Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Thermostaat op blokverwarming aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: thermostaat op blokverwarming aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: thermostaat op blokverwarming aansluiten

Thermostaat installeren op blokverwarming

Ik wil graag een thermostaat in de woonkamer (2 verwarmingen). Ik woon in een flat met blokverwarming. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Thermostaat op blokverwarming aansluiten

Ik woon in een appartement met blokverwarming, graag zou ik een elektrische klep willen, zodat ik de warmte met een thermostaat kan gaan regelen. Wat zou dit gaan kosten?

Radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen

Ik wil in een appartement met blokverwarming vier oude radiatorkranen laten vervangen voor thermostaat kranen. Het appartement heeft blokverwarming, aftappen van de installatie heeft niet de voorkeur. Graag een prijs per kraan omdat ik er twee moet door belasten.

Thermostaat plaatsen op de stadsverwarming

Ik woon in Hilversum en heb blokverwarming. Deze is helaas niet voorzien van een thermostaat, waardoor ik de temperatuur moet regelen met de knoppen op de radiatoren. Ik zou graag een thermostaat willen hebben en het liefst één die op afstand te bedienen is. Dit hoeft alleen in de woonkamer.

Thermostaat op blokverwarming aansluiten

Ik heb recentelijk een appartement uit de jaren '70 gekocht met daarin blokverwarming. Nu is het probleem dat de radiatoren elk los van elkaar een knop hebben en als je ze aanzet het snel erg warm is en dat heel lang blijft, het is dus moeilijk een aangename leeftemperatuur te krijgen met deze radiatoren. Ik lees hier en daar iets over thermostatische knoppen. Kunnen deze vervangen worden en wat kost een normale installatie tegenover een centraal aangestuurde met draadloze regeling? Het gaat hier om 5 radiatoren. Graag ontvang ik uw advies met eventuele randvoorwaarden voor het overleg met VVE.

Voetventiel op de verwarming plaatsen

Graag de kosten en uitvoering voor het plaatsen van een voetventiel met eventueel een thermostaat knop. Het betreft een oude verwarming welke vervangen moet worden, maar nu in verband met stucwerk van de muur moet. Het is in een appartement met blokverwarming. Graag met spoed deze klus voltooien.

Thermostaat op de blokverwarming aansluiten

Ik zou graag de radiatoren (aanwezig), in totaal 6 stuks aangesloten willen hebben op een thermostaat die alles centraal regelt qua temperatuur.

Thermostaat op blokverwarming aansluiten

Ik woon in een appartement met blokverwarming. Ik wil een thermostaat plaatsen om zo de temperatuur centraal te kunnen regelen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

Uitleg verwarming en thermostaat plaatsen

Uitleg werking verwarming en eventueel plaatsing van een thermostaat. Ik maak gebruik van blokverwarming voor 164 appartementen. Sinds kort een meting per appartement. Ik kan alleen de hoofdkraan afsluiten. Op de radiatoren zitten thermostaatknoppen.

Thermostaat laten plaatsen

Ik zou graag willen weten hoe duur het is om een thermostaat te laten plaatsen bij ons thuis. Wij wonen in een appartement met 4 kamers met blokverwarming.