waarin ik centraal alle radiatoren kan bedienen. Het liefst in zones (beneden en bovenverdieping apart) en per dag kan instellen.

Thermostaat op de stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming in combinatie met een simpele Danfoss thermostaat (aan/uit of zonnetje/maantje). Ik wil nu graag een "echte" thermostaat aan laten sluiten. Een klokthermostaat of eventueel een slimme thermostaat als dit een significant leger verbruik oplevert. Naast de feitelijke installatie, ik neem aan dat er ook een andere stadsverwarmingsregelaar op het systeem aangesloten moet worden, wil ik ook graag advies over de verschillende opties m.b.t. het type thermostaat en de beste locatie voor een thermostaat. Graag ontvangen wij uw aanbod voor een thermostaat en de kosten ervan, inclusief het installeren.

Thermostaat op stadsverwarming aansluiten

In mijn huis heb ik stadsverwarming zonder thermostaat. Warmte regelen gebeurd d.m.v. de regelaar op de radiatoren. Om een thermostaat te kunnen plaatsen moet de klep vervangen worden in het stadsverwarmingssysteem. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaand inclusief installatie van de thermostaat.